Jump to content

probleme pedala ambreaj


umbra
 Share

Postare recomandată

Tot ce e posibil sa fie de la cablul de ambreiaj, in poza facuta de tne in coltul din stanga sus si un acr, incearca sa dai cu spray cu lubrifiant acel arc, supune-l ca cateva curse prin apasara ambreajului cu motorul oprit si cezi daca sa mai aude ceva, in cablul de ambreiaj nu prea are cum sa intre mizerie singurul loc posibil sa se adune mizerie este acel arc. Incerca si hai cu rezultatele.

P.S. nu folosi vaselina solida, spray degripant sau ulei, vezi ca sunt spray-uri cu vaselina si teflon.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca ii dau cu degripant ce are? cu din-asta i-am dat pe la usi si a fost ok.trebuie sa incerc cu cineva de fata sa vad daca se aude de la acel arc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

buna am si io un g5 din 2005 si azi dupa ce am umblat prin oras cand am parcat masina am observat ca pedala de la ambreiaj urca incet fata de cum mergea normal...io nu ma prea pricep asa ca astept ceva pareri legate de problema mea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...

salutare

de vreo 2 zile ma confrunt cu o problema la ambreiaj si sper sa primesc o mana de ajutor din partea voastra...

am un seat cordoba din 96 cu ambreiaj pe cablu si mi s-a intarit dintr-o data pedala de ambreiaj si imi prinde foarte sus ceea ce pana acum nu se intampla, cursa pedalei este de vreo 80% in sensul ca nu pot apasa pedala pana jos decat cu foarte mare forta si tot de cand mi s-a intarit pedala imi patineaza inclusiv in treapta 1, ceea ce la fel nu mi s-a intamplat niciodata pana acum

aveti idee din ce cauza mi se intampla lucrurile astea? puteti sa ma ajutati?

ms mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Salutare...

Azi... m-a suparat si pe mine ambreiajul. :grrrrrr:

La Ibiza mea din 2002 ( ~155k km) de cateva zile, cand calcam pedala de ambreiaj, se auzea un zgomot ciudat :blink: , dar ma gandeam ca nu-i mare problema, iar azi, in timpul mersului, cand am calcat pedala, se auzea un zgomot ceva mai tare, si ceva trepidatii in pedala ( ceva gen ABS la franare). Am tras pe dreapta, am oprit motorul si cand am apasat iar pedala de ambreiaj, surpriza.. nu trecea de jumate. Am pornit iar motorul, aceeasi treaba la simpla calcare de pedala se aude din nou zgomotul ciudat si trepidatiile din pedala. Mentionez ca masina trage, intra frumos in viteza, nu caraie, etc.

Cred ca e rulmentul de presiune dus. Dar pana la intrarea sfantului salariu pe card... incerc sa reduc nr de km, si abia atunci unrmez calea spre mecanic.

Credeti ca ar fi altceva? Nu ma supara ceva sfaturi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...
sorinaccio_G5

salutare! pedala mea de ambreiaj sta jos de tot, la vreo 4-5 cm de podea  si foarte rar, atunci cand merg la drum lung si schimb  a 4 a sau a 5 a, dupa cateva minute ma trezesc cu pedala ridicata la loc. Acest lucru se intampla f rar, in general pedala sta 95% din timp jos de tot.

Precizez ca asa am luat masina, si ca de schimbat vitezele le  schimba f bine, fara sunete, zgomote sau alte nenorociri.

singura problema e pedala care sta jos si nu se ridica. Aveti idee ce ar putea fi?

multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

motoarele de 1,4 16v au probleme cu cutia de viteze .. la fel am patit si eu calcam ambreaju motoru suna frumos ... luam picioru de pe ambreiaj se auzea ceva zgomot si in timpul rularii se auzea ceva urat de tot cand era in viteza si intr-o zi m-a lasat intr-o intersectie.

Constatare: diferential rupt :D

am schimbat cutia de viteze si totul merge ok :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Buna ziua, motor 1,6 AZD, se poate recla cursa pedalei de la ambreiaj, i-mi cupleaza foarte sus. Ma poate ajuta cinva. Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!