Jump to content

Modul confort


Nazy
 Share

Postare recomandată

Va salut, domnilor!

Povestea este asa: de cand am cumparat masina, m-am lovit de o problema ce atunci parea  a fi minora. Nu se deschidea capota portbagaj din butonul de pe usa si nici din clapeta de pe hayon. Singura permisa era deschiderea din telecomanda. Dupa nenumarate incercari pe la diversi oameni, mai mult sau mai putin pregatiti, am reusit sa gasesc rezolvarea: inlocuirea modulului confort.

Problema este ca acesta provine de pe o englezoaica iar acum cand deschid usa soferului....pe maxidot apare cea a pasagerului!!!! Cum pot remedia acest neajuns, fara inlocuirea modulului cu unul de Europa. Pentru locurile din spate, lucrurile stau normal. Doar fata este "bulversata"..

Multumesc

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

singura solutie este modificarea eepromului - se citeste, rescrie - si o sa se transforme in modul de masina cu volan pe stanga.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eeeeee, de asta imi era teama!! Pot face asta singur?

Multumesc frumos Florin. Mizez pe suportul tau?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sigur - va ajut cu mare placere, ca de obicei !

 

o sa incerc sa va caut adresele si sa le modificati cu VDS Pro - si laptop cu mufa seriala nativa.... altfel, cu programator - e mai usor, dar necesita o scula mai buna - eu le fac cu programatorul.

 

daca aveti VDS Pro si laptop cu seriala nativa si interfata seriala - va caut adresele care trebuie modificate....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Am o Skoda Superb 3U. Acum vreo 5 ani am avut o vecina care avea Skoda Octavia si cand isi deschidea/inchidea masina din cheia ei originala, imi pornea alarma. Vecina s-a mutat din bloc, problema a disparut.

Acum insa am un vecin care are un VW Jetta. E la mine in bloc de vreo 6 ani, insa problema a aparut de vreo 2 luni si e mai grava. El cand deschide/inchide masina lui, o deschide/inchide si pe a mea. 

Ieri am fost la reprezentanta Seat. A reprogramat cheile masinii mele, dar problema nu s-a rezolvat. Seful de service m-a si atentionat ca au avut un caz similar si au schimbat "modulul de confort" si cheile masinii cu probleme.

Si cei de la reprezentantele Skoda si VW mi-au spus ca e posibil ca reprogramarea cheilor sa nu rezolve problema.

ALTA SOLUTIE NU EXISTA ? VREO RESETARE DE SOFT ? CE E DE FACUT SI CUM SE POATE INTAMPLA ASA CEVA ?

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa este, se inlocuieste modulul confort - care e defect, in cazul tau - si o sa dispara problema

Cumperi modul confort la mana a doua, il inlocuiesti, sincronizezi telecomenzile si ai scapat de problema

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ed edward

Nu e nevoie sa tipi la noi, de asemenea Regulamentul impune sa cauti inainte de a posta probleme. Acum am facut eu curatenie, data viitoare aplicam Regulamentul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

 

@vdragos

Nu am tipat la nimeni.

Am intrebat politicos. Am scris intrebarile cu majuscule ca sa evidentiez problema cu care ma confrunt.

Multumesc

Modificat de ed edward
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Martorii in bord pt usile fata si spate dreapta nu se aprinde de asemenea inchiderea centralizata pe usa spate dreapta nu functioneaza(maxi-dot) superb 2006 2.0tdi 140cp.Mersi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Diagnoza si posteaza erorile

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Va salut! Sunt nou pe forum, am cautat peste tot dar nu găsesc rezolvarea la problema mea. E vorba de o skoda superb 1, 2007, 1.9 tdi 115cp. Nu imi merge nici o lumină de pe plafon față spate, sub usi, portbagaj. Am verificat/schimbat siguranțele aferente, am vrrificat cablurile de la modulul de comfort de sub preșul soferului (nu e nici unul rupt sau oxidat, am dat cu spray de contacte pe mufe) am verificat/curățat cablul de nul de lângă modulul de comfort si nimic. Am desfacut in dreapta la pasager față mocheta iar acolo am găsit o cutie albă, dintr-un material ca si polistirenul cu ceva cabluri in el, nu am reușit sa il scot deci nu stiu starea cablurilor... Marea întrebare, ce este acea cutie albă? Și încă ceva, când am desfăcut plasticul de la pragul pasager dreapta față, ca sa pot desface mocheta, am observat un cablu care merge pe sub acel plastic undeva in spate, care este rupt.. Aveti idee de la ce ar putea fi acel cablu? Precizez ca am avut infiltratii de apă in față stanga dreapta si in spate dreapta, infiltratii pe care le-am rezolvat cu silicon la uși in interior unde e acea garnitură de silicon. Va rog mult daca știți despre ce e vorba la ceea ce v-am intrebat.. As fi foarte recunoscător! Va mulțumesc anticipat! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!