Jump to content

Adciel Bosch Sevice


monoxid
 Share

Postare recomandată

Acest service mi-a fost recomandat de cel putin 5 persoane in ultima vreme, asa ca am decis sa fac ultima revizie la ei. Sun, ma programez si sunt intrebat la telefon tipul masinii, anul de fabricatie, seria motorului...nu de alta, dar sa se aprovizioneze din timp cu piesele de care am nevoie. Sambata dimineata la ora 8 ma prezint la ei. La 8 si 3 minute masina era urcata pe elevator cu busonul de ulei desfacut. Pana se scurge uleiul, mecanicul se apuca sa verifice masina si sa ma informeze cu starea acesteia. Se schimba filtrele (inclusiv cel de benzina), uleiul (Mobil), lichidul de frana si antigelul. In total 590 de lei!! Reprogramat interval service din calculator, stampila in cartea de service, autocolant pe capacul bateriei si...acasa! Totul a durat 40 de minute, fara batai de cap.
Pe langa service, mai fac si teste de motor, curata injectoare, instaleaza sisteme audio, aer conditionat. Din pacate nu au atelier de tinichigerie- vopsitorie. Am fost foarte multumit de ei, asa ca in viitor tot acolo o sa ma prezint cu masina.
Vi-l recomand cu cadura!

Adciel Service
Zarnesti strada brazilor nr 9 la iesirea spre Poiana Marului
Persoana de contact Sorin Adam 0745012336

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pot confirma cele spuse de "monoxid" mai sus, stiu service-ul, stiu oamenii de acolo. Deci, numai laude la adresa lor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Tocmai am sunat sa imi fac o programare acolo.

Este service-ul cel mai apropiat de bv de care am auzit pe forum de bine si cum nu prea cunosc bucurestiul si nu am timp in mijlocul saptamanii sa ma plimb dupa masina sau cu masina la service m-am decis sa apelez la serviciile lor.

Am intrebat care este pretul la manopera pentru o schimbare de distributie - domnul Sorin m-a intrebat despre ce masina/tip motor/data fabricatiei e vorba, i-am raspuns prompt si mi-a transmis ca este 200 RON.

Toate bune, intreb de pot sa imi fac o programare pe sambata (azi fiind luni) - initial imi spune ca nu prea au loc la programari si imi propune sa merg peste o saptamana Marti sau miercuri, ulterior explicandu-i ca sunt in bucuresti in timpul saptamanii, omul intelegator imi spune ca o sa incerce sambata insa ca nu poate sa ma ia la ora 8.

Iarasi bine, intreb daca pot duce eu kitul de distributie - imi spune ca o sa imi faca ei o oferta foarte buna si ca nu are sens sa vin cu kitul de distributie (sa am incredere ?? - pana acum dupa cele doua feed-back-uri am incredere - ramane de vazut).

Intreb si daca imi pot face un reglaj de faruri si imi spune ca fac orice in afara de tinichigerie. Ii multumesc omului si sunt fericit ca am unde sa ma duc sa imi fac distributia fara prea multa teama (sper) ...

Va urma ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si....? Ai fost ? Sa-mi spui te rog ce marca sunt piesele care ti le schimba in cadrul distributiei. Curea....., role....., pompa de apa....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pot confirma cele spuse de "monoxid" mai sus, stiu service-ul, stiu oamenii de acolo. Deci, numai laude la adresa lor!

In curele de distributie bosch nu prea am incredere. Tu care lucrezi acolo, crezi ca pot cumpara o curea gates si sa ma duc sa mi-o monteze la zarnesti, restul pieselor sa le iau de la ei? Ma gandeam sa fac acelasi lucru si cu pompa de apa, pentru ca la augsburg merge la schimb cu una noua plus diferenta.

Multumesc. Astept raspuns urgent ca e problema presanta, daca se poate pe pm, daca nu aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci, NOTA 10 !

Am ajuns Sambata dimineata la 08:20 - nu eram primul pe lista.

am intrat, am intrebat baietii, m-au directionat catre mecanicul la care eram programat, mi-a spus sa merg sus la facturare sa imi las cheile si talonul si sa vorbesc cu domnul Sorin pentru alte modificari.

Am urcat sus, am specificat ce anume dorec schimbat la masina : distributie, reglaj faruri, geometrie, becul la scrumiera, diagnoza motor.

Il gasesc si pe domnul Sorin(sef service), ii explic ce si cum, imi spune ca nu e timp pentru o geometrie, catrebuia sa ma programez.

Intreb de preturi pentru cele specificate si se ajunge undeva la 1100 RON - zambesc fericit si ii spun tipei la facturare ca le vreau pe toate. Mai schimb doua vorbe cu seful de service, imi spune sa ma duc la o cafea(din partea firmei), dupa care trebuie sa plec - oricum distributia era schimbata jos si nu aveam timp sa stau sa vad ce fac baietii. Sunt sunat la ora 12:30, imi spune ca BC-ul este setat in limba franceza - daca doresc sa-l las asa sau sa il schimbe. Masina e gata in 5 minute.

Ajung inapoi la service - masina era in fata service-ului cu o folie de nailon pe scaunul soferului - seful de service fusese in probe cu ea sa vada de se mai aud zgomote la distributie.

Nu au reusit sa faca tot ce le-am cerut eu :

reglaj faruri - nu (probleme de comunicare - trebuia sa ii spun domnului Sorin direct, ceilalti nu i-au mai transmis - a zis ca data viitoare sa las un biletel cu tot ce trebuie facut ;) )

geometrie nu - de asta stiam ca nu o sa o faca pentru ca nu m-am progrmat.

Ok, toate bune, spun sa ma duc sa platesc - acolo, surpriza : cost total 912 RON (Curea Gates, Role INA, pompa apa, beculet hella, manopera distributie, manopera electrice cu tot cu diagnoza motor) - placuta surpriza + caiet service facut de ei ... just in case, poate vreau sa imi fac la ei reviziile.

In urma diagnozei la motor au reiesit :

- apa in lichidil de frana - necesita schimbare

- turbosuflanta gripata - necesita degripare (la ei costa 240 RON)

- km la bord nereali ;) - nu a stiut sa imi spuna cati are de fapt

- ceva probleme la un senzor de temperatura lichid racire - nu prea am inteles ce anume

- ceva probleme la modulul comfort ireale de altfel

Sunt foarte multumit de profesionalismul lor, cel putin domnul Sorin - jos palaria.

am sa ma duc peste doua saptamani sa imi degripeze turbo si sa imi schimb lichidul de frana.

Inca un detaliu - desi postul e lung - oamenii lucreaza numai cu piesele lor, doar daca ai o reducere semnificativa din costuri te lasa sa aduci piesele de acasa - sunt intelegatori de altfel.

Si inca unul - stand de vorba cu domnul Sorin afara, ne povestea ca lucreaza numai cu piesele lor si numai cu uleiul lor (MOBIL 1) pentru ca ofera garantie si au patit unele chestii - cu uleiul ARAL - ce il distribuiau ei inainte - bucati de span in baia de ulei - au renuntat la uleiul respectiv imediat.

Asadar - bila alba!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu cat costa ora de manopera - banuiesc ca este la lucrare costul - schimbare distributie 200 lei, schimbare bec scrumiera - 12 lei.

Tocmai m-am programat pentru degripare turbosuflanta - 240 lei si schimbare lichid frana - cu lichidul lor - 120 lei (60 lei lichidul, 60 manopera - cu tot cu aerisire banuiesc).

Alta dovada ca sunt profi - trebuie sa ajung vineri seara sa fie motorul rece si nu pot ajunge decat pe la ora 22 - nu e nici o problema, vine si la ora respectiva sa preia masina pentru lucrari.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inginerul, nu lucrez la BCS la Zarnesti, dar lucrez tot intr-un BCS in Targoviste. Ca si parere personala si eu recomand Gates, dar crede-ma ca si cele Bosch sunt bune, plus ca la orice lucrare se da garantie. La orice service mergi o sa vezi ca iti dau garantie la lucrare doar daca reperele le cumperi de la ei si dupa mine e o politica foarte sanatoasa, altfel s-ar da vina pe provenientza pieselor, pe gradul de imbatranire, etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi am fost la un service recomandat parca tot pentru bogdan intr-un alt post de aici. Service mic dar mi s-au parut profesionisti, stiau bine despre ce vorbesc. Treaba e ca o sa-mi bage piese originale si anume curea gates, role ina si pompa graf. Partea proasta sau poate buna depinde cum privesti lucrurile este ca vor sa-mi schimbe si cureaua de alternatori si rola de la clima cred, sa ma scuzati daca gresesc. :)

Manopera costa 2.50 ron cica fara TVA. Daca vreau facutara mai platesc si tva-ul. Toata distractia costa 966 ron + manopera de care vorbeam mai devreme. Ramane sa ma hotarasc intre cele doua service-uri, desi dupa cum lauda toti service-ul de la zarnesti cred ca voi merge acolo cu conditia sa puna piesele pe care le vreau eu si anume cele enumerate mai sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O sa continui sa postez la sectiunea golf 4 si bora, la postul Vreau sa-i schimb distributia deschis de mine :rolleyes: Daca sunteti curiosi de ce-am facut pm :D

Era sa uit, nu era recomandat pentru bogdan, era pentru altcineva, am gresit eu :Driver:

Modificat de Inginerul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inginere, nu stiu daca o sa gasesti curea Gates la ei. Pe mine m-a incantat faptul ca am stat tot timpul langa masina in timp ce mi-au schimbat distributia.

Nu va lasati dusi de nas ca trebuie schimbata si cureaua de la alt.+rola alt. N-are nici o legatura cu distributia la Golf IV.

Cei din Zarnesti mai incearca sa te abureasca cu diverse chesti care se fac usor: schimb ulei si filtre, placute frana (mie mi-au zis ca am placutele terminate si sa le schimb la ei, nu le-am schimbat si am mai mers vreo 6000 km si tot nu s-a aprins becul), deci pura vrajeala.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Citeste cu atentie ce-am scris mai sus. Nu era vorba de cei de la zarnesti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Citeste cu atentie ce-am scris mai sus. Nu era vorba de cei de la zarnesti.

Te cred ca in postul tau nu era vb. de cei de la Zarnesti.

Insa in postul meu despre ei e vorba. Ce ziceam eu n-are leg. cu postul tau.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Ok, nu vreau sa laud service-ul prea mult.

Am fost sambata din nou pentru degripare turbo-suflanta si inlocuire lichid frana.

Treaba a fost facuta ok, se simte turbosuflanta mai bine si masina merge simtitor mai bine.

Despre lichidul de frana nu am ce sa spun ca nu am sesizat nici o diferenta - franarea se face la fel - adica, bine.

Problemele de comunicare intre angajati tot le au - am cerut si un reglaj de faruri - din nou, si din nou nu a fost facut.

Am intrebat de ce nu - mi-a spus mecanicul ca nu i-a spus nimeni de reglaj de faruri desi vorbisem cu seful de service si l-am pus sa noteze si reglajul de faruri in caietul de programari pe langa celelalte operatiuni. L-a notat insa nu a ajuns si mecanicul sa vada. In cele din urma fiind la a doua amanare mi-au facut si reglajul de faruri :rolleyes:

Daca merge careva acolo, nu uitati sa spuneti mecanicului care se va ocupa de masina de toate operatiunile ce le vreti facute ca de nu s-ar putea sa uite cate ceva ... sau am avut eu ghinion ca era sambata.

Oricum, concluzia mea este ca e un service bun cu oameni profi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 11 months later...

raport pret calitate servici consider ca sunt buni, iar fata de gresia portelanata si figurile de porche bucuresti nu se compara.Evident ca mecanici de acolo incearca sa iti mai bage si alte lucrari ca vorba aia de acolo iese banu iar in zona cam mare somajul.

Piese Bosch si un lucru care mi-a placut la ei: se mai ulta si la alte piese daca le ceri.

Cu regret pot spune ca nu am gasit un service similar in Bucuresti.Mai caut poate ma ajutati voi!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Am schimbat si eu la ADCIEL Zarnesti , acum 2 sapt. turbina la masina din semnatura si sunt multumit de ei !!! pret 36oo lei cu garantie 1 an !! profesionisti si foarte seriosi !!! revin la ei cu incredere !!

Modificat de FLOREX
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Am revenit din nou la ADCIEL pentru a rezolva problema cu pornirea grea la cald , considerand , din ce am citit pe forum ca de vina este electromotorul ! La mine problema a fost rezolvata prin schimbarea periilor colectoare si a unei bucse (nu-i cunosc rolul) de la electromotor ! Pret 200 lei (manopera inclusa) durata 1 ora !! problema cu pornirea la cald a fost rezolvata !! REVIN CU PLACERE !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Cine si-a mai facut ceva la masina lui in acest service?Ce parere aveti de piesele comandate de ei?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am apelat si eu o data la acest service si ma declar f multumit. Seriosi si comunicativi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Salutare , furnizorii nostri sunt numerosi, putem aduce orice piesa doresti .
 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!