Jump to content

VW Tiguan 2.0 TDI DSG7


TrancerDJ

Postare recomandată

Buna din nou tuturor,

Revin pe forum cu noua masinuta - un Tiguan proaspat. L-am ridicat acum o saptamana, primele impresii sunt excelente. Ca varianta este un Highline, iar ca optiuni suplimentare am ales urmatoarele:

 

App-Connect 184,80

Area View si Rear View Camera, inclusiv Park Assist

Oglinzi exterioare rabatabile electric, cu iluminare in dreptul portierelor fata si inclinare oglinda pasager la cuplare marsarier

Pachet iarna extins: scaune fata incalzite, locurile laterale spate incalzite, duze instalatie spalare parbriz incalzite

Volan multifunctional piele incalzit cu padele pentru schimbarea treptelor cu padele pentru schimbarea treptelor cutiei de transmisie DSG cutiei de transmisie DSG

Cateva poze anexate. Primele impresii sunt excelente, am insa de aseara o problema cu camerele (s-au dezactivat si imi apare ca functiile sunt dezactivate momentan). Astept programarea in service si sa vad cat de repede se rezolva... In rest toate bune, sunt foarte multumit.

VW1.jpg

VW2.jpg

VW3.jpg

Modificat de TrancerDJ
Link către comentariu

Salut, foarte bine arata, s-o stapanesti sanatos ! E bine pe alb, imi plac mult si jantele de highline. Poze cu interiorul ?

Link către comentariu

Salut, multumesc, am adaugat si poze cu interiorul:

VW4.jpg

VW5.jpg

Link către comentariu

Bravo, primul Tiguan nou la rubrica asta! Arata bine, cit a costat, cum merge? Colegii care au mers cu el zic ca e cam lesinata combinatia TDI 150 cu DSG7.

Link către comentariu

Salut, merge bine, pretul a fost undeva la EUR 32k. Merge bine, se infige destul de ok din ce am mers pana acum, - pe schimbarea vitezelor in sport mode e chiar f ok, dar in general merg pe normal, nu am simtit nevoia de mai mult deocamdata. Nu e un bolid, dar cred ca nici nu se vrea. Probabil in motorizarea pe bi-turbo la 238CP sau cat va fi o sa se sima putin diferit. In schimb e foarte comooda, ceea ce ma bucura, am scos-o de pe drum, suspensiile foarte ok, imi place. Nu simti disconfortul de drum, e si silentioasa pe autostrada - ce mai sunt multumit. Acum numai sa rezolv si cu camerele :) 

Am mers cam 1500km in prima saptamana, primele impresii f bune si recomand :) sa vedem mai incolo cum o sa fie.

Link către comentariu
1 hour ago, TrancerDJ said:

am insa de aseara o problema cu camerele (s-au dezactivat si imi apare ca functiile sunt dezactivate momentan). Astept programarea in service si sa vad cat de repede se rezolva... In rest toate bune, sunt foarte multumit.

 

 

Felicitari pt achizitie si la cat mai multi km fara probleme, desi vad ca ai una.

Cumva iti apare mesajul "ParkPilot nu este momentan disponibil"?

20160802_143615.jpg

Link către comentariu

Multumesc, nu chiar, Park Pilot merge, dar nu am nimic din camere. Cand intru pe setari camere - de ex Mod camera - primesc mesajul de aceasta functie nu este disponibila.

IMG_5633.JPG

IMG_5634.JPG

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, si eu ma gandesc in vreo 1-2 ani sa imi vand octavia sa iau un Tiguan. Felicitari pentru alegere!

Link către comentariu

Mie imi spune ParkPilot la camera, nu am senzori. Am aceeasi problema tot pe camera. Uneori merge, alteori indisponibila. Filmat, poze si la garantie. Vad ca e foarte des intalnita eroarea la cine are camera si MY2016, indiferent de model.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am inteles - ai reusit sa rezolvi ceva cu ei?

 

Link către comentariu

Nu am avut timp sa las masina ca sa o scaneze ei. Telefonic mi-au zis insa ca atunci cand ma prezint la ei sa am poze, filmulete care sa dovedeasca, pt ca e posibil la ei sa nu se manifeste.

Link către comentariu

Frumoasa masina! Spor la cat mai multi km!

Tapiteria alba mi se pare foarte pretentioasa, sunt curios cum o sa reziste in timp.

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos! Ii sta foarte bine pe alb, zilele trecute cred, am mai vazut unul tot alb prin Rahova, doar ca era R-line.

Ar fi mers si scaunele ErgoActive ca optiune, dar arata bine si asa.

Esti primul pe forum cu noul Tiguan cred :)

 

Link către comentariu

Multumesc, sper sa fie totul in regula cu ea. Vedem cu tapiteria, si eu sunt curios cum va fi in ceva timp. :)

Link către comentariu

Da e superba masina. Drumuri bune cu ea si sa ai noroc de ea.

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos.

De curiozitate, app connect e un fel de mirror link sau altceva? Are legatura cu posibilitate de conectare la net?

Drumuri bune sa ai!

Link către comentariu

este o versiune 2.0 de mirror link daca vrei, oferă conexiune cu android auto, apple car play si mirrorlink 1.0. Nu are legatura cu conexiune internet, carnet este optiunea respectiva

Link către comentariu

Salut,

Da, practic aduce la un loc Mirror Link, Android Auto sau Apple CarPlay - in functie de ce conectezi, un Android, iPhone sau Smartphone se activeaza interfata respectiva. CarNet e optiunea cu conectare la net si deschis/localizat/etc masina din aplicatie - pe asta nu o am.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de ea.

Am mers si eu acum 2 saptamani aproximativ 25 de km intr-un drive test cu un ConfortLine 2.0TDI 4M DSG7 si mi s-a parut o motorizare decenta pentru gabaritul masinii. Noua cutie DSG7 isi face treaba cu brio. Suspensia m-a suprins placut, am intrat din greseala pe un drum cu gropi si ma asteptam sa ma zguduie destul de tare (comparand cu Superbul), dar m-am inselat, e mult mai confortabila. Mi-a placut mult si pozitia la volan si calitatea interiorului.

Pentru mine este clar, urmatoarea masina va fii un SUV compact, probabil noul Tiguan.

 

Link către comentariu

e bun 1500 km in prima saptamana ☺ una din plăcerile vietii, sa pleci la drum cu masina noua ☺

Link către comentariu

Am reusit sa intru cu ea pe niste drumuri neasfaltate si cu denivelari mari, un mini off road sa spun asa, intr-adevar foarte comod inauntru, ma asteptam la suspensii ceva mai rigide. Foarte placut surprins! Multumesc!

Link către comentariu

Salut,

E super oricum optiunea, cu alte cuvinte poti utiliza programele gps de pe tel pe display-ul masinii.

Cu alte cuvinte, poti folosi waze, goole maps etc... Pe vremea mea nu era optiunea asta la octavia, odata cu my 2016 au introdus mirror link.

Link către comentariu

Nu poti folosi toate programele GPS. Doar Sygic pe Mirror Link si Google Maps pe Android Auto daca il faci sa mearga.

Link către comentariu

Da, iar pe CarPlay merg doar Apple Maps. Decentel totusi, mai ales ca invata in timp.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!