Jump to content

Zgomot trapa


grzvlad
 Share

Postare recomandată

Salutare, nu am reusit sa gasesc aceeasi problema pe forum sper sa nu fi omis ceva.Atasez mai jos un clip cu "problema" care a aparut de vreo jumatate de an.Am incercat sa lubrifiez chederele , sinele, arcurile care sunt la vedere dar nimic.Tind sa cred ca este o problema mecanica, vreun surub nestrans sau vreo roata dintata uzata.Daca imping cu degetul foarte usor in trapa in timp ce se inchide functioneaza perfect.Exista ceva "suruburi" de reglaj sau e nevoie sa merg in service pentru asta.

Multumesc.

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca tot am intrebat aici am zis sa aprofundez putin problema.Folosit schema de mai jos am reusit sa aliniez trapa si sa scap de zgomote.Cel mai probabil s-a dereglat din cauza drumurilor.

http://workshop-manuals.com/volkswagen/golf-mk4/body/general_body_repairs_exterior/sliding_roof/sliding/tilting_sunroof_with_glass_panel_(webasto)/adjusting_glass_panel_for_sliding/tilting_sunroof_(height_adjustment)/

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt pe off topic , imi cer scuze, dar poti sa imi explici si mie te rog unde anume trebuie sa lubrifiez ? :) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand iti trebuie vaselina alba la spray sau solida pentru ca vei lubrifia si piese de plastic. Ridici trapa si lubrifiezi toate mecanismele care se misca + sina pe care circula. Pentru acces mai bun poti scoate evantaiul acela din cauciuc care se vede din interior.Se scoate usor dar atentie sa nu rupi vreun clips. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!