Jump to content

Compresie mica piston nr.1


vadeniuc_mihai93
 Share

Postare recomandată

vadeniuc_mihai93

Bună, am un Golf 3 1.6 din 1996 motor AEE, am măsurat compresia cilindrilor la motor și pistonul 1 din stânga are compresia foarte mică.

Care ar putea fi cauzele?

Din ce am citit pe internet ar putea fi una dintre următoarele: chiulasa fisurată, supapa evacuare fisurată/crăpată sau segmenții.

Simptomele sunt următoarele: in carcasa filtrului de aer am ulei, pe furtunul care intra in carcasa filtrului de aer iese un fel de abur, pe lângă garnitura motorului este iarăși ulei, și dacă o las neportnită mașina mai mult timp electromotorul nu are forță să învârtă motorul atunci trebuie sa o imping, când las ambreiajul vreo 10-20 de metrii zvâcâie (când este motorul cald dacă o împing pornește de la primul metru).

Care ar putea fi cauza?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • v@sy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!