Jump to content

Amplasare senzor temperatura B6/ CBAB


iancu
 Share

Postare recomandată

Buna ziua, detin un Passat cu codul CBAB si acum cand e frig si trebuie sa stea martorul de bujie aprins mai mult acesta ae stinge foarte repede si in consecinta masina nu porneste.Am focut o scanare si nimic iar prietenu care a facut scanare mi-a sugerat sa schimb senzorul de temperatura.Am fost la un service si am schimbat senzorul care se afla in partea stanga langa filtrul de motorina dar am mai vazut unul undeva sub filtrul de aer aflat intr-o carcasa de pastic la care sunt conectate mai multe furtunem.Intrebarea mea este daca am schimbat senzorul de temperatura sau altul pentru ca masina face la fel.Daca cineva imi poate da idei as fi recunoscator.Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Senzorul de temperatura exterioara se afla in spatele grilei de sub numarul din fata in partea stanga.Se da grila jos si se verifica!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!