Jump to content

Delcar


Akebono
 Share

Postare recomandată

Quote

Cum la revizia nr 1 nu se schimba filtrele de aer si polen, va recomand sa le schimbati in regie proprie mult mai rapid si ieftin.

 

Dupa aproape 3 ani de cand am luat masina de la DELCAR Brasov, a inceput a mirosi ciudat in masina, mai puternic cand porneam AC si am vazut o postare legat de filtre aer si am zis sa verific si eu.

Confirm: nu iti schimba la DELCAR filtrele la prima revizie (30k) si daca in bord nu indeplinesti km/zilele, recomand si eu inlocuirea lor in regim propiu (compartiment/polen si motor), e recomandat si o igienizare instalatie daca doresti sa scapi de miros.

 

Pe principiul "ulei long life" .etc nu sunt deacord ca la 60k sa fiu doar la a 2-a revizie doar sa nu iti pierzi garantia.... dar se pare ca asta e procedura.

 

FIY: Filtru polen BOSCH cu carbune activ: 40 RON + filtru aer OEM 45 RON - masina in discutie Octavia 3 FL

 

PS: vazusem tutoriale pe net cum ca trebuie torx, desfacut bord in lateral .etc pt filtru interior/polen cand acesta defapt se da jos cu mana (demontare torpedou) si in 5min ai facut toata operatiunea :)

 

HINT;)

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e adevarat ca nu ai voie sa faci revizii intermediare (cel putin asa am inteles eu afirmatia ta cu procedura). Ca fapt divers, nici macar nu esti obligat sa faci reviziile la reprez pentru a pastra garantia

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In caz ca nu s-a subinteles, vb de leasing operational si esti obligat doar la ei, nici macar activari gen "hill assist".etc nu fac pana nu iese din garantie.

 

Ma rog, era vorba de filtre aer...scrisesem 1 pagina si ai retinut propozitia de la mijloc.

Modificat de cxr2test
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!