Jump to content

Xcar Link...are Cineva Montat?


miezu11
 Share

Postare recomandată

A trecut ceva timp de cand aparatul s-a reintors la mine. Am zis ca va tin la curent si asa se intampla. Cei de la firma Open Systems""nu au descoperit nimic deosebit la aparat si dupa opinia lor totul este ok. Ma asteptam la asta. Dupa paerea mea, cred ca acest aparat nu ar trebui comercializat, pentru ca nu indeplineste standardele europene referitoare la interferentele radio, adica standardele FCC. Citat al Federal Communications Commission: "Un dispozitiv se supune sectiunii 15 din regulile FCC. Folosirea este supusa urmatoarelor doua conditii:

(1) un dispozitiv e posibil sa nu cauzeze interferente daunatoare, si (2) un dispozitiv trebuie sa accepte orice fel de interferente primite, inclusiv interferentele care pot duce la functionarea nedorita." inchei citatul.

Am cercetat mai in amanumt treba si iata la ce concluzii am ajuns:

Am descoperit ca este sensibil la telefonul mobil. Probabil ca nu este suficient de bine ecranat. Daca ti telefonul mobil pe bord sau aproape de CD, Xcarlink, casetofon, sau ma rog, ce scula audio ai in masina, interfereaza cu aceasta. In momentul in care telefonul suna sau primesti mesaj, sau isi cauta o noua retea (releu) si emite, atunci muzica de pe xcarlink se va opri. Uneori se opreste pentru cateva secunde alteori trebuie sa-i dai un "restart" adica sa scoti stickul si sa-l introduci inapoi. :) Destul de nasoala treaba atunci cand esti intr-o intersectie sau e aglomeratie. Risc de accident. In schimb daca tin telefonul in buzunar sau la o distanta de vreo 1/2 metri de aparate, nu e nici o prolema, merge la nesfarsit. Eu o sa ecranez cablul dintre xcarlink si CD player in exterior cu o tresa metalica (inca nu stiu exact cu ce) pe care o sa o leg la masa (carcasa CDplayerului) si sint convins ca se va rezolva problema. Cablul cred ca este problema. Nu e destul de ecranat si capteaza toate emisiile telefonului care mai apoi interfereaza probabil cu decodorul mp3 din xcarlinc, care la randul lui se blocheaza si nu mai poate decoda.... :nono: .. Cam asa vad eu lucrurile. Probabil ca ati observat cum se manifesta un aparat audio cand apropii telefonul mobil in functiune de el. Maoritatea aparatelor nu se opresc din functionare, xcarlink-ul DA. Chinezariile sant tot chinezarii pana la urma. Mai devreme sau mai tarziu vor mai aparea probabil si alte cazuri aemanatoare cu al meu. E bine de retinut si aspectul asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • VEKAU

    20

  • Red

    12

  • Ex member

    11

  • miezu11

    5

Top Posters In This Topic

...este sensibil la telefonul mobil. Probabil ca nu este suficient de bine ecranat. Daca ti telefonul mobil pe bord sau aproape de CD, Xcarlink, casetofon, sau ma rog, ce scula audio ai in masina, interfereaza cu aceasta...

Cred ca XCarLink-ul tau are probleme cu ecranarea sau cu legatura la masa. Dar nu se poate generaliza. Parerea mea este ca ar trebui vazut de un electronist bun. Cei de la garantii nu intra in amanunte cand il verifica.

La mine XCarLink-ul este instalat la 30 cm. de suportul telefonului mobil si nu am avut niciodata probleme cu asta. Indiferent daca am folosit telefonul in Car Kit sau separat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2 intrebari pt baietii care au asa ceva pe audi !

Xcarlink-ul se poate monta cumva unde este magazia ( in cazul meu nu mai e) adica in torpedou - stanga sus ?

Mufa care intra in magazie , intra si in xcarlink ?

Modificat de bogdan_mad
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!