Jump to content

rog ajutor achizitie piese pentru reconditionare directie si suspensie


dorinromeo
 Share

Postare recomandată

buna ziua, am un vento din 92, motor 1.8 benzina. as vrea sa il repar ca la carte si doresc sa incep cu sistemul de directie si suspensia fata -spate. va rog sa ma ajutati cu denumirile tuturor bucselor si pieselor care trebuie inlocuite pentru a avea o directie si suspensie impecabila. de asemenea, va rog sa-mi spuneti si tot ce trebuie inlocuit la suspensia spate. mai putin elemente de caroserie (cred ca nu e necesar sa schimb furca, brat, etc.). am nevoie de aceasta lista pentru a-mi putea comanda toate piesele inainte de a incepe demontarea celor vechi. imi asum riscul de a cumpara si piese care nu ar trebui inca schimbate, dar doresc sa inlocuiesc tot ce se poate inlocui. multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te duci la magazinul de piese auto.Ala intra in programul de identificare pe suspensie si directie si ii zici ca vrei toate reperele sa le schimbi:bucse,pivoti, bielete de directie,amortizoare,arcuri, flanse rulmenti.Daca iei ceva piese bune probabil o sa dai pe ele cu manopera cat face si masina.

Modificat de Fiestax
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

probabil ai dreptate. dar nu prea am de ales. ori o fac si umblu cu ea, ori iau alta masina ieftina si ma apuc de reparat si la aia. ca la banii astia nu pot sa iau si masina (buna) si sa platesc taxa sa o inmatriculez.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cauta pe forum informatiile de care ai nevoie. Sunt discutate aceste subiecte. Topic inchis!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!