Jump to content

Schimbare bucse bascula


catalinx
 Share

Postare recomandată

Buna tuturor. Am fost la mecanic sa-mi schimb bucsele mari de la brate si nu se potate desface surubul de la bucsa mica aveti idee ce as putea face si daca ma puteti ajuta cu un cod pentru suportul de aluminiu. Mecanicul ma intrebat daca sa insiste dar pe propria raspundere. Multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salutare,

 

Bucsele mici de la bascula le gasesc si sub numele de bucsa brat suspensie roata ca vad ca alea mari sunt bucsa punte. Sau e invers?

si inca ceva...am vazut ca ma Meyle are bilete antiruliu heavy duty si sunt duble la pret dar mie mi-e cam scarba de cate bielete antiruliu am tot schimbat. Astea heavy duty or fi mai bune? sau daca nu cedeaza ele o sa cedeze altceva si o sa fie mai rau? ce recomandati? normale sau astea heavy duty?

 

mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bielete antiruliu lemforder originale, schimbate in 2013 decembrie pana in prezent peste 45 000km cu ele si nu au nici o problema, sunt tot rigide.

 

 

Pe fata din cate stiu ai 2 bucse mari (de care se prinde puntea de aluminiu) si 2 bucse mici de care se prinde ansamblu roata, deci e corect bucsa roata pt alea mici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc, pana la urma am comandat meyle heavy duty, nu stiam ca lemforder sunt cele originale, erau si mai ieftine cu 5 ron. Sa vedem cat tin astea acum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!