Jump to content

Porsche Bucuresti Nord


Shtrumf2k
 Share

Postare recomandată

Am sunat luni la PBN sa ma programez la un test drive cu G5 2.0 tdi, toate bune si frumoase, programare marti la ora 5.30 si asigurarea ca agentul ma asteapta cu masina.
Marti ajung la 5.20 la PBN, agentul ocupat cu un client ma vede cand intru si da din cap in semn de salut. Vazand ca e ocupat am lasat omu sa-si faca treaba si nu m-am dus peste el. Se face 5.45 omu' ocupat in continuare, ma duc la el ii spun ca eu sunt clientul cu test drive-ul de la 5.30, el imi zice ca stie dar ca ma pot duce si la alti colegi ca el e foarte ocupat. Imi musc limba, ma duce la alt agent, ocupat si el dar mai deschis sa ma ajute.
Ajungem la masina, incearca sa o deschida si nimic, a gresit cheia, mai stau 10-15 min sa-l astept. In sfarsit plecam in test drive, nu sunt lasat sa merg pe unde vreau eu, dar nu ma deranjeaza foarte tare, masina superba.
Dupa maxim 5 min imi spune 'cred ca ti-ai format o parere putem sa ne intoarcem'....

Un gust atat de amar nu am mai avut demult....comentariile sunt de prisos

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Hayate

    6

  • Not_used_calin

    5

  • bbm

    5

  • Circoloco

    5

In urma cu vreo 2 luni am trecut pe la Porsche Bucuresti Vest 1 (VW + Skoda). Agentul de vanzare contactat era amabil si avea disponibilitatea personalului care vinde...

Dupa ce am obtinut lista de preturi si am discutat despre optionalele existente, am vizionat 2 din Golfurile existente pentru drive-test si am fost intrebat si daca DORESC sa fac drive-test cu vreuna din motorizarile disponibile: 1.9TDI si 2.0TDI.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am facut un test Drive asta vara cu octavia 2 combi. Eu opream AC-ul sa aud motorul el il pornea. Iar il opream, sa simt si eu cum merge masina in mod normal. El il oprea. Pana la urma i-am zis: Lasa Aerul Oprit.

Ma intreaba de ce. Pentru ca asa vreau eu sa fac testdrive....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am fost la PBV cu tatal meu sa comande niste masini(5 Golf V 2.0 SDI). Am mers doar informal ca sa ia o oferta....nu ne-a bagat nimeni in seama pt 20 de min facand semne ca sunt ocupati,iar unul vb la telefon si chiar cand ne-am apropiat de el ne-a zis ca e foarte ocupat. Am plecat cu un gust amar si a doua zi deja comandase masinile de la Midocar unde in 3 min deja se ocupa cineva de noi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ideea e ca nu-si dau seama oamenii ce se intampla. Ma gandesc ca putem sa-i scriem lu Brent si daca nu ia masuri scriem la parintii lor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

hm parerea mea e ca au si parti bune si parti proaste.....cei de la PBN .......sa incep cu partile proaste :D la prima masina cumparata si anume passat v6 2.8L 4 motion highline 193Cp + xenon + climatronic +cd player si mai sunt cateva ............. eu am cerut piele .....si sa constat ca masina avea scaune sport adik pe margine piele si pe mijloc piele intoarsa.......le`am cerut explicati ....la care mi-au spus ca in oferta la gama highline se afla scaunele acestea sport...si ca este mai confortabil ca piele se deteriorizeaza....inca o bila neagra masina a fost facuta pe comanda si a venit in aprilie 2004 la aprox 5 luni am sunat pt ca vroiam sa dau passatu si sa iau un touareg [parca buy back ii zice] si sa am sunat la care un domn imi spune ca masina este din 2003 si ca imi da 12.000e pe ea..era sa "cad de pe scaun" cand am auzit...le`am spuns ca atunci m`au inselat si o sa ii dau in judecata si am inchis...peste 15 min primesc un telefon de la porsche..primesc niste scuze si mi se spune ca masina este din 2004 ca nu trebuie sa imi fac griji ca a fost o greseala si ca imi da 22.000e pe masina ca asta e politica lor de firma orice masina care iese din firma chiar si dupa o zi se "deteriorizeaza" pt ei cu 20% si tot asa....in fine !!! n`am mai facut nimic ....

acum cu partile bune :P ....la a doua masina passat 1.9 TDI 101 CP trendline mi`au oferit 100 l de benzina gratuit si un discount de 2000e :) nu ma asteptam la asa ceva din partea lor dar....avand in vedere ca era de pe stoc si nu se mai fabrica acest model datorita aparitiei B6`lui ....am inteles gestu lor......numai bine

Modificat de Alex Bogdan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Buna seara,

scriu aici fiindca vreau sa imi exprim nemultumirea fata de PBN, vis-a-vis de comanda mea pentru VW Tiguan. De fapt, este ceva care ii priveste pe toti care au comandat aceasta masina pana in luna ianuarie 2008!

Exista surprize vis-a-vis de Tig. comandate si cele receptionate. Adica, la varianta S&Style, masinile au venit cu anvelope de 16, in loc de 17, fara tempomat si fara monitorizare presiune in roti (care este standard ptr anvelopele de 17). Mentionez ca brosura de prezentare Tiguan arata in octombrie ca asa sunt dotate masinile si pe baza acesteia au fost realizate comenzile. http://www.dump.ro/download.php?file=Tigua...p;download=true

Eu am comandat S&S si nu stie sa imi spuna cum va veni a mea masina. Brosura la momentul comenzii descria echiparea S&S cum am aratat mai sus (vezi link-ul). Mi-au zis ca tempomatul il instaleaza ei pe cheltuiala lor la PBN (adica ii costa pana in 2 milioane lei vechi), dupa ce vine masina, dar ptr anvelope trebuie sa platesc eu diferenta, ca masina sa vina cu jantele de 17! Intre noi fiind vorba, nu e corect. Poate din acest punct de vedere vreau sa fac public in forum aceasta situatie. Am fost informat gresit din start si ca atare trebuie sa platesc, tot eu???

Urmariti acum brosura de prezentare Tiguan (ian 2008) si observati diferentele. Sunt hotarat sa nu platesc pentru greseala lor.

Si apropo montat tempomat la PBN dupa ce soseste tiguan. Mie nu imi convine sa imi demonteze aia la PBN masina noua.

Am avut neplaceri cu ei, cat de buni par, isi bat joc. Am avut Golf-ul lovit si am constatat, dupa ce l-am luat de la ei, ca nu s-au mai "chinuit" sa puna fiecare fir electric la locul lui, toate erau prinse cu Isolierband intr-un manunchi!!! M-am suparat cand am vazut.

Acum sunt timpi de asteptare de pana la 11 luni la Tiguan; citesc pe forum-urile din Germania (http://www.motor-talk.de/forum/vw-tiguan-b357.html) ca dealerii VW ofera deja discount ptr. Tiguan. In mod 'normal' oamenii obtin 7-8 % din valoarea masinii la achizitie, iar anumiti clienti- nu stiu la ce se refera termenul "Zielgruppen", probabil un sistem de fidelizare a clentilor, obtin peste 10%; la toate acestea membrii scriu ca au obtinut in plus trusa de prim ajutor si covorasele ptr. interior cadou din partea dealer-ilor! La noi PBN ce pazeste??? De ce nu ofera discount, mai ales ca asteptam masina atata timp. Sa facem un mic calcul; sa zicem ca 80 persoane au comandat deja Tiguan- 80X c

el putin 10000 EUR avansX cel putin 9 luni= o suma, la care PBN incaseaza dobanda, sau la o parte din suma. De ce sa nu beneficiez eu de aceasta dobanda?

Urmatorul pas din partea mea este o reclamatie la OPC

ps: nici astazi nu stiu data livrarii ptr Tiguan-ul meu si dealer-ul mi-a oferit sa trec la Touareg in schimbul unui discount considerabil. Adica ei se simt cu musca pe caciula. Bine, mie mi-a facut oferta, dar ceilalti cumparatori, ce fac? Facem reclama la Tiguan, il vindem dar masinile nu le vedeti!

Din aceste motive am scris aici, sa stiti si voi ce se intampla cu aceasta firma multinationala perfect romanizata!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna seara,

problema identica o am si eu ca tine aalex2006 cu o mica diferenta.Eu am dat toti banii inainte 41.500 in decembrie pentru varianta S&S cu toate accesoriile si la fel mi-au spus ca daca vreau jante de 17" si tempomat sa achit diferenta,desi in pliante si alte brosuri acestea erau in standard..Acest lucru eu consider ca este o hotie adevarata.

Cand intreb de termenul de livrare nu stiu sa-mi spuna nimic.

aalex2006 daca vrei hai sa vorbim pe privat sa vedem ce putem face impreuna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

voi cand ati dat banii nu ati semnat si un contract in care sa fie trecute si dotarile masinii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In contract este trecuta varianta masinii, adica Sport&Style Tiptronic si dotarile optionale alese. Dar nu scrie in contract cu ce este echipat standard versiunea Sport&Style. Echiparile standard sunt trecute numai in brosurile de prezentare care s-au schimbat de la lansarea comenzii. Iar acum ni se cer bani in plus. Nedrept este faptul ca ne contacteaza individual pe fiecare in parte si incepe un fel de negociere, care sa se termine cat mai avantajos pentru ei. Daca te pacalesc sa dai banii toti este excelent, daca nu iti propun discount la o alta masina si altele, in loc sa sara ei sa recunoasca ca au gresit si sa isi asume greseala prin a suporta cheltuielile. La toate acestea se aduaga intarzieri suplimentare in productia Tiguan, in Germania numai pe acest motiv se acorda discount 8% din valoarea masinii, si astia mai vor bani de la noi. Nu e nimic, imi face multa placere sa aflati toti cine sunt cei de la Porsche Bucuresti Nord. Uite, unii dintre noi au stat linistiti ca au achitat integral masina... Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului, sper ca va faceti treaba si macar sa mai faceti o pauza in colectari de fonduri personale. Chair asa isi bat joc de munca noastra asa cum vor. Sa nu mai vorbim de atitudinea vis-a-vis de client! Cand cineva isi bate joc de mine, nu mai am tata si nici mama, fac scandal ca la piata!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acum ma scuzati ca intreb, care-i logica sa dai 42000 pe un Tiguan ? Cand ai Touareg la banii astia?

Despre porsche si atitudinea lor de 2 lei... trebuia sa va asteptati si de mult e curentul asta anti porsche dar unii parca pur si simplu nu vor sa inteleaga asta. Ganditi-va ce frumos era daca NU dadeati comanda la ei. S-ar simti ceva? Eu zic ca da, azi, maine inca 2-3 insi .... Doar asa vor realiza ca au o problema.

Aveti brosurile cu optionalele care erau atunci cand ati comandat masina? Daca le aveti sariti pe ei sa va dea optiunile alea, treaba lor, voi aia ati vrut...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acum ma scuzati ca intreb, care-i logica sa dai 42000 pe un Tiguan ? Cand ai Touareg la banii astia?
Godoroja, eu unul nu te scuz :screwy: La valoarea ta, intrebarea mi se pare... puerila. Raspuns: masina cu dimensiuni urbane (nu toata lumea are nevoie de cei 4.75 m ai Touaregului), consum mai mic la performante similare, echipare full (la aceiasi bani, ai parte de un Touareg cu cutie automata, dar cam entry-level).

P.S.: Oops, m-a luat gura pe dinainte. Am uitat ca nu sunt in aria Tiguan :scratch:

Modificat de Michael
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt masini care-si merita banii si masini care nu... Eu unul nu as da 42000 pe un Tiguan, gasesti un RAV4 foarte bine echipat si mult sub pretul asta care-l bate la tot pe D-l Tiguan... -> intram in alta discutie, aici se vb de porsche romania

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pt a scapa de problemele cu PBN la achizitia unei masini noi, va recomand cu incredere D&C Oradea, oamenii sint chiar foarte foarte seriosi, vlad are si el user pe acest forum, sint cel putin 3 membrii aici pe forum care au cumparat masina de la ei si nu i am auzit sa fie nemultumiti

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da BBM-ule dar aici e vorba de unii care DEJA AU PLATIT si care nu se mai pot duce la Oradea...daca ar fi stiut dinainte, poate era alta situatia. Asa nu stiu de ce nu au comandat masina direct din Germania mai ales ca erau atatea discounturi si chestii gratis la achizitie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1. Am schimbat numele topicului in ceva mai potrivit

2. Godoraja, remarca ta a fost deplasat si off-topic

3. off-topic - nu stii ce vorbesti cand zici ca rav4 bate Tiguan

4. Cei care au fost pacaliti de PBN, continuati cu presiunile si pana la urma veti avea castig de cauza. Pot sa vorbesc despre PBN si din calitate de client (eu+familia) de la infiintare si pana acum, si din calitate de jurnalist auto, dar si din calitate de un oarecare. Nu e bine ce fac si ceva trebuie sa se schimbe. S-au schimbat mult in ultima vreme la ei si se pare ca efortul de a schimba lucrurile e mai mare. Insa, in continuare, nu e de ajuns. Tineti-ne la curent. Bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da BBM-ule dar aici e vorba de unii care DEJA AU PLATIT si care nu se mai pot duce la Oradea...daca ar fi stiut dinainte, poate era alta situatia. Asa nu stiu de ce nu au comandat masina direct din Germania mai ales ca erau atatea discounturi si chestii gratis la achizitie

stiu si te am inteles man, era o sugestie pt viitor , cine mai are de gind sa mearga la ei sa i evite, fac din ce in ce mai multe gafe !!

vlad, esti baiat finut in afirmatii sau poate ca vorbesti din experienta ta cu ei, eu o sa ti spun ultima mea exeprienta cu ei: nu m-a lasat portarul sa intru cu masina in curte pe motiv ca asa a zis sefu, sa intre numai aia care au programare la service, aia care sint clienti, care vor drive test, care vin sa cumpere piese, etc ca nu mai sint locuri, restul sa parcheze in alta parte ....... adica in strada si crede-ma, daca aveam o zi proasta ma dadeam jos si l luam de guler pe 1,6 m si 40 de kg de paznic pina uita lozinca aia proasta cu parcat in strada; sau faceam cum faceau altii, lasam masina in mijlocul intrarii si -mi vedeam de treaba; este inadmisibil acest comportament, aceasta durere in CUR (sa ma scuzati) fata de clienti sau potentialii clienti; ajung la audi sa ridic niste piese , din 3 lucratori 1 era incepator probabil iar ceilalti 2 stateau sa i explice cum e cu ETKA in timp ce la coada eram nu mai putin de 7 oameni; si se uitau la noi ca la urs ca de ce ne holbam de 2 nesimtiti cum incearca sa instruiasca un retard in orele de program cind la coada stau 7 oameni; asta este comportamentul porsche fata de clienti, nepasare, nesimtire si imi mai vin citeva cuvinte pe la gura dar nu vreau sa mi iau ban

PS: sa va mai spun ca acest comportament seama izbitor de mult cu cel de la inca 2 dealeri? parcati masina in strada, nu avem locuri........

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect BBM-ule, te cred, am trecut si eu prin multe cu ei. Crede-ma. Insa, prin faptul ca am contact cu ei foarte des, pot vedea si schimbarile. Trebuie sa recunosc ca oamenii incearca, dar 75% nu le iese. :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect BBM-ule, te cred, am trecut si eu prin multe cu ei. Crede-ma. Insa, prin faptul ca am contact cu ei foarte des, pot vedea si schimbarile. Trebuie sa recunosc ca oamenii incearca, dar 75% nu le iese. :(

cum spune proverbul, "pestele de la cap se impute" !! asa si la stimatii domni, atita vreme cit masinile se vind, oamenii raporteaza vinzari si cifra de afaceri de parca sintem LA - beverly hills, o sa -i doar in palarie de x% care semnaleaza nereguli si care isi pierd timpul sa le posteze pe forum si cred ca pot lupta cu morile de vint; cind o sa se schimbe taxa auto si vor incepe sa le scada vinzarile si / sau apar mai multi dealeri , se vor purta altfel cu potentialii clienti / clientii ajunsi in show room , se vor purta asa cum se face in vest; cind am luat cupra actuala din show room seat din germania - atentie, dintr un orasel mic / satuc , oamenii au schimbat uleiul cu care vine masina din fabrica (masina avea 17 km) ca merge masina pina in romania si sa aibe ulei bun, au schimbat filtrul de ulei si filtrul de aer asa , sa fie, au intrebat daca buza fata sa fie demontata ca sa nu fie julita pina la destinatie.....genul ala , ce mai doriti sa facem acum la masina ca este gratis, sinteti clientul nostru, etc si era vorba de un seat nu de audi care este marca premium

traim in romania si aste ne ocupa tot timpul..........

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Legat de problema colegilor, am discutat cu un avocat si mi-a oferit doua variante. Prima ar fi ca, prin nerespectarea garantiei de conformitate, contractul de vanzare-cumparare se poate anula. Cum nu cred ca vreti sa optati pentru varianta asta, atunci intervine a doua varianta. Se va ameninta cu ANPC si, mai mult decat probabil, PBN va avea de plata o amenda usturatoare. In conditiile astea, nu cred ca PBN nu va vrea sa ofere cruise controlul si jantele care fac, sa zicem, 1000 de euro, in schimbul unei amenzi de multe ori mai mare. Oricum, castigul PBN la un Tiguan este de peste 17%. Succes baieti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pt nerespectarea conditiilor din contractul semnat, contractul se poate anula iar oamenii pot cere despagubiri = dobinda de referinta a BNR pt perioada in care banii au stat la PBN, si asta este un factor important ca i arde la bani; dupa 2-3 luni de asteptare, pt un avans de 10000 euro (spre exemplu) , PBN o sa plateasca citeva sute de euro, macar asa sa i doara

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sunt o gramada de masini pe piata , iar la 40 si ceva de mii pai sa nu mai vorbim de tiguan ca nu merita banii aia nici suflat cu aur

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@gabriel Normal te-as fi atentionat verbal, daca te bagai in seama pe un topic oarecare. Dar in cazul de fata omul are probleme grave, iar tu nu stii decat sa iti impui punctul tau de vedere care, sincer, nici pe cel in cauza si nici pe altii nu cred ca ii intereseaza. Daca citeai atent topicul ai fi vazut ca si pe godoroja l-am atentionat. Imi pare rau. Ai doua zile suspendare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar sint foarte curios cum se va solutiona problema colegilor forumisti si tare i-as ruga sa posteze aici rezultatele, sa stie si altii de acum la ce sa se astepte de la domnii comercianti din domeniul auto

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

aalex2006 imi pare rau de intamplarea ta , sper sa se rezolve in final asa cum ai dorit de la inceput !

in privinta acestor dealer-i imi exprim ofensarea personala aici , cum ca inca mai pot gandi asa(sau poate nu depinde de ei....?)

poate cum a spus si Vlad poti actiona in doua directii, depinde cum simti tu !

poate in cativa ani va fi si la noi altfel, asteptam si speram !

cu respect,

Relu.

Modificat de ricuss
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!