Jump to content

Service-uri in Focsani


strepSils
 Share

Postare recomandată

Am ajuns odata la Scoprion in Focsani si nu pot sa zic ca as mai merge a 2-a oara. Consultantul nu parea prea interesat iar mecanicii nu se prea pricepeau nici ei. Pentru niste probleme la cutie, de exemplu, nu mai imi amintesc exact ce, au golit uleiul din cutie; nu stiau pe unde si au desfacut un surub lateral, in loc de cel de dedesubt (pe care l-au vazut dupa) si a cazut piulita de pe partea celalalta inauntru. S-a inchis service-ul si au ramas 3 mecanici cu masina mea ridicata, cutia data jos si se chinuiau sa prina piulita aia la loc. Am stat mult, se inserase bine; vreo 6-7 ore. Nu am platit mult dar experienta nu a fost tocmai placuta.

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Salut! Rog membrii din Focsani, sa imi spuna unde pot verifica un Passat B5.5 pe care vreau sa il achizitionez. Sa fie un computer unde pot sa ii verific compresie, frani, tablarie, etc. sa ii pot face un test cat mai complex. Multumesc anticipat!

Daca nu am postat unde trebuie rog un administrator sa-l mute unde trebuie si imi cer scuze :D !

DRAPAR edit: Postul a fost mutat in topicul existent "Service-uri in Focsani".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel mai riguros service din Focsani este Scorpion, dealer VW, ce are sediul pe drumul de centura.

Tibi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu daca este cel mai bun dar printre cele mai scumpe sigur este.oricum alta varianta nu ai decat scorpion

Modificat de deathwish
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut ieri revizia la 45.000 km la Scorpion Focsani si iata devizul :

Materiale

clip 2 buc = 2.18

filtru aer = 64.70

filtru motorina = 106.99

filtru praf = 39.42

capac = 18.73

filtru ulei = 28.41

laveta 2 buc = 1.00

lichid frana 3 buc. = 43.59

motorina 0.70 l = 2.01

ulei Mobil 5w-40 4 l = 180.00

Manopera

inlocuit lichid frana = 39.90

revizie tehnica PKW = 110

Materiale + manopera = 636.93

TVA = 121.02

TOTAL = 757.95

A durat aproximativ 1 h, au fost amabili si ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca am putut sta langa masina in atelier pe toata perioada reviziei .

Am solicitat si schimbarea limbii computerului din germana in engleza , lucru care a durat un minut si care vad ca nu a aparut in deviz .

Marturisesc ca eram speriat de apropierea reviziei dupa cele citite pe forum despre service in general dar am rasuflat usurat ca totul a decurs bine .

Daca doriti alte informatii va stau la dispozitie .

DRAPAR edit: Nu era necesara deschiderea unui topic separat, asa ca postul tau a fost mutat aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc, Tibidavid si Deathwish. Stiti cumva daca au si toate mijloacele de testare? Sau sa aleg alt oras?

Si cu seriozitatea cum stau?

Nu ai specificat daca preturile sunt in RON sau Euro :scratch: imi faceam si eu o idee pe viitor, ca sunt "in plop" cu cheltuileile la pe care le faci cu un Passat, deocamdata :(!

istef edit: Te rog nu mai folosi quote la postul anterior, altfel voi fi nevoit sa-ti sterg tot postul. Vezi http://vwforum.ro/index.php?act=announce&f=5&id=13

Modificat de istef
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am facut ieri revizia la 45.000 km la Scorpion Focsani si iata devizul :

TOTAL = 757.95

Preturile sunt in RON

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare.

Poate sa-mi spuna si mie cineva cam cat sunt de seriosi cei de la Scorpion - Focsani ?

Se da urmatoarea situatie: socrul meu a comandat acum 2 luni un VW pasat la reprezentanta Scorpion din Galati (au cei din focsani un mic showroom in Galati).

Toate bune si frumoase a primit notificarea ca masina a ajuns saptamana trecuta in curtici si se astepta ca in max. 2 saptamani sa o ridice.

Ieri a fost sunat de la Scorpion ca masina a fost avariata in urma unei ploi violente cu grindina (dauna totala) si ca il asteapta la o discutie ca sa vada ce-i de facut.

Am urmatoarele indoieli:

- poate avea o masina dauna totala in urma unei ploi cu grindina ?

- nu e cumva ciudat ca s-a intamplat acum cand s-au marit accizele la asinile importate ?

Socrul meu crede ca e ceva putred la mijloc.

Am nevoie de opiniile voastre ca el a intrat rau de tot la banuieli privind seriozitatea celor de la Scorpion.

Va multumesc anticipat !

Modificat de tsorin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca intradevar a fost vorba de o ploaie nasoala si a batut grindina pe tabla nu cred ca ti-ai dori ca sa primesti o masina cu 0km la bord revopsita de la cap la coada. Asa ca au dat-o la dauna totala.

Varianta sa fie ceva putred e foarte posibila. Eu zic ca daca iti aduce masina din nou, in aceeasi bani, fara nici un leu in plus, mai mult sa mai bage 1-2 optionale, asa, discount, ca sa uite unchiul tau incidentul neplacut, zic eu ca este un compromis echitabil pt ambele parti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi sa ai alte coduri la masina pe care o ridici fata de codurile pe care le ai pe comanda. Asta daca vrei sa fii sigur ca masina avariata si declarata dauna totala sa nu fie reparata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Eu am luat masina de la Scorpion Focsani... acuma ca au mai renovat e alta treaba ;)

Recomand tuturor membrilor din zona Focsani, Braila, Galati, Buzau, Bacau si imprejurimi sa se duca la Scorpion.

!!!!! Chiar daca au preturile un pic mai piperate dar fac treaba excelenta :D !!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Intre timp Scorpions nu mai este singurul service la care poti merge in caz de nevoie in Focsani. Intre timp a mai aparut si cel fata in fata cu "Baia Comunala" si ala pe Brailei pe langa "102". Eu am facut greseala o data sa merg la Scorpion in Focsani ca aveam probleme cu turbina la un Passat B5. Mi-au inlocuit ei acolo un furtunel, asta dupa ce au scos valva N5 (parca) pe care apoi au pus-o la loc constatand ca au scos-o degeaba (bineinteles timpul s-a scurs iar eu am platit la ora) si am stat vreo 4 ore pe acolo ca sa se invarteasca pe langa masina. Mi-au facut o parere foarte proasta, 10 minute se ocupau de masina 20 minute stateau de vorba si 5 vb si la telefon pt ca apoi cand am facut testul ala la sfarsit sa constatam ca masina nu prezinta absolut nici o schimbare in bine, adik la fel ca si pana atunci masina nu tragea si pe langa asta cel ce-mi conducea masina cu 100 intr-a 2, probabil gandindu-se ca asa o sa se curete sa-mi spuna ca are un "inceput de sfarsit". Am fost apoi cu masina intr-un service din Bucuresti (Torb Motor) unde pentru un milion jumate mi-a curatat turbina iar de atunci nu mai am absolut nici o problema cu aceasta. De data asta nu mi-a mai spus mecanicul ca "are un inceput de sfarsit" (dupa ce am platit cu varf si indesat aiurea chiar pt a nu mai avea un inceput de sfarsit) ci mi-a spus ca turbina agata un pic dar n-a fost nici o problema s-a faca.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

o vopsitorie buna in focsani? inafara de scorpion care are nistre preturi de inmarmuresti, va rog nu ma contraziceti pe subiectu cu pretul vopsitului la scorpion, ca va trimit la ei sa va cada ochii :icon_thumright:

auzisem de 1 pe langa GO-GO AUTO si chiar si go-go ar face bine. stiti? ati vopsit? detalii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si pe mine m-ar interesa o vopsitorie buna. Oricum saptamana viitoare vopsesc usile de pe stanga (pe casco) la un service din panciu si am sa revin cu impresii. Sper sa nu imi distruga usile :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Pe mine ma intereseaza un tinichigiu bun.

Ieri am avut accident si toata partea dreapta fata de la far pana la stalpul din fata e praf, inclusiv stalpul deplasat vreo 2cm

Mi`a venit un carpaci la poarta si s`a oferit omu la vreo 3500 RON sa o faca dar nu prea mi`a lasat o impresie de om serios asa ca sunt deschis la orice sugestie.

App sunt din Marasesti deci orice e prin zona e bine venit !

Multam fain anticipat !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

salut.am un passat din 2008 12800 de km si cand misc de volan stanga-dreapta pe loc se aude un zgomot in caseta de directie destul de tare,masina este in garantie,cepot sa fac ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost la cei de la service vw galati prima oara cand am auzit zgomotul , adica la 11700 de km si mi s-a spus ca este zgomot normal de functionare ptr.ca este caseta electro mecanica si asa se aude la toate pssaturile, asa ca am inghitit galusca si am plecat convins ca sa este.insa surpriza dupa alti 1000 de km efectuati adica pe la 12800 de km a inceput sa se auda acel trancanit mai tare , chiar si daca stai afara langa capota masinii se aude daca cineva din masina misca de volan stanga-dreapta pe loc.Asa ca am revenit la service vw galati ptr.a lamuri aceasta problema , dar aceeasi chestie , in sensul ca este normal sa se auda asa cu toate ca inainte nu se auzea , vazand ca nu o scot la capat cu asazisii specialisti de la service vw galati am chemat la service un prieten posesor si el de passat an de fabricatie tot 2008 dar cu 45000 de km la bord incercand sa le demonstrez cu argumente ca nu este asa cum zic ei in sensul ca ,, asa se aude la toate passaturile model nou intrucat este caseta electro - mecanica " si am constatat impreuna cu ,,specialistii " de la srevice ca la passatul de 45000 de km la bord nu 12800 de km cat are masina mea se aude un mic zgomot la caseta de directie doar daca stai cu urechea aproape de volan.Cu toate ca masina mea este in garantie mi-a zis cineva de la service ca le este teama sa faca sesizare la bucuresti si sa imi schimbe piesa pe garantie pe motivul ca daca cei de la bucuresti constata ca nu este defect li se imputa contravaloarea piesei celui care a facut constatarea, adica 6700 de lei. Mi s-a sugerat sa merg la reprezentanta vw din focsani ptr.ca cei de la scorpion galati sunt farza si nu se pricep si din acest motiv prefera sa trimita clientii la plimbare cu mentiunea lasa domnule ca merge si asa , nu este nici o problema. Ce pot sa fac ?

Am fost si la reprezentanta Skoda din Galati tinand cont ca si ei sunt membrii aceluiasi grup VAG , Porche Romania rugandui pe cale oficiala sa imi faca o constatare tehnica cu privire la zgomotul de la caseta , rezultatul a fost - zgomot ridicat, caseta de directie defecta interior, se recomanda inlocuirea

Astept sfaturi de la voi ? sa merg si la service vw focsani poate sunt mai luminati la cap si se pricep? ce spuneti. si apropo cati km este garantata caseta de directie la passat

Astept sfaturi de la voi ? sa merg si la service vw focsani poate sunt mai luminati la cap si se pricep? ce spuneti. si apropo cati km este garantata caseta de directie la passat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

De cand cu criza asta mi se pare ca preturile cresc in loc sa scada la Scorpion ... nu ca as face reclama negativa dar am fost odata si nu prea mi-a placut cum a lucrat la masina ... Oricum revizia la Scorpion nu am sa o mai fac niciodata pentru ca nu imi place. Prefer sa o fac la alta reprezentanta VW din Romania !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Eu personal sunt foarte multumit de ei. Am mai fost anterior la Cardinal Motors din Ploiesti - nu recomand deloc - preturi f mari, nu am putut nici sta langa masina sa vad si eu cum arata uleiul schimbat, etc, si am mai fost la ElcarGID in Buzau. Totul a fost ok pana acum 2 ani la ei, de atunci nici ei nu sunt mai competitivi la preturi, in comparatie cu Scorpion bineinteles. Anul trecut ca si anul curent au ofertele cele mai bune la revizii, diferentele sunt f mari de 2 ori sub ElcarGid de pilda. Difera bineinteles tipul de ulei, dar sunt foarte bune si cele omologate de VW si Audi de la UNIL.

La Scorpion am putut sta langa masina tot timpul si am primit inapoi toate ambalajele originale si ce a ramas de la revizie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Pentru Skoda in focsani am ales IVAS - dintre brady &co si elcargid buzau, service-ul pentru masina mea. Una a fost ca de aici am luat masina in 3 zile, a doua e ca s-au purtat profesional cu mine, chiar daca nu sunt din zona, si a treia e ca am platit putin pentru revizie si ca am putut sta langa masina. Cel mai mult a contat modul de comunicare cu clientul.

Deci pentru cine e amator eu unul pot spune ca mi-a placut si voi reveni la ei macar pentru schimbul de ulei si diagnoza.

Modificat de albertinobuz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

am citit preri,intreb si eu de un service in focsani,e posibil sa testez o masina pt cumparare acolo. am auzit de scorpion astia ca ar fi scumpi si nu lucreaza bine. corect?

diagnoza vag la "un baiat" nu am gasit pe forum... :Driver:

va rog sa imi spuneti ce variante am pt o verificare (diagnoza computerizata si partea mecanica-bucse,articulatii,motor...) in Focsani la un vw.

am sunat la scorpion si ivas. pretul cerut a fost pe la 100-150 lei dar la scorpion au zis ca sunt f aglomerati si sa fac programare cu 3-4 zile in avans.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Sal tuturor, caut si eu un tester bun in Focsani, vreau sa pun un Golf 5 pe tester, in afara de Scorpion, daca stie cineva , rog sa ne sprijine, ms anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este un service peste drum de Kaufland,are magazin la strada si service in spate,daca intrebi prin zona de Paul cred ca te indruma cineva.

Mai este unul pe la baia comunala.Nu stiu cat de buni sunt dar altii cu tester nu mai stiu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ti-am rasp pe mail,postezi daca ai fost,unde ai fost si poate folosesc si altii informatia :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@deathwish : ms ptr sfat, intre timp m-am programat la Scorpion Focsani, ptr ziua de maine (cred ca am avut noroc de au putut sa ma programeze asa repede), mi-au sugerat ca ma costa 150 lei constatare mecanico-electronica..........sa vedem ce da din ei. @Muale : ms si tie ptr pm, ti-am raspuns cu pm, si am sa postez parerea mea in legatura cu cei de la Scorpion. O zi buna sa aveti in continuare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!