Jump to content

tune
 Share

Postare recomandată

  • 8 months later...

salut...am si eu o problema cu ceasurile...de curand am schimbat becurile din bord cu unele albastre ca am avut un bec ars asa ca mi leam schimbat toate...si acum nu imi mai indica bine ceasurile de la temperatura apei si de la benzina..pana acum totul a fost ok si acum acele coua ace nu stau jos la prima linie ca stau mai jos cu mult de prima [cenzurat] de pe cadrane....ce pot sa ii fac?

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Am mutat postarea mea in aria " Schimbare ceasuri bord",cine are vreo informatie,mci !

 

Modificat de cxr2test
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca despre asta e vorba, din pacate, la benzinara ta, nu o sa iti mearga nici turometrul.... la diesel, merge.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

aveti idee daca inlocuiesc ceasurile de bord de generatie mai veche cu kilometrajul incepand de la 20 cu cele de generatie mai noua cu kilometraj de la 0 , va indica in continuare corect viteza si restul?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am schimbat ceasuri care incep de la 20 cu ceasuri albe care incep de la 0 si indicau viteza si restul corect. La tine ar trebui sa mearga orice ceas de motor cu 4 cilindri si turometru pana la 7000.

Modificat de niku_nd4spd
update
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

oare merge la diesel sa pun ceasuri de la 0-2oo in locul celor 20-220?

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
andrey_alecs15

Salutare , îmi cer scuze dacă am scris in topicul greșit am o problema foarte ciudata la golful meu 1.9 TDI poate m-a ajuta cineva , eu am proiectoarele alimentate separat direct de pe baterie (le-am pus relee) cu un întrerupător in bord ,de curând mi-am pus ceasuri mfa de benzinar , și nu îmi merge kilometrajul , intr-o seara când aprind proiectoarele hop îmi merge și kilometrajul , când le sting nu îmi mai merge ,știe cineva? Și încă ceva dacă aprind farurile mi pune și contactul , pornesc motorul și când vreau să-l opresc nu pot pana nu opresc farurile sau când pun contactul se aprind toate luminile din bord fără sa pun măcar pozițiile totul a început de când mi sau topit mânetele de semnalizare și cea a ștergătoarelor le-am schimbat ,am schimbat și panoul de siguranțe și când am pus toate siguranțele mi-a ieșit fum de sub prag și e de la firul care când deschizi USA șoferului se aprinde lumina nu îmi dau seama de la ce poate fi , m-a poate ajuta cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...
On 8/28/2010 at 3:33 PM, Changeme said:

Ieri a inceput sa dea semne de oboseala bateria stiam ca e veche am pornito cu cabluri , apoi nu stiu ce ma mancat undeva ca am incercat sa resetez inspectia din bord IN 01 si in02 am tot apasat eu pe alea pana a aparut del etc .... dupa ce am facut asta am observat ca dupa ce opresc motorul turometru cade la zero cum cade de obicei insa dupa 3-5 secunde urca la 2000 ture fix ! nu repede lin , azi am observat ca dupa ce opresc motorul urca la 3000 rot fix , tin sa mentionez ca nu am facut nici un scurt nicaieri nu miam bagat coarnele prin bord etc ! eu cred ca am setat eu ceva aiurea ! si da am baterie noua dar e descarcata si momentan e pe redresor , oare sa fie de la putinul curent care il am sau din cauza mea ca mi-am bagat coarnele incercand sa resetez Inspection fara sa ma uit pe forum :somnmare: Va multumesc

Salut referitor la ace ce tip de ace ar trebui sa cumpar ? mk3 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!