Jump to content

Rombat Automobile Bistrita


Memphis
 Share

Postare recomandată

daca era de facut ceva trebuia sa citesti inainte pareri de pe forum

daca is hoti nu mai ai ce sa le faci......poate o plangere la OPC dar mici sanse ca nu poti dovedi de baterie ai avut pe masina....

dupa ce te-au furat au si ras de tine punandu-ti una descarcata in loc.

deci pe langa faptul ca te-au furat si-au mai batut joc de tine. vaoba aia si fredonat si cu bani luati. ma gandesc ca pt 2 ore de manopera ai contribuit cu ceva

lasa tu sa fi sanatos...daca era o pb de tinichigerie de ce nu ai mers la oricare alt service....o broasca de usa oricine stie debloca si daca trebuie chiar inlocui

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
salut! citesc pe aici si cad pe ganduri. avand usa dreapta-fata blocata (nu se deschidea nici cu ranga) iau drumul muresului la reprezentanta vw. acolo meseriasul zice "se face in 2 ore". las acte, chei si plec la mancare peste drum (oricum nu ma lasau sa intru in hala sa vad ce se lucreaza). dupa 2 ore vin satul de mancare si de stat in c** la masa. masina nu era scoasa din hala. Intreb "Gata!?". Raspuns "Sigur ca da". se deschide usa la hala, intra meseriasul in masina, da la cheie ...nimic. Trage capota, se da jos, striga la unu "^%$%$#%" in maghiara. vine ala cu robotu', pune borne, da meseriasu la cheie, porneste masina, o scoate afara. Imi spune "au ascultat baietii muzica, s-a terminat bateria, ne cerem scuze". verific usa, PERFECT. au schimbat nushcedreaq la mecanismul de inchidere (ca sa o deschida a trebuit data jos usa de pe spate ca sa aiba acces la ceva gaurici). Platesc. ajung la bistrita. a doua zi dimineata dau cheie si......nimic. trag capota, dau jos capacul de la baterie sa o scot si sa o duc la redresor si SURPRIZAAAA....vad o baterie de ROMBAT (aveam BOSCH-cred ca era originala din fabrica). ce sa le fac??? nimic. cumparat una noua (tot rombat). eu la reprezentante VW nu mai merg veci.

Eu cred ca era bine sa fi discutat cu ei, desigur cat era calda problema. Nu neaparat cu tinichigiul care a demontat usa. Din cate stiu eu in marea majoritate a reprezentantelor exista camere de luat vederi. Este posibil ca aceasta manevra sa fi fost inregistrata. Nu pot sa cred asta. Trebuie mult tupeu si nu stiu daca si-ar fi riscat serviciul. Poate ca nu esti sigur de ce baterie aveai pe masina. In momentul in care au pus robotul de pornire nu erai langa masina???? Nu ai vazut atunci bateria??? trebuie sa fi chiar nebun sa pui omului o baterie stricata, urmand ca la scurt timp aceasta sa creeze probleme si implicit o verificare. cine face asa ceva trebuie sa fie un hot cu adevarat prost. Desigur exista si hoti prosti, dar nu cred ca asta lucrand in reprezentanta nu s-a gandit la consecinte. :vaidecapulmeu: :blink: si la faptul ca in ziua urmatoare poate da declaratii in biroul in care si-ar fi dorit sa fie cu alta ocazie desigur.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

am auzit ca saptamana trecuta, un nene suparat de faptul ca in ultimul an vizita frecvent renumitul service al celor de la Rombat a blocat efectiv intrarea in incinta, dupa ce si-a 'tatuat' pe masina ceva de genu :"Nu mai vindeti masini defecte!"

Stie careva ceva ?? Am inteles ca s-a lasat cu militie, etc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

si eu am avut 2 experiente neplacute cu cei de la rombat automobile care dupa mine nu merita nici sa poarte haine inscriptionate cu vw.numai ca eu nu mai pun piciorul pe acolo si am incheiat povestea.mai bine la cj sau la ms .habar nu au cum is facute masinile astea :icon_cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

UIte ca trebuie sa-i vorbesc de bine pe oamenii astia.

Am avut o problema la geamul dreapta (clasica macara VW), manifestat in garantie, dar "finalizata" in afara ei. Porsche n-a vruit sa auda de culanta, dar oamenii nu m-au pus sa platesc manopera si mi-au si spalat masina exterior si interior. E drept, Bistrita e mica bla bla, dar e de apreciat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!