Jump to content

Service-uri in Iasi


ZUZg7
 Share

Postare recomandată

Pentru radutzu si cei care mai sunt din iasi .
Nu va mai ducetzi la Open Service ca aia nu stiu decit sa traga banii de pe voi .
Stiti cit m-a costat pe mine revizia la P. Neamt ?
3,5 mil - Aral 0W40 , filtru motorina nou , filtru ulei , filtru polen , filtru aer , reglare faruri etc .
Eu unu , radutzu , nu luam masina din service asa cum ai zis tu ca ai primit-o !!!!!
Nu o luam pina nu era treaba facuta ca la carte ; am patit o treaba asemanatoare la Renault numai ca acolo in service mi-a disparut calculatorul (nu stiu exact cum se numeste eeprom sau ecu ) !!!! ( bine masina era destul de busita ) .
La modul cel mai serios daca vreti calitate si seriozitate in Moldova pentru Skoda - uitati de open service ducetzi-va la Piatra Neamt ( Uniservice Graitzaru cred ca se numeste )
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

ce service-uri din Iasi recomandati ??? cum e Sandra Automobile (reprezentanta) ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cipus , decat sa mergi la Sandra in Iasi, mai bine mergi pana la Suceava la Automitric. Mie cei de la Sandra mi-au facut o antecalculatie de 60.000.000 la un Golf 3 care avea o bataie pe fata iar la Suceava au constatat ca se dezlipise un tampon de cauciuc de pe o planetara. Manopera + piesa 5 milioane. Au trecut-o pe standul de ITP si nu avea nici un joc, nici o bucsa dusa , nimic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...
ce service-uri din Iasi recomandati ??? cum e Sandra Automobile (reprezentanta) ?

Cei de la Sandra sunt scumpi,dar isi fac treaba bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare,

Stie cineva un service bun in Iasi?La masina de firma imi huruie rulmentii de zic ca acusi acusi o sa cedeze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu merg la Open Service dar numai la un anumit mecani (Ciobanasu Vasile). Il cunosc si stiu ca face treaba buna. Daca n-are chef nu se apuca de masina, dar daca ti-a luat masina iti face treaba super ok.

Alta optiune este Sandra Trading, dar cum se scria mai sus, sunt scumpi si mai fac si prostii. Ar trebui sa stai cu ei sa ii tragi de maneca daca uita cate ceva.

Pt rulement iti recomand Open Service, si te duci sa vorbesti cu mecanicul sus-mentionat sa ti-o repare el.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mersi,

Am fost pana la urma la un service care se numeste AutoVik.E pe C.A.Rosseti.Mi-au schimbat ambii rulmenti si pana acum nu am de ce sa ma plang.Patronul e un tip ok,iar baietii fac treaba.O sa vad in timp daca a meritat sa ma duc la ei sau nu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este un service amplasat pe drumul care face legatura intre Tg. Cucu si iesirea spre Sculeni (nu stiu cum se numeste strada). Cum cobori in Podul de Fier si face stanga spre iesirea spre Sculeni mergi cateva sute de metri si dai de el, are si un magazin de piese de VW in fata. Ce stiti despre el, e bun? merita lucrat acolo?

Dar la reprezentanta la SEAT?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare

Este service-ul despre care vorbeam mai sus.

Eu am fost la ei si pana acum sunt multumit.Au facut treaba buna la masina.

Nu mai folositi quote la mesajul anterior. Cititi aici.

Modificat de istef
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Un service la care merg eu este AFA, cred ca e pe strada Canta, dupa intersectia mare din Pacurari, inca vro 2 statii, pe partea dreapta. Nu au cine stie dotari, dar lucreaza cu responsabilitate si preturi mai mult decat decente.

Acum revenind la Sandra, astazi am fost pt prima oara la ei, si legenda s-a confirmat. M-am dus si am cerut in mod expres sa-mi verifice si sa adauge refrigerant in instalatia de climatizare, si ma trezesc ca-mi factureaza si o schimbare de filtru de polen, spunand ca nu tragea bine aer. Dupa ce le zic ca filtrul abia are o luna, ca l-am schimbat cu mana mea, mi-au spus ca era udat de ploaie, nu stiu ce.... Si abia dupa ce am facut galagie, mi-au pus inapoi filtrul meu, care avea numai cateva bucati de frunze pe el, uscat, perfect curat si inmiresmat.

Cand am cerut sa vad ce presiunea avea refrigerantul inainte, cat au pus ei.. au dat din umeri si cica trebuia sa le zic de la inceput ca vreau asa ceva; nu simt o diferenta semnficativa la recire, dar am dat 1,1 mil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Eu merg la service-ul Bosch, in spate la Billa. Pana acum sunt multumit de calitatea lucrarilor efectuate.

Service-ul are o relatie cu magazinul Autocenter: daca achizionati piesele de la Autocenter beneficiati de o reducere a costurilor cu manopera.

Un alt plus este ca puteti sta langa masina, "pe raspunderea clientului" :rolleyes: .

Au scule pentru reglatul unghiurilor de directie, a farurilor, a amortizoarelor, a franelor, noxe etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu uitati dealerul VW AutoMitric din Suceava.

Chiar daca este un pic mai departe, merita efortul.

Eu am mers din Bucuresti la el cand am schimbat distributia la o masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Am schimbat azi sonda litrometrica si montat una bucata alarma auto K-9 la Open Service. La ora 08.00 eram acolo, la 10.45 m-au sunat sa vin sa-mi iau auto. Eu unul sunt multumit, s-au miscat repede baietii. :mop:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

A avut cineva lucrari de vopsitorie si a apelat la Sandra? Cum lucreaza baietii la capitolul asta?

ieri mi-a pupat un Oltcit in fund (pardon de expresie) si fiind pe asig lui, Omniasig-ul nu a obiectat ca vreau sa merg la reprezentanta. E numai treaba de vopsit bara spate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu mi-am facut o oglinda acolo. A iesit bine si la culoare. In rest nu stiu mai multe. Open Service mai are o sectie de vopsitorie destul de ok. Daca nu iese cum trebuie, faci galagie, ca sint imuni la vorba buna la Sandra.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu mi-am vopsit o oglinda la Sandra saptamana trecuta. A iesit foarte bine. Culoarea este perfecta. Singurul repros este ca m-au tinut o luna pana sa rezolve problema, 2 saptamani sa aduca piesele, o saptamana vopsitul si o saptamana programarea la montaj.

@Northman Si la tine este probabil sa dureze la fel, dar nu este nevoie sa tii masina imobilizata la ei in parcare (daca e vorba numai de bara). Daca vrei te invit sa arunci un ochi peste oglinda mea sa te convingi singur daca e ok sau nu. Referitor la asigurare sa ai grija sa-ti plateasca valoarea totala. Mai fac figuri la RCA si spun ca platesc ora de manopera cat este la serviceul agreat de ei. Diferenta o platesti tu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, sunt programat peste o luna la Sandra. Dar fiind doar bara julita, imi permit sa astept daca serviciul este de calitate. Autorizatia de la Omniasig este pentru reprezentanta. Faza cretina este ca nu a vrut asiguratorul sa imi plateasca inlocuirea numarului de inmatriculare spate, autorizand numai reparatia lui.

Cu baietii de la Sandra, intr-adevar nu se aplica diplomatia cu prea mare succes. Trebuie intrat in ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Salutare dragi colegi forumisti.Avand in vedere diferitele ipostaze neplacute la care am fost obligat sa asist sau sa fiu partas de-a lungul timpului de cand sunt posesor de vw, prin service-urile din Iasi si Vaslui, am deschis acest topic pentru a ajuta alti forumisti sa NU treaca prin ceea ce am trecut eu cu masina/ile proprii.Adica nu le doresc sa ajunga pe post de cobai iar masina lor sa fie proba pentru "a invata ceva nou"

Am comentat si pe alte topic-uri despre lipsa de interes afisata de catre angajatii Sandra Trading, si despre preturile destul de piperate si lipsa de experienta a reprezentantei Skoda, Open Service.Ieri, mai exact luni, 15.01.07, am "nimerit" la usa celor de la Moldotrans, dealer Seat, in Iasi.Am fost primit cu oarece raceala si neincredere(era vb despre o operatie complicata si costisitoare) dar am fost programat precum un client normal, fara obiectii.Baietii din service s-au comportat exemplar, mi-au dat voie sa asist la lucrare, au respectat indicatiile mele(nu au fost trantite portierele, nu a fost murdarita tapiteria, s-a lucrat cu grija) si au raspuns la orice intrebare mi-a trecut prin teasta.Au aparut ceva complicatii, iar sandra nu a ezitat sa le sara in ajutor(probabil au contract ce prevede acordarea asistentei mecanice).Am avut si o problema de ordin electric, si una ce tine de trenul de rulare.Contrar obiceiurilor proaste de la sandra si open service, desi masina a petrecut 7 ore in service, mi-a fost taxata o diagnoza, un schimb de ulei si piesele schimbate.

Baieti tineri, f seriosi, daca nu f meseriasi, deschisi la nou si invatacei rapizi ;) si...treaba de calitate.

Nota 10 MOLDOTRANS IASI !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am fost cu un prieten cu un seat leon la Seat in iasi si mi s-au parut foarte...foarte reci.la Sandra exact invers-m-au lasat sa stau langa masina,vorbeam cu ei despre ce mai e de facut,ce mai trebuie...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

nu e service vw dar cu totii mai avem mici neplaceri precum o zgarietura sau mai rau, un accident in urma caruia trebuie revopsita o parte sau chiar toata masina.

am trecut si eu prin asta si am stat cu emotii pt ca nu stiam service-ul dar cand am luat masina am ramas uimit de calitatea produselor si serviciilor.

e vb de CD SERV, in pacurari, la iesirea spre metro, pe dreapta, chiar inainte de parcarea popas pacurari, 100m mai in deal.

desi nu stiam de acest service si nu am avut nicio referinta, acolo avea contract firma de asigurari care trebuia sa ma despagubeasca .

masina mea are si vopsea si lac si e destul de dificil de refacut cu exactitate cuoarea. cei de la sandra au zis ca sunt 60% sanse sa nu iasa la fel ca restul masinii (era vb de vopsit o aripa).

la cd serv am fost super multumit de serviciile lor, am ramas uimit cand au primit piesa si avea pe ea codul original si sigla vw-audi. culoarea a iesit identica cu cea de pe masina iar lucrarea (inlocuit aripa, vopsit, schimbat lampa semnalizare) a durat 4h. s-a lucrat f. ingrijit , masina a avut huse de folie pe volan si scaune fata si totul a fost ok. ca pret... nu stiu ce sa zic. pt o aripa , o lampa + vopsit aripa si spoilerul factura a fost de peste 12 mil. cu toate astea pot afirma ca este primul service din care nu plec nervos. nota 10

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Bine de retinut Pedro, multumim pentru detalii!La Moldotrans nu au posibilitatea vopsirii diferitelor ansambluri din cate stiu eu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

un service bun pentru vopsit este REMESA, nu am fost nicodata dar am un prieten cu un mercedes w124 si si-a vopsit integral masina colo, si este super multumit.

dupa parerea mea la care am fost eu si zic ca sunt meseriasi si corecti sunt cei de la boch in spate la billa.

iar pentru piese in pacurari fata in fata cu luk oil peste strada pe colt, este un magazin zic eu cu preturi accesibile.acum ca veni vb stiu un magazin cu piese super ieftine dar pacat ca este pt dacii dar ceva de acolo mai gasesti si pt masini straine, dupa ce treci de pizza nico (banuiesc ca stie toata lumea fiind veche in bransa) faci prima la dreapta merci 20 m si este pe partea stanga langa acel peco cu gaz sau parca asa ceva.nu este el mare dar mi l-au recomandat multi.

magazin non stop cu piese in general pt dacii se gaseste la podul de piatra, cum te duci spre nicolina pe partea dreapta.stiu sigur ca sunt non stop si nu mai stiu vre-un magazin non stop in iasi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Moldotrans - NU RECOMAND sub nici o forma!

Am avut pe CASCO la BT urmatoarele: inlocuit fata (bara, suport bara, grila, faruri cu cadru cu tot, radiator AC), si vopsit capota. Am fost sa ridic astazi masina - de la 2m am sesizat primele defecte - doua de vopsire a capotei (ochiuri ca mici lovituri de grindina sub lac), nisip in farurile noi. Capota nu era aliniata cu aripa, efectiv se frecau la balama. Seful nu a recunoscut ca au fost demontate, desi au inlocuit suruburile (masina avea toate suruburile originale, vopsite). Nu mai spun ca toate imbinarile la plastice arata de parca ar fi fost aruncate acolo, nu montate intr-un service VAG.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:rolleyes: ... si eu tocmai ma gandeam sa ma adresez la Moldotrans ca alternativa la Sandra, pentru montarea (cu respectarea conditiilor de garantie) unei noi clapete cut-off in locul celei defecte de la masina mea ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!