Jump to content

Bec ulei, turatie oscilanta, punte spate


AlexGolfulet
 Share

Postare recomandată

An nou, probleme noi, asa ca le iau in ordinea prioritatilor

1. Mi se tot aprinde becul la ulei, bipaie cateva secunde pana la un minut si apoi se opreste si revine dupa un timp. Acuma probblema nu e de la ulei efectiv pt ca mecanicula verificat compresia, am schimbat bulbul, deci a ramas ca ar fi din bord? Dar nu pot sa verific eu ce ar putea cauza sa se tot aprinda asa? Pt ca e foarte enervant si in caz ca chiar voi avea probleme cu uleiul, voi fi ca oaia care face misto de alte oi strigand ca vine lupul

2. Turatia la motor la relantiu oscileaza intre 8-900 si 1500 aproape tot timpul. Uneori nu face asa, dar chiar daca mi s-a spus ca nu se intampla nimic si sa astept sa moara de tot, eu tot am impresia ca se va strica ceva adiacent. Mi s-a spus ca e motorasul pas cu pas care are ceva melc din plastic. Oare nu se poate repara ala sau trebuie sa iau altul din dezmembrari?

3. Am avut accident, upsie...sau varianta mai viteaza e ca am vrut sa opresc un camion facand stanga in fata lui. Ideea e ca mi s-a mutat stalpul, cu care am avut un scandal urias cu un atelier care mi-a fost recomandat si care e situat pe drumul dinspre manastur spre sf Ion. Apropo, il cheama Lucian si feriti-va de el. Daca este thread de reclamatii impotriva atelierelor, o sa scriu poveste mai in detaliu. Oricum, ideea e ca puntea spate mi-e indoita si din cauza asta roata spate stanga imi sta oblic, motiv pt care, evident, nici directia nu o mai pot regla. Mecanicul mi-a spus ca daca incearca sa o schimbe e posibil sa imi creasca reparatia semnificativ pt ca sunt multe chestii vechi pe acolo si e risc sa se rupa tevi. Oare chiar asa e sau sa ma risc sa ii spun cuiva sa mi-o schimbe?

Merci anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exista topic-uri dedicate pentru probleme tale. Cauta-le si posteaza acolo.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • v@sy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!