Jump to content

Indy-cator


Vizitator
 Share

Postare recomandată

Am gasit schimbatorul mult visat,chiar daca in realitate e mult mai performant,ceva de genul asta am cautat in ultima vreme,este in 2 variante:pe rosu sau pe albastru si trebuie programate vitezele(pana la 6) pt. ca este unul universal.Mai raman insa 2 probleme:unde il gasesc in tara la noi si pretul de cca. 150€ :vaidecapulmeu: .Iata si 2 link-uri,de la producator http://www.indy-cator.com/english/home.php?section=0,0 si unul cu video-montaj din pacate in limba germana http://www.kabeleins.de/auto/videos/sonsti.../artikel/08748/ voi ce ziceti? :vaidecapulmeu:

Modificat de alteacupra
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Device-ul este super, are insa cateva chestii care te pun pe ganduri: daca nu se potriveste din orice motiv sau arata vitezele gresit nu se poate returna pentru ca ai fost anuntat ca nu e perfect, ghiceste vitezele destul de incet si nu in ultimul rand pretul :vaidecapulmeu:.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Baracuda

Poate ai citit aici http://www.indy-cator.com/download/anleitung.en.pdf ca nu iti garanteaza expunerea exacta a vitezei(vitezelor) daca procedeul de invatare a vitezelor nu a fost facut corect,atunci esti obligat sa-l repeti tinand cont ca acest schimbator lucra cu ajutorul a 2 senzori,e ceva logic :) .De potrivit se potriveste la toate masinile cu cutie de viteze manuala pana la 6 trepte :) "except for gear levers with reverse gear locking mechanism".Cat despre timpul de reactie,producatorul scrie clar:1 sec. pana la 1,5 sec. :) Mai ramane pretul :) pe care eu personal il gasesc EXAGERAT! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
Am gasit schimbatorul mult visat,chiar daca in realitate e mult mai performant,ceva de genul asta am cautat in ultima vreme,este in 2 variante:pe rosu sau pe albastru si trebuie programate vitezele(pana la 6) pt. ca este unul universal.Mai raman insa 2 probleme:unde il gasesc in tara la noi si pretul de cca. 150€ :vaidecapulmeu: .Iata si 2 link-uri,de la producator http://www.indy-cator.com/english/home.php?section=0,0 si unul cu video-montaj din pacate in limba germana http://www.kabeleins.de/auto/videos/sonsti.../artikel/08748/ voi ce ziceti? :P

ai renuntat la ideea asta ? m-ar interesa si pe mine schimbatorul asta , dar ... stiu astia de la SEAT TM sa-l monteze ? Garantia ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am renuntat,am tras deja si cablu de curent pana sub schimbator,mai astept putin sa scada pretul si sa vad cum pot face rost de el.Daca in tara la noi nu il ofera nici o firma spre vanzare atunci il cumpar eu de undeva de afara.Cat despre montat,le montam noi singuri,eu personal nu mai am nici garantie si chiar daca,ce ar avea asta de a face cu schimbatorul asta,doar nu desfacem toata masina in bucati!Daca tu doresti(garantie) til poate cu siguranta si cei de la Seat TM monta.Dar eu zic sa mai asteptam un pic,pretul de 150€ e c-am piperat.

Ciao! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!