Jump to content

Probleme caracteristice Audi A6 , Hai sa vedem daca sunt aceleasi.......


andrein
 Share

Postare recomandată

Salut

Am o problema la un A6 4F din 2009 exact ca cea descisa de colegul " 90G_O_L" ma ijos:

 

 

"am o problema la un A6 allroad la inchiderea centralizata......uneori cand apas pe telecomanda ca sa se deschida usile...cea de la sofer ramane inchisa si doar cu cheia se mai deschide. Cand vreau sa inchid masina se inchid toate usile inclusiv cea de la sofer cu probleme.

Problema asta a inceput sa ma sacaie cum a venit vremea rece.....uneori se deschide, alteori ramane inchisa.

nu stiu exact care este sistemul....poate ma lamuriti voi ce trebuie schimbat sau poate este un contact oxidat ...si eventual sa imi recomandati un service ok ..sau poate cineva care se pricepe si a mai facut asta la A6, sa-mi dea fata de usa jos , nu raman dator"

 

 

 

Multumesc 

 

 

Salut,

 

Probleme cu inchiderea centralizata ( deschiderea ) usii de la sofer la audi A6 2005 - 2010 nu a avut nimeni? are cineva idee ce se poate face? Am descris mai sus fenomenul.

 

problema ta este din partea electrica a yalei - destul de des intalnita la A6 4F, Passat B6, s.a.m.d - in cele mai multe cazuri, se poate repara, dar trebuie facuta bucati yala, curatat colectoarele la motorasa, s.a.m.d.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut  F l o r i n,

 

Multumesc pentru raspuns, Ai idee cine se ocupa de aceasta reparatie ( de preferat din Prahova sau Bucuresti ).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in Bucuresti sunt eu si inca cativa colegi.

 

in aria Prestari servicii, gasesti topicurile noastre.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aceeasi problema ca Danny82! Uneori se deschide usa de la sofer din telecomanda...alteori nu! Stie cineva cauza?

LE. Dupa ce am comentat ..mi-au aparut si restul comentariilor. Nu pot sa sterg postarea. Sunt pe tel. Multumesc

Modificat de OctaviaVRS
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, yala de la usa respectiva.... necesita reparare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, 

 

Imi poate spune cineva la ce interval trebuie schimbata cureaua de distributie + rolele de intindere pe un audi A6 2.0 TDI din 2007 ??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Buna seara! As dori sa intreb colegii merita un A6 2.0 an 2011 Avant cutie automata in vederea achizitiei? Ce parere aveti? Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna seara! Detinem in famili un A6 2.5 de 155 cp AYM cod motor din 2005. Masina a fost adusa din Germania cand avea 160.000 km. Acum are 360.000 km si in decursul a 10 ani de cand este la noi am avut urmatoarele probleme care cred ca sunt specifice la acest model.

-butonul de avarie...o problema comuna

-stergatoare blocate (in momentul in care masina statea mai mult timp in garaj si nu era folosita mergeau greu) asta pana cand am ajuns si u la varsta de 18 ani si am putut sa o conduc...nu au mai fost probleme

-o problema inca nerezolvata,ar fi acel furtun crapat care duce apa pentru spalarea lunetei. Daca il actionez imi curge apa la picioarele soferului.

-debitmetrul de aer...schimbat. Din cauza lui a fost facuta o resoftare la masina , pentru ca nu ai tragea.

-o alta problema ar fi capacele de la injectoare...sunt murdare de ulei...

-la 323.000 km a fost schimbat ambreiajul

-si mai sunt si alte probleme pe care le.am avut.sa le spun "consumabile" -bratele e pe fata , burduf spart si a trebuit sa schimb si capul de planetara.

-acum..am o problema cu pompa de servo. a inceput sa scoata zgomote...nu a fost niciodata schimbat uleiul.crede.ti ca prin schimbare uleiului as mai putea prelungi putin durata ei de viata?

 

 

Trecand cu vederea peste aceste probleme...sunt multumit de masina avand in vedere varsta pe care o are. Pana acum nu au fost probleme la motor. Din punctul meu de vedere am inceput turbina sa o aud suierand un pic dar cred ca mai merge.

Modificat de Enache Mihai
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salut,
Ma poate ajuta cineva cu codurile de piese pentru tampoanele motor si cutie ? (sunt vreo 3 sau 4 tampoane parca).
Am un A6
WAUZZZ4F3BN047560
2.0 TDI 125 KW (170 CP)
Cutie manuala.  
Are o mica-mica trepidatie "in plus" la relanti, abia observabila, iar in mers pe sosea la fiecare obstacol da o mica trepidatie suparatoare pentru coloana. La viteza mai mare orice damb este o oscilatie/trepidatie mai mare. Daca n-as avea probleme cu coloana nici nu mi-as bate capul, insa am hernie de disc si ma intereseaza sa scot trepidatiile in plus. Aparent nu se prea observa, pentru altii, insa la drumuri lungi se aduna in coloana.
Pe tester nu a aparut nimic.
Ma bate gandul sa schimb tampoanele motor si cutie. Apoi va spun daca se simte o imbunatatire.
Ma puteti ajuta cu codurile tampoatelor ?
Merci,
Alex

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

salut,am o problema la un a6 din 2001,mai exact nu merge pe spate dr nimic,si am becuri bune si sigurante

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

ma poate ajuta cineva in problema mea??? am schimbat creierul pompei de injectie,ma rog cineva de la bucuresti a gasit pe codul 106 E si l-am pus pe masina. am pornit masina si are un mers aiurea,sta turata la 1300 si parca motorul are un rontait.... scot sonda de la apa si isi revine,are mersul ei,sta la 900 cum e normal,intrebarea mea este ce poate avea daca pe tester nu da nici-o eroare?????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

Buna seara la un audi a 6 din 2007 2.0 benzina nu mai porneste ai pun contactu si nu se aprinde ceasurile an bord merge doar casetofonu.baterie are.nu se aude cand se de locheaza olanul.multumesc.poate sa fie coliana de directie?frana de mana nu pot so deblochez

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca o sa faci o scanare o sa vezi despre ce e vorba(posibil calc.coloana volan).

O rugaminte, pe viitor scrie sa intelegem si noi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am an ercat sa puntesterul pe ea si nu se onecteaza stie cineva o alta modalitate de deblocare a volanului?multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu a mers nici cu flashul de 2_3 ori si nici cu avariile puse

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare,am un prieten care are un audi a6 din 2005,recent i-a schimbat distributia si cred ca la remontare nu i-au pus bine sufa de la broasca capota si a sarit de la locul ei si nu se mai poate deschide,ea a mers de  cateva ori si apoi nu mai vrea,am desfacut din interior de la maner si am tras de ea si a iesit in jur de 30 cm dar de desfacut nu vrea,are cineva idee cu se poate desface capota?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pana la urma a fost desfacuta in service.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

buna seara

baieti....am un a6 2002 1.9 tdi....in weekend am dat jos motorul de pe masina cu absolut tot,,,,exceptand cablurile care duc la calculator.

am schimbat ambreiasuj si distributia, placutele spate, fata, am reparat AC, in fine, un service amanuntit. toate bune si frumoase doar ca nu imi mai merge kilometrajul, nu se mai ridica acul.....cand bag in marsarier da se  miste un pic da nu are curaj,,,,plus ca aveam rezervorul pe 3 sferturi plin si acu imi arata ca e pe rosu. mentionez ca ma facut si shimbul de ulei filtre etc.

stie cineva care ar fi cauza??? daca ma puteti ajuta cu ceva ideei ar fi mana cereasca.....pt ca nush ce sa caut si unde

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Dobrea probabil ai rezolvat daca nu..vezi senzorul de la kilometraj de pe cutie.Daca nu merge ala nu merge nici indicatorul de motorina ca ala arata cata motorina mai ai  in functie de viteza citita de la senzor.

Asa a fost la mine..nu am audi dar e o idee.

 

Una peste alta as vrea sa intrb ceva...audi A6 2009-2010,manuala,motor 2.0 este o masina "previzibila" sau te poate lasa in drum cu vreo chestie de care sa nu poti avea habar inainte?

Cam ce rulaj ar trebui sa aiba din 2009?Sau e tot ca la sharan.."important" e sa fie sub 200K ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

buna ziua. Am si eu o intrebare. Am aflat de la cineva ca si-a facut update de la versiunea standard la versiunea 5570 la MMI Audi A6 C6 2005 si mia spus ca dupa ce si-a facut update-ul la soft dupa ce merge cu viteza de peste 120 km la ora dintr-o data parca nu ii mai trage motoru indiferent de treapta in care este si dupa ce opreste masina si o porneste din nou merge foarte bine si nu mai are nimic poate merge cu oricat, printre altele imi spunea ca, cand a cumparato nu o avut problema asta adica o mers si mai mult de 160 si nu avea nimic.Si as dori sa intreb daca este din cauza softului?? ca as vrea sa imi fac si eu un update la ultima versiune aparuta si sa stiu sa mio fac sau nu?? Astept un raspuns.Multumesc

sau daca imi poate spune cineva care ar fi problema

Modificat de samuell99
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

 

On 02/08/2017 at 7:12 AM, samuell99 said:

buna ziua. Am si eu o intrebare. Am aflat de la cineva ca si-a facut update de la versiunea standard la versiunea 5570 la MMI Audi A6 C6 2005 si mia spus ca dupa ce si-a facut update-ul la soft dupa ce merge cu viteza de peste 120 km la ora dintr-o data parca nu ii mai trage motoru indiferent de treapta in care este si dupa ce opreste masina si o porneste din nou merge foarte bine si nu mai are nimic poate merge cu oricat, printre altele imi spunea ca, cand a cumparato nu o avut problema asta adica o mers si mai mult de 160 si nu avea nimic.Si as dori sa intreb daca este din cauza softului?? ca as vrea sa imi fac si eu un update la ultima versiune aparuta si sa stiu sa mio fac sau nu?? Astept un raspuns.Multumesc

sau daca imi poate spune cineva care ar fi problema

Salut. Am avut si eu  o problema asemanatoare cand aveam skoda superb 2011 cu motor de 1.9 La fel imi facea si mie atunci, imi taia puterea dupa 120km/h.Ce faceam eu: opream masina, scoteam cheia din contact si o porneam din nou. Dupa un test, mi s-a spus ca e senzoroul EGR ( sper sa scriu corect ). L-au schimbat si mi-a mers bine. Se pare ca e ceva normal ca dupa un anumit numar de kilometrii, sa se duca aceast senzor. 

Sper sa te fi ajutat raspunsul.

 

 

Probleme Audi...

Detin un audi a6 black edition 2.0 din 2013. Cand l-am luat avea 32.000 km reali,achizitionat din Audi. Pot sa spun ca in 2 ani de zile inafara de consumabile nu am schimbat nimic, inca are piesele originale.

Acum are 300.000 de km  si am asa: 

- un telescop spate stanga imi curge ( putin ulei pe el )

- stergatorul spate mi se blocheaza la mijloc si isi revine doar daca il fortez eu cu mana ( ceva idei cum as putea rezolva problema asta ? ) 

- posibil sa fie doar de la telescopul mentionat, dar imi si suna bucsele pe drum mai avariat si cumva de asteptat la 300.000km

- mi-a aparut dupa 280.000km o eroare in bord legata de filtrul de noxe, cel de la motor ( aparent sunt 2 , unul la motor si altul la toba de esapament ) 

- nu am schimbat piese mari , decat distributia la 140.000 km 

 

In rest , pot sa spun ca e o masina foarte buna. Daca imi poate da si mie cineva o sugestie legata de stergatorul spate.Multumesc

Modificat de peterfi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa ungi axul ca probabil s-a gripat (din cauza spumei active de la spalatorii). Bagi spray WD40 pe langa el periodic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Marian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!