Jump to content

DEMARAJ A6


MCM
 Share

Postare recomandată

SALUT

am un A6 .2002. 2.5 , cutie tiptronic ,iar la plecarea de pe loc dureaza citeva secunde pina isi ia demaraj,chiar si cind folosesc manual( pe manual dupa ce cu greu isi ia demaraj ma arunca in scaun)

chiar daca o calc la blana sau doar o ciupesc , nimic , nu ma pot baza pe ea. de 2 ori era sa ma striveasca cineva prt ca nu am avut putere. iar intre 1300 si 1700 rp parca e un gol de putere.

multumesc prt ajutor!!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E normal. Ai facut cunostina cu turbo lag + convertor de cuplu. Motor turbo diesel + cutie tiptronic cum ai tu nu va pleca repede de pe loc in veci.. decat daca fortezi aiurea convertorul ( calca frana si acceleratia in acelasi timp pe loc.. pana se tureaza la 3000 si apoi da drumu la frana.. insa sa nu faci asta foarte des. Masina o sa tinda sa plece de pe loc putin cand faci asta.. dont worry nu pleaca).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In veci nu se va tura masina pana la 3000 de rpm.Undeva in jurul a 1000 si putin iti va taia acceleratia...gen va da in nas.Daca o calci cat poti tu de usor vei ajunge undeva pe la 1300-1500 de ture.Eu la passat am incercat de cateva ori si intr-adevar pleaca mai repede.Dar nu recomand ca metoda de demaraj deoarece nu cred ca este benefic pentru cutie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc baieti,

Giorgio, cumva si la tine(tiptronic), tremura putin la plecarea de pe lo??/

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine nu prezinta simptomele tale insa tremuratul acela este cand stai cu piciorul pe frana banuiesc.Cand plec totul e ok.Cat despre faptul ca nu trage pana in 1700 rpm e destul de normal tinand cont ca nu este in zona optima de turatie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...

stiu ca topicul este vechi dar nu am vrut sa deschid altul pentru aceeasi problema... vreau sa ma lamureasca si pe mine colegii cu 2.5 tdi tiptronic daca este normal sa plece foarte greu de pe loc, si cand zic greu ma refer ca 0-30 dureaza aproape 3 secunde, dupa ce trece de 2000 incepe sa traga, dar nici atunci de speriat. pe vag nici o eroare in schimb pe un alt tester valoarea la debitmetru mai mica decat normal...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!