Jump to content

Dealer auto Galati


loging
 Share

Postare recomandată

Salut,

Deschid acest topic pentru a va ruga sa ma ajutati, cei care stiti, cu informatii despre acest dealer auto LEASING AUTOMOBILE GALATI, site-ul lor este leasingautomobile . RO

Am gasit la ei un autoturism pe care as dori sa il achizitionez si as vrea sa stiu daca sunt de incredere sau nu.

Multumesc frumos,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu sunt din Galati si stiu ca au foarte foarte multe masini. Nu am auzit pareri despre ei, probabil sunt ca toti ceilalti, niste samsari mai cizelati dar care ofera garantie si probabil si veridicitatea kilometrilor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Nu stiu mai multe dar am vazut un Q5 alb infoliat cu reclama lor cum sarea bordurile mai ceva ca un pui de caprioara. A doua zi era din nou in parc, statea cuminte la vanzare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu sunt 100% sigur dar cred ca de la ei a luat o cunostinta un CC cu km de pe dsg resetati, cu 160k km in bord si bate volant la DSG de te trezeste din somn

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Cam asta gasesti despre ei pe net. Plus ca eu in urma unei recenzii facute pe pagina de facebook, au inceput cu jigniri, mi-au catat nr de telefon pe net, sunau ca disperatii, ma amenintau cu avocatul. Colaboratorii lor sunt postaci, deci nu recomand. Mai jos atasez dialogul unui reprezentant ce m-a contactat pe whatsapp si a inceput cu injurii si amenintari.

Leasingautomobile.ro – mare teapa, am fost pana la galati sa ma convinga baietii aia ca o masina care avea barele transversale de la motor sudate fara ca macar sa fi dat un poc cu flexul pe punctele de sudura, e foarte ok. Culmea e ca au incercat sa ma convinga ca nu ma pricep si dupa ce lea-am aratat cum ar trebui sa fie o sudura din fabrica la o masina identica din parcul lor. Trageti voi concluziile despre seriozitatea lor din faptul ca au vrut sa-mi vanda o masina despre care stiau ca a avut coliziune frontala….

Screenshot_20190924_203145_com.whatsapp.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu inteleg - daca esti din Galati , cum adica ai fost pana la Galati ?

Si cine e din Arad ?

Si ce treaba au tiganii ?

etc ...

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!