Jump to content

istoric masina SH


Bandi
 Share

Postare recomandată

Prima evaluata intre 500-1500e este infima, tinichigerit + revopsit element, iar cea estimata intre 3000-5000 euro in spate stanga este mai serioasa, probabil inlocuire bara, stop, hayon, usa, aripa, janta..ramane sub semnul intrebarii cat de tare a fost lovita si daca a fost afectata puntea / roata..caci daca i`a fost data in roata, trebuie vazut / verificat ca sa poti trage o concluzie ; airbagurile clar nu au fost declansate la suma asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc de raspuns. In raport, era specificata lovire in bara spate / bara spate stanga, probabil o tamponare clasica din spate usor spre stanga.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca e asa, nu mi'as face griji. E normal sa fie maricica dauna daca sunt cel putin 4 piese lovite, in conditiile in care pt una singura s'a decontat 500-1500€. Asa am luat si eu CC, cu o singura dauna raportata in Belgia pe partea dreapta la usile dreapta, evaluata intre 500-1500€..probabil zgarieturi / revopsire ; nu se observa nimic, din orice unghi te'ai uita..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doar ca si comparatie, asta a costat 4300 de euro pe asigurare, si nu a fost afectat prea mare lucru. Bara, senzor, foarte putin contra aripa.

 

20151228_123210.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daunele mari care se vor ascunse, nu se vor repara la reprezentanta, ci din dezmembrari, la colt de bloc.

Asa ca un raport cu dauna x suma..cel mult trebuie sa te faca atent asupra unei zone din masina unde trebuie atentie sporita.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va multumesc pentru opinii. Intr-adevar, aveti dreptate. Masina a fost verifcata la fata locului. Aripile spate au fost revopsite, bara probabil inlocuita. Acest lucru s-a putut deduce doar masurand stratul de vopsea, caci nu sunt urme vizibile. Stratul de vopsea e uniform, nu s-au detectat urme de chituire. Cel mai probabil tamponare spate, reparata apoi cu simt de raspundere.

Modificat de DuKU19
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!