Jump to content

martor buji aprins,motorul se opreste


duly
 Share

Postare recomandată

Salut! de cateva zile ma confrunt cu o problema la seatul meu leon motor 1.9 TDI 110 CP. Se aprinde martorul de buji in bord ( palpaie ) , la relanti are fluctuatii si brusc se opreste motorul! ca sa porneasca trebuie sa insist cu datu' la automat , merge ce merge(si aici ma refer la cateva sute de metri) si dupa iarasi se opreste motorul! mentionez ca acum o luna jumatate am avut masina in service pentru rectificarea chiuloasei! sa aiba legatura cu asta?la tester nu a dat nicio eroare cand am pus-o prima data, dupa primele simptome! am chemat maine pe cineva cu un tester sa vad ce zice ! voi ce parere aveti, ce sa fie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare!

Parerea mea este ca pe la filtrul de motorina pare a fi un pic de problema sau nu primeste din alte cauze motorina suficienta.

Am avut cu multi ani in urma un Toledo cu motor ASV 110 cp si intr-o zi la fel a inceput sa-mi faca avand spira de bujii aprinsa in bord.

Dupa mai multe investigatii am gasit filtrul cu "motorina in apa", din care cauza motorul nu se putea alimenta. Am mers la un Rompetrol si stiu ca am bagat plin de motorina si un flacon de aditiv pentru neutralizarea apei, filtru nou, dupa care problema a disparut

Mentionez ca atunci cand mi s-a intamplat minunea luam motorina pe sub mana de la cineva vare zicea ca o scoate de la un L....

Bafta!

Modificat de alins
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ms de raspuns! O sa verific filtru de motorina ca probabil se vad urme de apa in el ! Am uitat sa mai mentionez in postarea precedenta ca saptamana trecuta am schimbat si furtulene de la injectoare pentru ca erau " coapte " si pierdeam motorina, probabil tragea si ceva aer fals . 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!