Jump to content

Bucsele la Golf 4 & Bora - probleme


postman
 Share

Postare recomandată

De pastrat le-am pastrat in casa, in apartament de bloc, la intuneric fiindca au stat intr-o cutie. Temperatura nu a fost chiar constanta, ca intr-o camera termostatata, a fost ca la bloc, iarna ceva mai rece, fiindca mai inchideam caloriferele când plecam de acasa iar vara mai cald, asa cum este vara la bloc. Una peste alta eu as spune ca oricum au fost conditii bune de pastrare, nu este ca si cum ar fi stat in frig si zapada, afara!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Ssalutari! De curand am schimbat la golf 4, bucse brat, pivotii, bare stabilizatoare, si bucse bara. Dupa operatie se intampla un fenomen ciudat, cand iau aproape maxim de volan simt un prag/hop,  cand volanul se invarte mai greu,apoi foarte usor, si nu revine singur in pozitia zero in mers decat ajutat putin sa treaca de acel prag.Eu am comandat pivotii si am vazut ca sunt pentru stanga si pentru dreapa,mi s-a parut ciudat.Mecanicul nu am vazut sa fi citit ceva pe ei...e posibil sa fi inversat pivotii ,exista pivoti pt. stanga si pentru dreapa la golf 4? Urmeaza sa merg sa verific unghiurile.Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da este pivot pentru stanga respectiv dreapta si trebuie pusi unde trebuie...bucsa brat merge si pe stanga/dreapta nu e problema iar la bara stabilizatoare aceiasi treaba.Daca pana sa faci aceasta operatiune totul era normal pivotii sunt cauza asta in caz ca au fost inversati...cu unghiul nu prea ai treaba la ce piese ai schimbat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Doresc sa fac o revizie generala si nu-mi este foarte clar daca pt a merge pe varianta de piese ce s-a montat pe R32, aceasta implica doar bucsele pline (mari/mici) de la bascula. Sau sunt diferente si la restul componentelor : bucse bara stabilizatoare, pivoti, bielete antiruliu, capete de bara, flanse..etc

Daca are cineva codurile componentelor montate pe R32/Cupra l-as ruga sa posteze aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@waf nu poti monta pe golful tau decat bucsele mari pline de la brate care se gasesc pe r32.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare,

De curand am schimbat bucsele la ambele brate si bieleta antiruliu (toate fata) iar de atunci a inceput sa se auda un scartait (destul de mic), pot sa zic similar ca cel de la usa provocat de balamalele neunse.

Am vorbit intre timp azi cu un mecanic, a mers putin cu ea si mi-a spus ca de vina ar fi faptul ca atunci cand au schimbat, nu au pus suficienta vaselina.

Nu-mi bateam prea mult capul cu asta si initial a ramas sa rezolvam cand ma intorc din concediu. Urma sa plec cu alta masina dar datorita altor probleme trebuie sa ma bazez pe Golf.

Din pacate nu mai am foarte mult timp si nu stiu daca trebuie rezolvata problema neaparat pana plec. Ar fi vorba de un drum de 1500 (dus-intors) in Grecia.

Pot sa dau de alte probleme din cauza asta? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

marius1982.11

Fara stres.

PS: nu trebuie vaselina in mod normal la nicio bucsa, din contra, vaselina obișnuita ataca cauciucul. Cea siliconica ar fi recomandata, dar repet: nu este nevoie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Vreau sa schimb bucsele mici de la un brate la un golf 4, break din 2006, axr, codul pentru piesele OEM este acesta: 357407182 ? ma gandesc ca indiferent de producator pentru acest tip de masina dimensiunea acestora este aceeasi. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...
danilovvalentin

Salut grup  sunt  nou  pe grupul asta  

As vrea sa schimb  busele  de pe puntea spate la un golf 4 2.0 benzina  cod motor  AQY și nu știu demisiunea  la buse  la punte  ca să fac o improvizație ca să le schib  eu mam gândit  sa iau o tava  pe demisiune busei  sa se bag în punte 

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu esti sigur ori verifici vizual ori comanzi dupa seria de sasiu, insa din cate retin intra ambele bucse, si cea hidraulica si cea de tip nou (72mm parca).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!