Jump to content

Conectori instalatie electrica motor CE2


CV03XCM
 Share

Postare recomandată

Salut!

 

Stie cineva, oare se gasesc undeva separat conectoarele de la instalatia electrica a masinii? Gen conector 2 poli la sonda temperatura; sonda lambda, conector 3 pini debitmetru, etc? Vreau sa refac de la 0 instalatia electrica a masinii si sa fac clean compartimentul motor.

Exista cumva cod de piesa? Nu vreau sa innadesc conectori, ci vreau conectori noi si sa le cositoresc / sertizez cablul (am primit de la cineva un manunchi de cabluri olflex industriale, rezistente la ulei si caldura, si m-am gandit ca ar fi perfect pentru asa ceva.

 

conectorul de la ECU am reusit sa-l desfac in mod non-distructiv si e usor de relipit firele la ea, dar la restul...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Glafiservco, gasesti la ei pe site tot ce ai nevoie de electrica, eu de acolo mi-am luat conectori patrati sertizabili, gasesti toate modele posibile:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru raspuns, am studiat oferta, insa nu prea imi pare ca exista in catalog conector de care imi trebuie, cel putin la forma. Tu pentru masina ai luat conectoarele? Ce tip de conectori se potrivesc la alea VAG din generatia Golf 2 - Golf 3 CE2?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am luat tot pentru Golf 2, aveam nevoie de cei patrati, la cateva mufe, inclusiv cea de la modulul de comanda la inchderea centralizata, cod gas 160020, poate te ajuta:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!