Jump to content

SUV/Crossover vs AIR CUPS


roc82
 Share

Postare recomandată

Poate fi considerat un versus mai diferit, dar sper sa fie util, in special pe cei care sunt constransi sa aleaga un suv/crossover doar pentru garda la sol marita, pentru cateva zile pe an (nu se aplica pentru cei care doresc 100% din timp garda la sol ai mare).

Fiind oarecum in aceeasi situatie, de a nu dori sa fac nici un compromis legat de pierderea sportivitatii masinii pe care o detin in acest moment, dar avand nevoie de o garda la sol crescuta pentru cativa metri, am inceput sa ma documentez in aceasta directie.

Nu sunt adeptul suspensiilor care trantesc masina pe burta (probabil daca eram mai tanar, as fi fost), asa ca am gasit o alternativa mai pragmatica si mai ok din punct de vedere buget: AIR CUPS.

Sunt cateva variante si nu vreau sa fac reclama, dar mie personal mi-a atras atentia acest model.

AIR CUPS-urile sunt montate pe partea superioara a arcurilor, actionand ca un distantier (ridica 5 cm). Ce ma atrage cel mai mult, e ca in cazul in care ai o defectiune la acest sistem, masina este in continuare utilizabila (la inaltimea normala).

Daca mai sunt interesati/experimentati, ar fi interesant de dezvoltat acest subiect.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Proudly made in the USA :)

Nu-i rau, dar dupa poze par a inlocui amortizoarele originale si nu ar avea doar scopul de a ridica masina: https://vimeo.com/61915047

Compresorul+butelia iti ocupa foarte mult spatiu.

Plus ca si costa vreo 1500$.

Pai, daca nu vrei SUV, eu ti-as recomanda un pachet de drumuri grele care iti inalta masina, sau daca vrei mai mult, un Golf/Passat Alltrack sau Octavia Scout.

 

Modificat de jarco
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exista masini care nu au aceasta posibilitate (pachet drumuri grele), plus ca (inca) ma numar printre cei care isi doresc o masina mai sport :).

Am vazut o varianta fara butelie de la kw (HLS), dar pretul este prohibitiv (pentru mine).

Nu sunt sigur ca trebuie inlocuite amortizoarele originale, trebuie doar sa le comunici niste dimensiuni (e detaliat in link-ul anterior).

Le arunc o intrebare, vedem ce imi raspund :) 

 

 

Modificat de roc82
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

A mai reusit cineva sa afle de aircups mai multe detalii? Eu am dcc si mi se pare varianta ideala sa pun aircups, si eventual arcuri putin mai scurte, pentru a compensa grosimea aircups-urilor, si a ramane masina la inaltimea standard, cand e lasata. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Chiar ieri am vorbit cu ei, din pacate pe modelele Scirocco/Golf 6 se pot monta Air Cups doar pe fata ( nu stiu daca e la fel si pentru Golf 7).

Intra pe pagina lor de FB si trimite-le un mesaj, raspund foarte repede (chiar si in weekend).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!