Jump to content

Romania - Spania


Godfather
 Share

Postare recomandată

Bogdane..... depinde pentru ce mergi acolo, concediu sau altceva? Eu in concediu m-as duce cu masina, pentru orice altceva avionu tata! In 2 ore jumate esti acolo.

concediu de o luna poate, ca mai putin nu vad cum a putea sa renteze. stiu pe unul care a ajuns cu masina la lisabona, nebunie curata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Bogdan_wrc

    9

  • Godfather

    8

  • oaspetele

    3

  • godoroja

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu trebuia sa duc o masina la finii mei care sunt in Valencia.Costurile autostrazilor se ridica la cel putin 150 de euro.Din Italia si pana in Spania platesti de iti sar capacele.De intors ,m-am intors cu avionul,368 euro ,4 bilete cu tot cu taxe de aeroport.Daca ajunge-ti prin Valencia vizitati OCEANOGRAFIC ;)

post-9782-1234384148_thumb.jpg

Modificat de Georgik
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de aceeasi parere sunt si eu.... cu avionul costa undeva pana in ~400 ron de persoana - dus-intors, si faci 2 ore nu 2 zile, iar daca chiar simti nevoia de masina sa mergi din oras in oras, poti inchiria una de acolo, tot nu ajungi la costul si timpul pierdut mergand cu masina pana in spania sau franta.

parerea mea!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Va salut,

In iulie o sa plec in vacanta pana la Barcelona.Traseul la care ma gandesc este :Bucuresti-Wiena-Venezia-Monte Carlo-Barcelona.Am citit acest topic si topicul Bucuresti-Venezia dar posturile sunt destul de vechi si as dori sa aflu informati mai recente despre preturi autostrada si cazare.Ma intereseaza in special de la Wiena-Barcelona pt ca in Barcelona ma intalnesc cu niste prieteni stabiliti acolo si plecam spre Gibraltar.

Multumesc anticipat,

Eugen

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare...nu mai zice nimeni nimic pe aici??? Cum zice eugenus,in 27 iulie plec si eu intr un concediu,vreau sa ajung pana in Barcelona si ma intereseaza un traseu frumos si cam care ar fi costurile pe autostrazi/cazare pana acolo...

Ms anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

salut....saptamana care vine am de gand sa plec cu sotia in spania....si as vrea sa intru pe la san sebastian....daca puteti sa.mi spuneti un drum bun si fara sa platesc prea mult la autostrazi....daca mi.ati sspune exact orasele prin care trec ar fi nemaipomeni....ce acte imi trebuie...nu stiu mici ponturi...va rog sa ma ajutati sunt incepator la iesitul din tara...va multumesc din suflet....astept raspuns

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

foloseste www.viamichelin.com pt configurarea traseului. eu iti recomand urmatorul traseu. romania-ungaria-austria-italia-franta-spania. ieftin nu ai cum sa iesi. in franta sunt scumpe autostrazile. in plus daca pleci din navodari va trebui sa dormi cel putin o noapte pe drum. sunt peste 3000 de km.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutari! Cei care vor sa plece in concediu tre sa tina cont de multe chestii, cum ar fi:

- GPS- daca ai unul bun in care ai incredere si ceva timp la dispozitie seteazal sa-ti ocoleasca zonele cu plata(daca ii dai ocolire "peaje" nu vei merge doar pe nationale, daca ii dai ocolire autostrazi vei merge doar pe nationale)

- drumul va fi mai lung cu cateva ore bune daca faci manevra asta de la intrtare in Italia. Nu va fie frica de nationale sunt ca noi, cel putin in Spania.

-Se zice ca ar fi mai ieftin drumul pe Germania(nu stiu, nu am fost), dar mai lung cu aprox 300-400km. Dar veti trece prin toata Franta.

Drumul pe care l-am facut eu de fiecare data(fara probleme) este:

(RO) Nadlag E68-(HU) SZEGED E75- M5- BUDAPEST M1- GYOR MI-(A) WIEN A2- GRAZ A2- Villach A2- (I) Udine A23- VENEZIA A4- Padova A4 - Verona A4 - Brescia A21 - Piacenza A21-A7 GENOVA - MONACO A8 - (F) NICE A8 - Cannea A8 - Toulon A50 - Marseille A55-A54 - Nimes A9 - Montpellier A9 - PERPIGNAN A9 - Le Boulou A9- (ES) La Jonquera A2- AP7 - BARCELONA a2 -LeridaA2 - ZARAGOZA A2 - Guadalajara A2- MADRID.

Drum bun!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Vreau si eu sa plec spre Costa Brava - Calella, si desigur ma intreb daca stie cineva mai multe amanunte despre drumul prin Elvetia si eventual o cazare pe drum. multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din punctul meu de vedere nu este de neglijat nici traseul prin Slovenia.(ungaria-slovenia-italia-franta-spania) si asta mai ales daca vrei sa ajungi prin Venetia sau in sudul Spaniei.Eu zic ca este cel mai scurt si e superb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

buna,spuneti-mi si mie acum in 2012 cam cat m-ar costa un drum de madrid-romania-deva,am o masina cu motor 1.4 benzina si 96 cp,va rog sa-mi specificati totalul aproximativ cu tot cu autostrazile cu plata.va multumesc si astept un raspuns convingator!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...
marianbogdan0184

Salut , am si eu nevoie de cateva informatii. La sfarsitul acestei luni vreau sa plec din galati cu masina la madrid . eu m-am gandit la urmatorul traseu : ungaria-slovenia-italia-franta-spania . inrebarea mea ar fi: are cineva  idee  prin ce orase trec ? de ex Ungaria orasele..... , slovenia orasele.... etc ca sa imi pot face o parere . Multumesc mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

iti poti face singur traseul pe googlemaps. si iti arat el cel mai rapid, cel mai scurt...etc..inclusiv orase si intersectii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Doresc sa fac o calatorie pana la Madrid pe ruta Sibiu -Arad-Budapesta-Bratislava-Viena-Salzburg-Munchen-Paris-Barcelona-Madrid.As vrea sa stiu unde gasesc cazare mai ieftina pt o familie(2adulti+2copii) in jurul oraselor mentionate pt ca doresc sa le vizitez si ca-m cat costa taxele de drum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma tenta si pe mine un astfel de drum (ceva mai direct Bucuresti - Barcelona - Madrid) insa parca nu merita, taxele, combustibilul si vignetele sunt prea mari.

Cu 1000 euro imi cumpar cel putin 3 pachete/bilete de avion (pt 2 persoane) si vizitez in liniste 3 locatii pe care le-as fi  vizitat in trip-ul  cu masina!

 

 

Bucureşti – Paris - Madrid

 

Costs 444.17 € with a Diesel vehicle

Toll 121.15 € | Petrol 298.13 €  | Road tax 24.89 €  
Time 38h34 with 29h04 on motorways

Distance 3574 km with 3017 km on motorways

Modificat de D@ny
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Ba chiar merita.  O excursie cu masina dpmdv nu se compara cu nimic altceva.   Totusi, in caz ca nu vrei sa vizitezi Paris-ul, ci doar Spania ( Barcelona, Valencia, MAdrid ) , eu as alege traseul prin Slovenia - Italia ( Genova ) si apoi Coasta de Azur  ( Monaco, Nice, Cannes )  unde peisajele si absolut tot sunt superbe .  Si as indrazni sa zic ca este si mai frumos si  mai scurt.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Merita doar daca ai de gand sa faci cel putin 2 escale si sa iti rezervi 3 zile pentru drum.

Am mers acum doi ani pe traseul zis de Muggs . Cj - Hu- Slo- It (venetia) + coasta de Azur - FR- E (Barcelona)

La dus am facut escala cu dormit la Venetia. Am sosit seara si a doua zi am vizitat orasul. Dupa amiaza (in jur de ora 14) am pornit iarasi la drum.

Pe coasta de azur ai doua variante : -1. mergi pe coasta . Se merge incet si mai vezi una, alta. Pierzi timp daca nu ai progamata inca o oprire pana la Barcelona. 

                                                          -2 mergi pe autostrada. Repede dar nu vezi nimic.

 Cu 1 sofer  e imposibil doar cu o escala. Doi soferi e mai bine dar n-as spune ca e usor. ( noi am fost 2 soferi)

 

La intoarcere am venit "pe viteza". Opriti doar de cafea, mancat si schimbat soferi. Timp efectiv de condus undeva la 24-25 de ore. (impartit la  soferi)

 

Dupa parerea mea un drum asa lung (aprox 2400km intr-o parte)  merita parcurs cu masina doar daca sunt  cel putin 2 escale si 2 soferi. Altfel acumulezi oboseala si nici nu vezi/vizitezi nimic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!