Jump to content

trage in suturi intre 1700-2000 rpm leon 1.6 aus


rian1985
 Share

Postare recomandată

salutare tuturor.ma confrunt si eu cu o problema de ceva timp trage in suturi dar numai cand ajunge la 1700 de rotatii pana la 2000 dar exact la 2000.dupa  ce depasesc pragul ala merge normal. mentionez ca la relanti am rateuri pe cilindrul 2. iar la scanare cu vcds imi da misfire cil 2. si egr basic setings not performed  nu stiu daca rateurile au legatura cu datul in nas. si mai am si egr-ul defect adica l-am curatat si imi da erroare la adaptare. acuma nu stiu mersul in suturi o fi de la rateuri sau de la egr? intre timp am curatat clapeta acceleratie luna si bec si adaptata cu vcds. si am schimbat toata aprinderea bobina inductie fise si bujii.  nicio diferenta in mersul motorului.acelasi rateu il am pe cil 2, eroare la egr si mers in suturi intre 1700rpm si 2000rpm.   am inversat fisele 2 si 3 tot pe cilindrul 2 am rateu.am scos injectoarele le-am inversat 1 cu 2 si tot pe cil 2 a ramas rateul.mentionez ca numai la relanti are rateuri.   dar cel mai mult as vrea sa rezolv treaba cu mersul in suturi. o fi de la egr sau de la rateuri de pe cil 2. apropo pe furtunasul ala de la egr la mine trage aer tot timpul. este normal sau ar tb sa traga aer doar cand functioneaza.am scos si mufa de la egr si tot aceleasi simptome.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

desfa baia de ulei si vezi ceva bucati de guler cuzinet central prin baie...  asta e sursa rateurilor.  

Iar EGR fiind electric, cred ca e defecta bobina. La benzinare nu are nicio treaba curatarea EGR... 

Modificat de andrei_221
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca e vorba de masina din profil, adica Golf 3, ai cam gresit aria. Te rog sa specifici pentru ce masina ai deschis topicul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai scrie in titlu.. Leon 1.6 AUS

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masuna e seat leon 1.6 16v AUS. Azi m-m-am suparat un pic pe ea si am calcato in 5-6000 rpm am zis ca orI crapa ori merge avnd in vedere ca iam bagat acum si un ulei bun.mi-am permis sa fac asta. Si sa vedeti surpriza ca a inceput sa stea relantiul asta pt vreo 2 min.apoi iar a unceput sa dea rateuri. Am repetat accelerarile in 5000 si la fel sta relantiul vreo 2 min cam asa apoi aceeasi poveste.am iesit si in circulatie dar tot in suturi trage parca un pic mai putin totusi.ma gandesc sa mai fie ceva de curatat inafara de clapeta ceva calamina pe supape oare. am sa incerc i benzina de 100 de la rompetrol si un aditiv si bataie pe el poate se mai curata ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!