Sign in to follow this  
Followers 0
Skini

Carbuni (perii) electromotor Golf 4 tdi

6 posts in this topic

Salut.Astazi mi-am cumparat carbuni sau perii,cum vreti sa le spuneti,la masina ,pentru electromotor.As vrea sa stiu si eu cum se dau cei vechi jos si cum se pun cei noi.Cum sunt lipiti?La cald prin presare ...ca asa se vede.Unde se poate lipi?La orice service?Va rog....cateva raspunsuri.plsss

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

trebuia sa cumperi platoul cu totul ... iese tiganie mare la lipire .... diferenta de pret nu e mare si nici nu gasesti atelier care sa ii sudeze punctiform cum e piesa originala

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shit. :vaidecapulmeu: ....nu stiam ca se poate gasi si cu suport cu tot.De unde am luat carbunii oare puteam sa gasesc cu tot cu suport?Oricum mersi pentru parere.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutare.

Si eu am schimbat periile la electromotor. Din nefericire nu mi-am facut planuri din timp si nu am cautat piesele inainte de a merge la service. Am cautat si eu platforma cu totul, dar nu am gasit pe stoc in orasul de unde sunt si cum eram cu masina desfacuta in service, nu am mai stat sa-mi aduca pe comanda si am luat doar periile. Montajul l-a facut electricianul de la service-ul unde am fost cu masina, iar lipirea a facut-o cu un pistol de lipit si cositor. Intr-adevar nu arata a lucratura de fabrica, dar functioneaza perfect, electromotorul nu mai face figuri la pornire.

Totusi, daca ai timp sa astepti, ia-ti platforma cu tot cu perii, cred ca o sa te tina mai mult si oricum periile nu costa prea multi bani, nu e mare pierderea.

Edited by magicfingers
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va multumesc pentru sfaturi si pareri.De ceva timp incercam sa dezvalui misterul masinii mele cu pornirea la cald. Aveam probleme.Dadeam la cheie cateodata de imi venea sa :blink: .Am schimbat bateria ......am schimbat filtrul de motorina ..nimik.....iar acum iuhuuuuuuuuu :D ...am rezolvat-ooooo......cu toate ca inainte de schimbarea am fost la service sa imi verifice electromotorul.....ziceau ca nimik...e perfect in regula....dar acum ca mi-am bagat eu nasul...e altceva :P .....merge ca nou....brici.Inca o data va multumesc...sunt happy ca am rezolvat-o dar totodata ...e BETON FORUMUL ASTA.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

sal de unde ai luat carbuni

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.