Jump to content

Ati auzit de carluxauto din ploiesti un parc de masini


valighe
 Share

Postare recomandată

Atunci o sa primesti exact atat cat ai oferit, nimic mai mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Din cauza faptului ca nu pot creea un nou topic, voi intreba aici.

Despre lecarro (lecarro.ro - ploiesti) ce stiit ? Am o cunostinta care a cumparat o masina de acolo si a mers destul si nu am auzit sa fi avut vreo pb. Voi ce stiti ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Foarte util ceea ce faceti voi aici pe forum. Ma aflu in situatia de a cauta o masina pt mine si nu stiam de unde sa incep. Sunt foarte multi oameni care iau de bune aceste masini vandute de samsari din targurisau parcuri cum este acesta in cauza, chiar am cunostinte care doar ce si-au luat diverse masini...audi a4, golf v ..sa vedem cum se vor comporta peste cateva luni.

Sunt chiar curios din 2006 pana acum cate tepe au dat ei

Modificat de alexdell
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...
nu am auzit de nume. da mai multe detalii. daca vrei, trec pe acolo intr-o zi si ma uit ce au .... si mai aflu detalii intre timp despre ei!

Salut,baietii sunt ok,masina eu de la ei o am si este ok.Te ajuta ei cu RAR daca vrei.Inrest numai de bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Sa inchis Carluxu dar sa mutat in Franta sau Germania.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai bine sa ii pacaleasca pe ei :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Salut,

am intrat si eu pe site-ul lor si nu mai au masini pe stoc. Deci probabil ca nu le-a mai mers cu inselatul oamenilor necunoscatori si de buna credinta(sau naivi). In urma cu aproximativ 2 ani am facut si eu o vizita la ei in parc sa vad un Passat full options care arata impecabil pe net. Cand am ajuns acolo, masina arata foarte bine la exterior dar interiorul era groaznic; arata de parca fostul proprietar a avut o haita de caini pe care ii plimba zilnic cu Passatul. Chiar mi-a parut rau cand am vazut cat de zgariata era pielea(Nappa neagra) si manerele usilor si volanul. Dar bine ca n-am cazut in plasa...dupa o analiza atenta mi-am dat seama ca n-avea cum sa aiba doar 60000 km.

Totusi...apropo de samsarii din Romania si de escrocii de la parcurile de licitatii din Franta, am un prieten care a luat teapa cu un Audi. Cel care i-a adus masina se numeste Cristi si sta pe langa Lia Manoliu; cred ca avea si un site dar nu-l stiu. Poate il aflu si il postez aici pentru ca sunt prea multe epave aduse de afara cu sute de mii de km care pacalesc prea multi oameni nevinovati. Daca legislatia sau politia nu au nici o influenta, macar sa incercam sa ne protejam prin initiative de acest gen.

Modificat de snaps
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...

Salut. De la lecarro.ro din Ploiesti mi-am luat eu masina anul trecut si totul a fost si esre ok. Km sunt trecuti pe factura (deci teoretic sunt reali deoarece este infractiune fiind firma care se ocupa cu vanzarea de masini), iar 8n momentul cumpararii mi s-a oferit garantie la motor si cutie(fiind automata) 1 luna. Eu zic ca este ok. Acum voi decideti de unde va luati masina. Eu ii recomand.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acum 4 ani a vrut cumnatul meu sa cumpere un Pegeot 307 diesel la 56000k masina avand 4 ani Cartea de service era de belgia desi masina rulase doar in Franta. De fapt avea de 4 ori nr de km fiind taxi in Franta. Mare grija!

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!