Jump to content

Service Cobalcescu (Valea Oltului Bucuresti)


gradu86
 Share

Postare recomandată

Pana la urma nu inteleg ce se intampla daca repari masina la reprezentanta: se acopera valoarea facturii de la reprezentanta, sau se uita in factura (eventual ca nu cumva sa fie mai mica decat "estimarea" lor) dar iti dau tot cat vor ei? Are cineva vreo estimare de-a lor vs. costuri reale de reparatie la reprezentanta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Merci Dexterino, am fost la constatare! Pe scut mi-au adus la cunostiinta ca am 2 variate: Prima varianta sa accept ca despagubire o suma de bani calculata de ei in functie de piese, manopera, ore de lucru. Varianta 2 un service la alegere din cele 3 cu care au ei decontare directa( Car Kraft, RRR Auto Shop, Auto Logex). Am fost contactat ulterior sa imi comunice suma de bani si sincer nu stiu daca cineva a acceptat pana acum banii :D, la mine suma oferita acopera doar costul pieselor. M-am interesat si de cele 3 service-uri, chiar am vazut si masini "reparate" avem colegi pe forum care au postat imagini!

Deci, fratilor daca va intereseza aspectul final si durata in timp a lucrarii, mergeti frumos la un service unde aveti o relatie si aveti incredere ca o sa iasa treaba buna!

Despre decontare inca nu pot sa va dau detalii. Trebuie sa merg sa fac reconstatare si ulterior o sa vad cat dureaza ! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Exista si varianta 3: te duci unde vrei tu sa iti rrpari masina si apoi le trimiti factura.

Partea proasta este ca v-a dura mai mult pana se face plata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Segas, am mai schimbat mailuri cu cei de la Astra, dar mi-au cerut sa nu fac publice informatiile discutate :) Desigur, asa cum spuneti  si tu si loghy exista astea 3 variante, dar daca te duci la alt service din afara listei lor, exista sansa, confirmata de Astra, ca despagubirea sa nu fie 100% din valoarea facturii,daca ei nu sunt de acord cu unele operatii efectuate, "care nu sunt prevazute in tehnologia de reparatie furnizata de constructorul masinii respective" dupa cum s-au exprimat. Evident,despre  CarKraft am auzit lucruri rele, insa am de gand sa le fac o vizita, am fost contactat de directorul lor, care mi-a povestit ca maimutele care m-au facut sa renunt la acest service nu mai lucreaza acolo,si ca pot merge sa discutam, timp in care imi vor face o verificare a geometriei ca sa vedem cat de avariata e partea mecanica a masinii. Nu sunt copil, am o experienta vasta cu service-urile, motiv pentru care, de fiecare data cand trebuie sa apelez la ele, cer sa vad facilitatile de tinichigerie, pregatire si vopsitorie, precum si calitatea vopsirii pe o masina gata de a fi predata clientului dupa reparatie. Chiar si asa, tot nu prea iese treaba cum trebuie, si trebuie sa insist/intervin pentru corectii.De obicei nici astea nu ies perfect... In cazul meu, am deja alta bara originala vopsita doar pregatita de a fi montata, deci as putea scapa de o bara aftermarket de la Astra, dar mia e nevoie de reparatie la aripa stanga fata si la suportul de bara (de fapt il am si pe asta, de la dezmembrari, trebuie vopsit si montat). In rest mecanica la directie/puntea fata. Poate le acord o sansa, sa vedem...

 

Ce mi-a mai spus cel de la Astra: ei nu se ocupa de furnizarea de piese si reparatia masinilor, pentru detalii trebuind sa ma  adresez service-ului, dar in primul mail au spus ca piesele vin de pe bursa Astra... se cam contrazic, nu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

În cazul meu reprezentantul service-ului a insistat că bara a venit comandată de Astra și nu au avut ei vre-un cuvânt de spus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bineinteles,e un sistem foarte amestecat, Astra zice ca nu ei se ocupa de comanda propriu-zisa a pieselor si asa e, dar obliga service-urile sa comande piesele pe bursa lor. Cum o dai, si service-ul are o oarecare dreptate in ce spune, poate 50% dar e ceva. Cei pagubiti suntem noi, care, nevinovati, umblam si ne facem nervi, cheltuim bani, desi n-am fost vinovati.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Service-ul introduce comanda de piese pe BURSA ASTRA, apoi mai are treaba doar cu recepția piesei,sa fie potrivita modelului, mărcii,etc.

Cunosc o situație cu un far de Zafira ce a făcut ping-pong intre service si furnizor de câteva ori, deoarece clientul dorea Valeo, cum avea pe mașină, iar cei de la ASTRA trimiteau doar Tyc.

Așa ca injurati-i pe cei de la astra.

Modificat de cristobob
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din pacate, am avut un incident astazi cu o masina asigurata la astra (eu find pagubitul). Partea lovita este stanga fata si doar ce se vede sunt capota, aripa, bara (cu grile, semnalizare), far, janta, scut si, mai important, roata nu se mai vireaza. Neavand prea multe informatii, am dus masina cu platforma in parcarea la Kraft car, pe Metalurgiei, urmand ca maine dimineata sa fac constatarea. 

Din ce am citit aici, ma apuca durerea de cap.  Ce imi recomandati, sa o repar la Car Kraft sau sa merg la alt service? Sa nu uit, este vorba de passat-ul cc din semnatura.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, imi pare rau pentru ce-ai patit, eu inca nu mi-am facut curaj sa merg la vreun service Astra cu problema desi patronul de la Car Kraft m-a sunat si mi-a promis ca rezolva onorabil problema si ca javrele care m-au facut sa plec de la ei furios nu mai lucreaza acolo. Astept noutati dupa ce faci constatarea, un feedback despre consilierii de la service daca alegi s-o repari acolo. Daca ai bani du-o la reprezentanta, plateste factura si apoi recupereza-ti banii de la Astra. Bineinteles, si la reprezenanta trebuie sa te "imprietenesti" cu tinichigii, sa fii "atent" etc. Cel putin in cazul meu, fara ajutor nu a iesit bine niciodata, de fapt, am avut neplaceri si in cazurile cu "atentii". Asigura-te ca primesti piese originale, chiar daca o repari la reprezentanta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am sunat astazi la toate reprezentantele VW si au spus ca nu lucreaza cu astra (presupun decontare directa). Cel mai probabil voi ajunge in situatia de a-mi repara pe banii mei partea mecanica pentru ca am nevoie de masina, si apoi voi incerca sa scot de la astra decontarea pentru piese originale. Am sa revin maine cu informatii, dupa ce voi face constatarea, deja ma ia cu dureri de cap toata chestia asta  :grrrrrr: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asigura-te ca primesti piese originale, chiar daca o repari la reprezentanta.

cica daca piesa pusa nu este originala dar este autorizata RAR nu prea ai ce face...

daca faci pe banii tai cu piese originale si le duci factura, nu ar avea de ce sa comenteze atata timp cat reparatia s-a facut intr-un service ok (tarife manopera, factura)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Cu o mica intarziere, revin cu informatii. Am hotarat sa repar masina la service-ul car kraft (de pe metalurgiei). Pot sa spun ca a iesit mult mai bine decat ma asteptam. Au schimbat toate piesele de caroserie, nu este nimic chituit. In privinta originii pieselor, nu sunt originale, dar am lista cu toate piesele-marcile si au pus piese cu pretul "peste medie" daca se poate spune asa. Ca si durata, a fost cam doua saptamani si jumatate din momentul in care am facut constatarea(a fost nevoie si de doua reconstatari). Pe aceasta cale vreau sa mentionez ca si inspectorul de daune a fost intelegator si nu a avut nicio obiectie.

Am colaborat destul de bine si cu cei de la service, m-au amanat putin cu masina la schimb, dar s-a rezolvat. Am fost de cateva ori sa vad si starea masinii mele, am vazut ca reparau destul de multe masini premium (audi, bmw, vw), mai rar cate o dacie, ford, etc. Am ales varianta cu service-ul lor pentru ca nu as fi avut timp sa imi bat capul cu alt service, cu mail-uri, hartii, etc, dar s-au dovedit a fi destul de buni.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!