roszver

Problema de pornire Vara

8 postări în acest subiect de discuţie

Buna

Am un VW Passat 2.0 b6 3c2 din 2006 .A aparut o problema acum de vreun an , nu vrea sa porneasca cind temperatura se ridica peste 30C ,il opresc dimineata in fata fabrici fara problema si cind la ora 15 ies si e extrem de cald nu vrea sa porneasca scoate un sunet cum ar scurtcircuita ceva si nu porneste si se aprind aproape toate luminile pe bord ,nici servoul nu merge nici  esp Deschid capota si geamurile pornesc ventilatorul si cind coboara temperatura sub 28 - 27 de grade porneste , luminile de pe bord se sting dupa a doua sau a treia pornire.

a mai avut cineva asemenea problema,?

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Fa o scanare completa si posteaza aici, sa ne uitam pe ea - in functie de aceasta, incercam sa izolam problema

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ceau @roszver,

Un prieten a avut o problema similara , nu pornea la cald si a inlocuit senzorul de la axul cu came si senzorul de la volant si a scapat definitiv de problema.

Dar cum zice si Florin , fa o scanare sa vezi ce eroare iti da ...

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

garantat nu este de acolo, la el - la cum ii face masina, ori avem o problema de alimentare cu curent, etc.....ori modul defect - dupa scanare incercam sa izolam problema

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
On 2017. 05. 19. at 11:18 PM, roszver said:

Buna

Am un VW Passat 2.0 b6 3c2 din 2006 .A aparut o problema acum de vreun an , nu vrea sa porneasca cind temperatura se ridica peste 30C ,il opresc dimineata in fata fabrici fara problema si cind la ora 15 ies si e extrem de cald nu vrea sa porneasca scoate un sunet cum ar scurtcircuita ceva si nu porneste si se aprind aproape toate luminile pe bord ,nici servoul nu merge nici  esp Deschid capota si geamurile pornesc ventilatorul si cind coboara temperatura sub 28 - 27 de grade porneste , luminile de pe bord se sting dupa a doua sau a treia pornire.

a mai avut cineva asemenea problema,?

Multumesc mult ,primadata trebuie sa achizitionez Interfata de diagnoza , si mai revin

cu stima

Modificat de roszver
Puteti recomanda o interfata de diagnoza ?
0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Puteti recomanda o interfata de diagnoza ?

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

www.ross-tech.com

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
On 2017. 05. 22. at 9:48 AM, F l o r i n said:

Fa o scanare completa si posteaza aici, sa ne uitam pe ea - in functie de aceasta, incercam sa izolam problema

poti sa mi recomanzi un scaner ? Cu astea la 100 ron pot sa l scanez?

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!


Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.


Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.