Jump to content

Ajutor ! Probleme Cu Service-u


C.A.M_catalin
 Share

Postare recomandată

Problema mea e una "simpla" insa si destul de enervanta. Am avut ghinionu sa ma loveasca un Renault Trafic luna trecuta, mai exact pe 16 Martie. El a fost gasit vinovat, si drep urmare am primit asigurarea din partea lui (RCA - Bcr asigurarea), ca sa imi repar masina. Pe data de 20 Martie m-am prezentat la Service-ul Radacini Motors pentru constatare, dupa care am bagat masina in service-u Turbo Car (service recomandat pentru "treba buna pe care o fac"). Problema cu care vin pe acest forum este urmatoarea : Masina sta de pe data de 20 Martie (momentul cand am bagato in service) pana astazi (si Dumnezeu stie pana cand) in acelasi loc in care am lasat-o in prima zi. Avand niste probleme prin familie , un deces, si multe alte probleme nu am putut verifica masina si in concluzie acesti mecanici nu iau facut nici devizul oferta care trebuie predat asigurarii in scopul de a porni reparatiile/sau nu. Practic ori au uitat de ea, ori isi baga **** in masinile venite pe asigurare si le repara cand vor domniile lor. (Acest service are contract cu 17 firme de asigurari, sunt curios daca mai vin 10 masini pe asigurare la ei, atunci incep sa le repare sau le muta una langa alta pana nu mai e loc in parcare!!??)

Cum ar trebui sa procedez? Ii pot da in judecata? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai facut vreun contract pentru reparatie cu ei, ai vreo hartie semnata, ceva... ? Se specifica undeva vreun termen de finalizare a lucrarii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai facut vreun contract pentru reparatie cu ei, ai vreo hartie semnata, ceva... ? Se specifica undeva vreun termen de finalizare a lucrarii?

Nu am contract am doar foaia de primire a masinii. nu am discutat de nici un termen, nici eu nu am intrebat. Insa ma deranjeaza faptu ca "stationarea masinii in parcarea service-ului se plateste". Aceasta stationare de 4 saptamani a fost fortata de ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vad ca esti proaspat inscris, asa ca, in primul rand, iti urez bun venit pe forum!

In al doilea rand nu mai da quote la mesajul anterior decat daca e absolut necesar, si chiar atunci incearca sa selectezi acea parte a mesajului pe care o vizezi in mod special. Acest lucru este specificat si in Regulament, pe care te sfatuiesc sa il citesti.

Despre problema ta:

1. Pe foaia de primire a masinii banuiesc ca este mentionata data cand masina a fost lasata de tine la ei in service. In 4 saptamani it puteau construi masina de la zero, nu doar face o reparatie, ca doar nu e dauna totala. Du-te la ei si explica-le ca daca isi mentin aceasta atitutdine data viitoare vei veni insotit si de OPC.

sau

2. Incearca sa scoti masina din service-ul acela de doi bani si du-te la un service adevarat. Vezi ca pe forum poti gasi informatii despre service-uri serioase care lucreaza cu majoritatea asiguratorilor mari de pe piata.

Parerea mea!

Daca vreun coleg are alte idei ...

Bafta si sa ne tii la curent! (dar nu de 220 :Driver: )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mersi pentru urarea de bun venit. Asa e, sunt "scos tin tipla", mersi pentru raspuns. O sa-ti urmez indrumarile, si o sa va tin la curent.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

vin cu o intrebare...'ciudata' /'stupida?!. Dupa un service, cereti ce sa schimbat de la masina?! Nu ma refer la consumabile (filtre), de exemplu: telescoape, arcuri, placute frana, pompa apa....etc, sau stiu ce, chestii mai 'mari' nu 'maruntaie', voi cum procedati?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De obicei cand schimbi o piesa ei trebuie sa iti lase si piesa veche, dar asta depinde de tine daca vrei sa tio mai dea inapoi sau nu. Sunt unele piese care nu ti le mai dau inapoi, cele la care daca dai piesa veche ai reducere la pisesa noua.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!