Jump to content

Starea drumurilor


paullie
 Share

Postare recomandată

On 8/9/2022 at 2:05 PM, Luciosu said:

Sa continuu OT: stiu, si tocmai ca nu vreau sa ma trezesc cu motorina/benzina de Lukoil. 
Plus ca sunt controale la lanturile mari, la astea mici, se stiu toti cu toti, asa ca prefer sa nu ma risc.

Ca sa inchei OT, eu nu stau cu bani cash la mine, iar la astea mici, nu prea am vazut sa accepte plata cu cardul

@LuciosuTu spui din auzite, eu iti spun ce spun pentru ca tatal meu are o benzinarie de vreo 25 de ani, plus ce a mai lucrat si la fostul PECO inca vreo 10, ca inginer. Ar fi bine sa se mai cunoasca toata lumea cu toata lumea. Cand a fost psihoza aia cu preturile, a avut vreo 10 controale intr'o saptamana, de la toate institutiile statului.

Iar de carburantul Lukoil, ce sa zic.. El aduce marfa ori de la Lukoil, ori de la Midia de la Rompetrol, in functie de pret. In 25 de ani, cred ca s'au facut mai bine de 1 milion de km cu masinile familiei + cisterna. Stii cate injectoare s'au schimbat? Filtre infundate sau alte chestii ce pot aparea de la carburant prost? Ei bine.. un mare 0. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@tudy_cnuis de acord ca multe sunt legende urbane, insa poate ca e o coincidenta, primul meu check engine pe Scirocco problematic a fost cu Benzina 98 de la Lukoil :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

revin cu feedback: 
Dn2D e... superb cu exceptia a cateva zone. In 2 locuri o fugit terenul si s-a deformat asfaltul. 1 pod cu rost de dilatatie asfaltat peste ....2-3 cm. Naspa de trecut in viteza peste el. L-am vazut din timp ca aveam masina in fata, am scapat ieftin. La intoarcere, inainte de vidra sau Tulnici, nu mai stiu exact, un rost de dilatatie lipsea pe sensul meu sau doar prost facut si era sant in loc de rostul de dilatatie = am crezut ca acolo raman cu 4 cauciucuri taiate sau jante sparte. Din fericire nu s-a intamplat nimic vizibil. 
ps: la dus, nu am ocolit iesire din Targul Secuiesc. A mers relativ repede.... 5 minute. La intors, nu am mai vrut drumul ala naspa si am ocolit pe unde ni s-a zis. Si a fost decent spre bunicel drumul ocolitor. Mult mai bun fata de zona pietruita in constructie. 
Las si un Timelapse aici. 

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Velocity_Warrior

Ma bucur ca ti-a placut drumul si banuiesc ca si peisajul. Podul ala de care zici ca are asfalt 2-3 cm in plus iniante de rostul de dilatatie, este podul din Vidra de peste Putna, aici. Apoi, rostul de dilatatie tasat/lipsa este la podul din Valea Sarii de peste raul Sarata, aici.

Ne-am si intalnit pe drum. Nu eram cu a mea, ci eram pasager in Tiguan-ul alb 😉

O captura din timelapse-ul tau:

Capture1.thumb.PNG.433ce1fedc1f3dd28f4ff5353efdfd00.PNG

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!