Jump to content

Skoda Roomster debuteaza in Romania


voinea
 Share

Postare recomandată

  • Administrator

Cea de-a 76-a editie a Salonului Auto de la Geneva (primavara 2006) a fost o piatra de hotar pentru Skoda in istoria sa de 100 de ani ca fabricant de autoturisme. La Geneva a intrat in scena noul Skoda Roomster, un model, independent, de sine statator, senzational, ce intregeste gama Skoda ce momentan include alte trei modele.

Oricum, nu doar simpla expansiune a gamei de modele conteaza ci continutul acestei expansiuni. Cel mai nou model Skoda, Roomster ocupa o noua pozitie in familia constructorului ceh si se prezinta foarte pregatit datorita utilizarii exceptionale a spatiului interior, a sistemului interior de modularitate al scaunelor VarioFlex, a motorizarilor moderne si a nivelelor de echipare foarte generoase. Pentru ca Roomster este un model de sine statator, Roomster beneficiaza de o platforma tehnica cu un ampatament mai lung decat al modeului Octavia dar cu o lungime totala a masinii mai mica decat aceasta. Raza de bracaj cu o valoare de doar 10.3 metri il recomanda ca o masina perfecta si pentru deplasarile din orase.

continuare articol AICI

Pentru ca s-a cerut am facut arie dedicata acestui model in subforumul skoda. Din cate stiu avem deja un proprietar de roomster ( syms )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bun venit Skoda Roomster si ariei dedicate in subforumul Skoda :D Cred ca e o buna alternativa pentru clasa ei, m-ai ales ca am codus destul de mult un Renault Kangoo si nu m-a impresionat prea tare. Dar... aveam muult loc :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hmm... sa fie cam o luna de atunci, veneam de la Brasov pe DN si am vazut o caravana de aprox 4, 5 Roomsters :offtopic: - am ramas oarecum socat .. semanau cu cele vazute prin poze, erau mari, colorate si foarte atractive (cat am putut oberva in mers, fara sa intru prin garduri ..)

La 4.2 metri, spatiul gigantic in interior si preturi foarte decente (am vazut ca CIP cea sport parca 1.9 TDI e cam 14 k EUR) va fi un succes, si nu doar ptr furgonete ci si cele cu geamuri .. de familie. Curand voi merge la un test din curiozitate, pot spune ca imi place si ii urez bun venit in Romania!

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este foarte probabil ca syms sa fie proprietar de roomster. Il cunosc personal, este un fost coleg de liceu stabilit in Polonia. Si cei de acolo din cate am inteles au Roomster de mai mult timp ca noi in Ro. Asteptam cu nerabdare primele impresii / comentarii de la syms.

PS. Bine ai venit pe forum Mishule.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

In legatura cu promovarea, iata ce invitatie am primit de la unul din dealerii Skoda (a carui clienta am fost anu' asta :rolleyes: )

"Spatiul are o noua dimensiune: Skoda Roomster!

Dealerii Skoda din Bucuresti te provoaca la o aventura care iti va schimba perspectiva asupra Spatiului.

Vei descoperi ca intotdeauna exista..."room for more".

Te asteptam in atmosfera inedita a Circului din Bucuresti, marti, 28 noiembrie, orele 19,30.

Bucura-te de o noua perspectiva!

Te rog sa confirmi participarea la numarul de telefon de pe cartea de vizita."

Modificat de Skorrida Red
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut duminica un drive test la Procar-Skoda , excelenta masina, am condus un tdi cu 105 cai, trage de nu e adevarat, cu 5 persoane, la 120 km/h, cand dai pedala, se duce. Super misto interiorul, pacat de exterior, care nu e f. reusit dpdv al designului. In rest, super mashina. Mi-am schimbat parerea dupa drive test, inainte nu m-as fi gandit sa am una, acuma insa.... ma bate gandul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In legatura cu promovarea, iata ce invitatie am primit de la unul din dealerii Skoda (a carui clienta am fost anu' asta :) )

Am primit si eu post-card-ul respectiv. Maine are loc prezentarea oficiala a modelului Roomster... Cine participa maine in direct? Din pacate, nu pot ajunge...

P.S. Azi se fac repetitii pt maine...deci se prefigureaza o lansare super.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!