Jump to content

Cazare Viena (sau imprejurimi)


criserb
 Share

Postare recomandată

Am intrat acum cateva saptamani pe forum , si mi-au fost de mare ajutor rewiew-urile voastre in planificarea excursiei mele cu familia in Austria Multumesc frumos lui Rama care a postat impresiile lui despre pensiunea LUCINEL www.cazare-austria.ro

In drum spre Salzburg , am stat 3 nopti la aceasta pensiune , pe care o pot recomanda sincer si altora cu toata raspunderea .

Curatenie bec , dotari excelente , baie de lux ( pana si sapun si sampon de calitate , uscator si alte maruntisuri gratis : pad-uri de demachiere, tampoane !! bic-uri de ras !!, periute noi in tipla !! ) internet w-lan la 49 euro camera cu mic dejun .

Pe deasupra ce ne-a impresionat a fost gazda, D-ul Lucian care este un OM deosebit , ne-a intimpinat cu ospitalitate nemaintalnita , ne-a servit mereu cat am stat la pensiune , cu de toate ( cafea ,bere, vin , prajituri ) in fiecare seara . Dupa ce veneam din oras petreceam impreuna cu alte familii de romani (numai romani sunt cazati !!) pana tarziu . Atmosfera creata de d-ul Lucian este deosebita , si totodata extrem de informativa.

El ne-a facut programul de vizitat cu traseele cele mai bune si , iar ceva grozav , asa cum spunea si colegul Rama mai sus, n-am platit parcarea niciodata pentru Lucian ne-a dat pentru fiecare obiectiv sau zona , o adresa , am bagat-o in GPS ( imprumutat tot de la el !, ca al nostru nu avea harta amanuntita cu Viena ci numai strazile principale ) si mergeam la fix acolo , ne uitam la indicatoare sa nu fie vreo restrictie si acolo lasam masina fara grija ! Asta ne-a fost de mare ajutor , ca n-a trebuit sa cautam noi unde sa parcam , ci am mers la fix !

Apoi pentru drumul spre Salzburg unde aveam rezervarea facuta din Romania , ne-a facut un traseu pe defileul Dunarii , am vizitat un castel Gottweigh , si Stft-ul Melk . iar la Atersee am facut o pauza la restaurant recomandat de el .unde am mancat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • criserb

    4

  • Mama Omide

    3

  • Radu-tim

    3

  • assilein

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am fost cazat la hotel suiten starlight in Viena este destul de central preturi acceptabile ...gasesti detalii pe google daca esti interesat este la 7-8 min de Stefandon centru si langa parcul Stadtpark unde este si metrou :icon_thumright: calatorie placuta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Nu stiti cumva ceva site-ri unde se gasesc de inchiriat apartamente (preferabil 2 camere) in Viena? Cam la ce pret ajung? . Perioada este de 6 luni.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Din ap cu 2 camere, s-a facut garsoniera. Important sa aiba baie si bucatarie, si ceva mobila :). Perioada 1 oct 2011-31 martie 2012. Daca stiti ceva dati un mesaj sau postati aici. Va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!