Jump to content

Service IVAS Galati


d-rive
 Share

Ce parere aveti despre service-ul IVAS Galati ?  

81 voturi

  1. 1. Ce parere aveti despre service-ul IVAS Galati ?

    • Sunt multumit.
      21
    • Nu sunt multumit.
      61


Postare recomandată

<p>Sal.,</p><p>Am si eu o intrebare.</p><p>Se poate face la IVAS revizia la un VW Passat B6 cu piesele clientului ?</p><p>Adica:</p><p>Ulei - MOBIL 1 - ESP FORMULA</p><p>Filtru - ULEI OEM VW</p><p>Filtru - HABITACLU OEM VW</p><p>Filtru - CARBURANT OEM VW</p><p>Daca da cat costa doar manopera ?</p><p>Si daca te lasa sa stai langa masina?</p><p>Multumesc,</p><p>O zi buna.

</p>

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • d-rive

    77

  • dylly

    64

  • msn2

    18

  • Agopteam

    12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un amic de-al meu mergea cu uleiul si filtrele lui si le schimba la un Passat b5,5. Acum nu stiu daca s-a schimbat politica ca el de un an nu mai merge la ei

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salutare forumisti,

am si eu o experienta cu Ivas Galati...

m-am dus cu skoda mea 1,2 12V HTP 2007 pentru o singura problema si o intrebare despre un update de soft pentru a remedia acea eroare recunoscuta de uzina skoda in legatura cu plaja temperaturilor exterioare si a variatiilor motorului la relanti atunci cand temperatura exterioara este de la +19 grade in sus......m-a ascultat cu rabdare,am explicat ce si cum si in final m-a intrebat de unde stiu de acel update,bineinteles i-am raspuns ca din forumuri dedicate acestui concern.Acum vine raspunsul domnului precum ca nu stie si nu a auzit niciodata de vreun update sau de resoftare pentru a remedia aceasta greseala la acest lot,tip,an cod motor.....si ca ar fi bine sa facem o diagnoza -pretul fiind 90ron- si sa vedem ce erori da poate sunt ale cauze.I-am explicat ca diagnoze am facut,nu a aparut nici o eroare,clapeta a fost curatata si reapdatata cu vag in service masina merge perfect numai ca am la prima pornire acea crestere si fluctuatie de turatie atunci cand temp exterioara e mai mare de 19grade.

In discutie am revenit la acel update de care ma durea pe mine,i-am explicat ca masina e luata din ro prin porsche romania si ca exista sau poate nu mai e o persoana de contact la porsche care s-a ocupat si a tinut legatura cu uzina skoda,uzina care a trimis un nr.de caluclatoare pentru test si in urma testarii s-a realizat acest update...explicatia e lunga si a fost dezbatuta amanuntit pe forum........Raspuns final,ei nu au nici o legatura cu importatorul Porsche(foarte ciudat si aici il citez pe D-rive "In orice tara importatorul dicteaza. Sa va ganditi bine la asta si sa cititi si printre randuri") si sa ma duc la ei poate il au ca ca ei nu au si nu au auzit de nici un update de acest gen.

Am discutat cu un alt coleg forumist care si-a facut acest update la skoda din bacau,am un prieten din bacau pe care l-am rugat sa se duca la skoda si sa intrebe lucru confirmat de cei de acolo precum ca exista si se face,sa fac un drum pana in bacau pentru 10 min cat dureaza aceasta instalare?Nu mai logic ar fi sa-l fac aici?e normal ca voi plati i-am specificat acest lucru dar......

Poate pe aceasta cale D-rive ma v-a ajuta daca vrea,il contactam telefonic dar din pacate pentru mine nu are in profil un nr. de tel

Dupa aceasta discutie m-am gandit sa trimit si un emal,nu va dau numele persoanei de contact ci am sa va citez o fraza din raspuns primita de la Ivas Galati:

"Solutia data de dvs cu schimbare de soft este citita probabil pe forumuri (unde sunt pareri ale unor detinatori de skoda) si nu aveti nimic oficial de la Skoda. "

Eu am solicitat un update nu o schimbare.......

Stima si viata lunga fara reparatii...

Modificat de croscris
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai da-ne nume sa vedem daca s-au inmultit incompetentii la IVAS ! De ce sa nu dai nume ? De unde sa stie "marele inginer " de la ivas despre acel update de soft ? dar ce ei sunt reprezentanta skoda ? Cel care ti-a raspuns prin e-mail are nevoie de un upgrade de procesor - asta e oficial de la Skoda .

p.s. eu nu stiu de ce-i mai bagi in seama? Lasa-i sa moara prosti!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut

Să vă spun şi eu ultima experienţă cu service-ul IVAS Galati: mam dus la ei cu un mercedes vito să imi cureţe / spele instalaţia de climatizare în urma unui compresor de clima defect care a lăsat şpan / pilitură de fier...mam dus să imi facă programare, au zis că mă costă 300 lei cu tot cu incărcarea instalaţiei cu freon, am fost de acord..mi-au făcut programare peste două zile când mam dus cu masina la programare...acelaşi domn de la recepţie...nu dau nume..mi-a zis că mă costă 800 lei numai curăţarea...fără freon..iar când am intrebat de ce, dânsul mi-a răspuns simplu : pentru că suntem singurii din Galaţi care dispunem de acest aparat de curaţare...

In concluzie...tot respectul pentru IVAS Galati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din ce in ce mai multi clienti "multumiti". cred ca tre' sa-mi dau jos stickerul de pe masina cu IVAS (lipit de ei la livrare)... nu d-alta, dar sa nu-mi vada masina vreun client "multumit" :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

M-am convins si eu ca sunt niste nesimtiti si nepriceputi cei de la IVAS Galati si IVAS Focsani (da, am fost la ambele tot din cauza incompetentei lor). Se pricep doar la schimbat uleiul .Am avut o experienta foarte neplacuta cu ei si mult timp, nervi si bani pierduti din cauza lor.In primul rand ca m-am plans un an de zile la ei ca parca AC-ul (climatronicul) nu baga aer cum trebuie si imi spuneau ca nu apare nici o eroare si deci e ok. Dupa un an logic ca nu a mai mers deloc si cauza a fost "Ghinion"(citat direct din Mihai Fenechiu, cel de la preluari service). Nu m-am invatat minte si m-am dus sa schimb si un kit de ambreiaj la ei. Si supriza...facea mai urat decat cel vechi si astfel am ajuns sa schimb 3 kituri de ambreiaj complete intr-o saptamana in service-urile lor (asta dupa multi nervi, plimbat si la Galati unde au incercat sa dea vina pe mine sau pe numarul de km ai masinii care doar ii vazusera cand au bagat masina in service). Nu va recomand acest service.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

"Si de la mine un biloi negru" ca sa citez pe cineva de mai sus. Am fost cu masina in service pentru o reparatie si a trebuit inlocuit si rezervorul lichidului de parbriz. Reparatia a fost in noiembrie anul trecut, iar cu masina circula mai mult sotia. Zilele trecute am completat eu lichidul de parbriz si am observat ca lipseste sita. Am sunat la service si dupa ce au "cercetat" ei evenimentul au ajuns la concluzia ca e posibil sa am dreptate, dar a trecut mult timp de atunci si mai mult ca sigur nu o mai pot recupera pe cea originala asa ca daca o vreau o pot comanda, dar o voi plati eu (~ 14 ron). De ce sa platesc eu pentru neglijenta unui mecanic de-al lor???? Asta e, o voi cumpara pentru ca vreau ca masina sa ramana pe cat posibil asa cum era cand am luat-o de la dealer si sunt convins ca "neamtul" nu a pus-o degeaba acolo.

In concluzie voi incerca sa ma orientez catre alt service pe viitor, dar chiar nu stiu care, caci despre toate am citit mai mult de rau decat de bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Cunosc cazul personal si nu cred ca e prima data cand cei de la Ivas dau dovada de neglijenta. Varului meu de exemplu i-au schimbat stergatoarele cu altele vechi cand a fost la prima revizie(Skoda octavia 2). 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut,

Revin cu noi informatii privind acest service de 2 lei!! Va spuneam mai sus ca la o reparatie din noiembrie au omis sa mai puna sita la rezervorul de lichid de parbriz. Zilele trecute am observat ca de pe bara fata pe care au vopsit-o in cadrul aceleasi reparatii a inceput sa se exfolieze vopseaua. Am mers cu masina la ei crezand ca se va rezolva pe garantie, dar am fost tratat cu multa "superioritate"  si mi s-a spus ca garantia la manopera e de doar 90 zile!!!! si ca am vezi Doamne noroc ca m-a tinut atat, avand in vedere ca bara NU ESTE ORIGINALA!!!!. Adica am ales sa fac reparatia la un service autorizat VW si ei mi-au montat o bara neoriginala fara macar sa aiba bunul simt sa ma anunte in prealabil!!!

 

Priviti cu ce se lauda pe site-ul lor:

Ivas Galati -  service autorizat VW NOU! Ivas Galati  este acum si service autorizat Volkswagen

Cum au obtinut autorizatia de la VW??? Oare mai vine cineva in control pe la nesimtitii astia sa vada ce lucrari efectueaza?? Oare stiu cei care au dat autorizatia ca ei folosesc la reparatii piese care nu sunt originale??? Este cineva constient de faptul ca brand-ul VW are numai de pierdut cu asemenea service-uri!!!

Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in privinta barei, eventual unde gasesc o bara originala de la dezmembrari si unde sa o vopsesc in orasul asta care din punctul meu de vedere moare incet dar sigur in fiecare zi.

Concluzia este urmatoarea: evitati pe cat posibil acest service!!!!

Daca am postat ceva gresit rog un moderator sa corecteze, de obicei nu prea postez, dar acum pur si simplu sunt plin de nervi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

eu am vopsit cu succes la iricad, nuanta nu a iesit 100%, la reno e un haos cu codurile, dar de 3 ani tine fara probleme.

si pretul nu a fost mare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

          Am fost  la ivas gl sa fac o revizie la 105 mii. Regret ENORM primisem sfaturi de la prieteni sa merg si in alta parte tinand cont ca nu ma leaga nimic de ei  , dar eu .nu si nu.  Skoda octavia tour model 2008. Sa va dau cateva preturi din deviz, sa vedeti pana unde duce nesimtirea: 

-FILTRU POLEN CARBON ACTIV  ---- nu am cerut dar s-a montat 90.71  plus manopera aferenta

-filtru aer 81.59 +cartus filtru aer  inlocuit 11.16

-schimbat placute fata spate . aici am fost JUPUIT. -PLACUTE FRANA FATA-197.90 + 2XROATA DEMONTAT SI MONTAT 31LEI +2X PLACUTE FATA DEMONTAT SI MONTAT 77.50 . La un calcul scurt am platit 197.90 placutele si 109 lei manopera 

          Acelasi lucru se repeta si pe spate  - placute frana spate : 165.35 , roata 2x demontat si montat 31 lei deh e greu sa dai roata jos, 2x placute frana spate demontat si montat 62 lei 

  -spray curatitor kent 22.06 , nu l.am gasit intre filtrele inlocuite pe care au avut grija sa mi le lase in masina cu toate ca le-am spus ca plec in concediu in aceeasi zi. 

Am scris aici doar ce m-a suparat rau de tot .Am platit pe o revizie completa filtre +ulei +placute+lichid frana schimbat 1533,62 lei din care manopera 400 lei.

 Am lasat masina la ei la  8.30 stiind ca de obicei in 2h e gata , dar la 11.30 nu era gata . am fost la receptie si cand m.am uitat pe unul din geamurile de acolo ce credeti? masina mea se odihnea , nu lucra nimeni la ea, am inceput sa ma agit si dupa 1\2 h abia am primit-o . Baietii m-au taxat cu 4 hx100 lei\h de manopera , a fost treeaba complicata   :(( .

            Inca sunt in concediu, acum sunt bine dispus , dar eu pe la NESIMTITII IVAS nu mai trec .

P.S.  nu fac anti reclama , am dovezi , pot atasa oricand scanarea bonului fiscal daca nu crede cineva

P.S 2 mi-au facut si o oferta pt distributie  la 120 000 , 1500 lei.... sa astepte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Vazand cat de des se posteaza, sunt mahnit.

Sunt mahnit ca si dupa atatia ani, oamenii nu progreseaza, tot la acelasi nivel au ramas si e pacat. E pacat in primul rand pentru marca Skoda. E pacat pentru posesorii ei, pentru cei din Galati cu masini Skoda.

Stiti cum e, omul sfinteste locul... sau, viceversa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Ma simt nevoit sa-mi fac mea culpa.

Astazi am fost pe la Ivas.

Vreau sa iau o Octavie 3. Sunt nehotarat intre RS benzina sau RS diesel. Habar nu am ce motorizari, puteri, optionale, mai sunt in prezent.

 

De ce ma simt nevoit sa-mi fac mea culpa?

M-am intalnit cu vreo 3 colege. Una politicoasa si in regula, alta, de felul ei cu un cui impotriva mea mi-a vorbi cu juma' de gura iar alta nu a vrut sa vorbeasca deloc :D

 

Probabil, or fi citit aici. Si ce-or fi zis, vai, urat, a zis ala (adica eu) ca nu am progresat (adica ei/ele) si ca au ramas la acelasi nivel.

Subiectul mesajului era ca sunt mahnit cand vad cat de putin se posteaza pe topicul asta. 

E pacat, grav, pentru un oras precum Galatiul, un oras in care Skoda a insemnat enorm. Efectiv o comunitate de iubitori auto, in special de Skoda, a disparut. 

Nu, nu arunc vina pe cineva anume ca a disparut aceasta comunitate si aceasta apreciere globala pentru Skoda.

 

Si am zis ca-mi fac mea culpa, pentru a 3-a oara in postarea asta si ma explic.

Da, am gresit enorm cand am zis ca nu s-a progresat si nivelul e acelasi. Imi cer sincer scuze si ma vad nevoit sa rectific.

 

Asadar reiau: sunt mahnit cand vad ca dupa atatia ani, nu doar ca nu s-a progresat cu nimic ci regresul este evident iar nivelul e undeva la nivelul gleznei unor oameni de vanzari care au fost pe-acolo. Destui chiar, de-a lungul anilor.

Deci am corectat! Sa nu mai fie cu suparare.

Si nu, nu trebuie sa se supere nimeni. Chiar e adevarat ceea ce spun si multi dintre cei care au trecut pe acolo, care au lucrat acolo, imi vor da dreptate.

Pe vremea respectiva, daca i-ati fi avut ca si colegi, nu vindeati nici macar o oglinda de masina, nu o masina intreaga ;) 

 

E pacat ca se va intelege altceva si nicidecum ceea ce e corect sa se intelaga dar ca si ajutor, uitati-va pe cifre. Cifrele nu mint, niciodata.

 

Iar eu, la un moment dat, o sa iau, asa cum am zis, un RS.

Il voi lua de unde consider eu de cuviinta, de la niste oameni care sunt oameni de vanzari cu adevarat si stiu sa faca asta. Iar la service voi merge acolo unde dincolo de fisa postului a fiecaruia, voi simti ca exista ceea ce multi dintre cei ramasi acolo nu au simtit niciodata, adevarata pasiune pentru masinile Skoda. 

 

P.S. vazut noua Fabia.

Absolut reusita, superba. Ajuta mult, comparativ cu modelul anterior, vanzatorul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am fost la ei sa imi faca o oferta tot la octavia 3. Pretul lor era 25000e, iar la Brady Bucuresti 22000e! Am luat-o de la Brady si le-am si spus si nu le venea sa creada!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru asta nu-s de condamnat. Nu depinde neaparat de vanzator sau de dealer.

Dar uneori, poate fi din cauza lui.

 

Eu nu am patit cu vreun client asa ceva. Depinde de abilitatile fiecaruia. Daca nu ai in sange chestia asta plus macar putina pasiune, nu ai nicio treaba cu fenomenul.

Si nici macar nu e vina lor ca au ajuns in postura asta.

 

In momentul actual, un vanzator bun, e arhisuficient. 

 

Si stii cum e, cat dai, atata face. Indiferent ca vorbim de masina sau de vanzator :P 

 

P.S. hai cu masina la intalnirile galatenilor si brailenilor sa o vedem si noi, ca la banutii aia, e o masina frumoasa la propriu si ca echipare :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut! Nu stiu daca e topicul corect dar am nevoie de ajutor. Trebuie sa schimb mai multe elemente la directie printre care si caseta. Masina e un Polo 6n2. Stiti un service ok din Galati pentru asta? Aveti idee cat ar fi manopera in general? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Service Galati

- recomand VEST AUTO: preturi ieftine plus un super meserias MARIAN S

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

As dori sa achizitionez o masina sh pe care evident as dori s-o verific la un service. Imi puteti recomanda un service bun pentru aceasta operatiune si eventual un pret? Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Bună seara.Sper sa nu postez greșit dar vreau sa va dați cu părerea de pățania mea:am mers astăzi la Ivas Focșani cu mare încredere sa îmi fac geometria,toate bune și frumoase,vorbesc cu persoana care se ocupa de service îmi spune sa aștept un pic sa vorbească cu un mecanic și sa îmi rezolve problema.Dupa ce a vorbit cu mecanicul care se ocupa de geometrie vine la mine îmi cere cheia pt a baga mașină în service și îi spune mecanicului sa vefice daca are joc la direcție înainte de a se apuca de treaba.Toate bune și frumoase pina aici,chiar îmi spuneam în gând ce înseamnă reprezentanta.Termina de completat fisa de service și îmi spune sa mergem la mașină sa vedem dacă are joc la direcție, acolo mecanicul îi spune ca are un pic de joc la bucșele de la bascula și la bieletele de direcție și ca nu poate sa îmi facă geometria ca nu este bine.Zic ok și mă aștept sa coboare mașină,sa o scoată din service sa plec,la care marele șef de service îmi spune ca trebuie sa plătesc constatarea.Voi cum vedeți treaba ăsta nu era normal ca înainte de a face ceva trebuie verificat dacă se poate face și dacă este ok,dacă mă duceam eu sa fac o constatare atunci era altceva. Am plătit ca nu aveam chef de circ dar nici nu o sa mai calc pe la ei și nici nu o sa mai recomand vreo data reprezentanta.Sunt numai pe japca și sa fac bani din orice..

O seara buna va doresc.

Modificat de darvin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

Recomand tuturor sa fuga de IVAS Galati, astazi am fost "jefuit" :(. Am mers sa schimb garnitura de la antena radio si am platit 198 de ron pentru o operatiune care a durat 40 de minute. 

Stiam ca nu este foarte simpla inlocuirea garniturii, dar totusi mi se pare foarte mult, vorbim de o bucata de cauciuc care a costat 27 de ron. Asta este, am luat plasa, nu voi mai calca pe la ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...
cudalbgeo2005

Astazi mi-am facut update la ECU la IVAS Galati. M-am interesat in prealabil care e ultima versiune de soft. Cand primesc raportul era scris 9070, dar eu stiam de 9970. Dupa ce ne contrazicem pana la urma cedez si merg acasa si bag VCDS-ul....era 9970 versiune , a gresit cel care a scris in raport. 

Nu mai zic ca cand am schimbat distributia la ei , cand au dat baia jos a desfacut si racordul acela flexibil de la catalizator, dar cand l-au pus inapoi nu l-au centrat si atingea in baia de ulei, chiar a ros putin din carcasa. 

 

Fugiti de IVAS Galati!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!