Jump to content

Octavia Blue Rage


Jukka

Postare recomandată

Da, la acel paravan ma refer. Si eu sper sa fiu la fel de multumit de cutia automata dupa acesti ani..Am media 7.8 in conditiile in care fac naveta Branesti -Lehliu 100 km pe zi si in Bucuresti merg 100 km pe saptamana si nu am depasit niciodata 11%. Spre munca am zilnic 10 km de mers sport iar cand am drumuri cu intentie de concediu 50% din drum schimb vitezele pe rosu.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Va salut! Am zis ca ar fi timpul sa actualizez acest topic. Asadar acum am 18 000 de km, fara niciun incident de niciun fel. Sunt foarte multumit de masinuta si ma bucura de fiecare data cand o conduc. Nu consider ca as avea vreun neajuns. Parca parca tot nu mi-am gasit pozitia 100% perfecta a scaunului, oricum as face reglajele parca tot ori volanul ramane prea departe ori pedalele prea aproape ori raman prea in aer cu spatele. E posibil sa fie si numai in mintea mea dupa 9 ani de condus aproape zilnic alta masina. Cat despre consum media tuturor celor 18 000 de km este 7,7 in conditii extraurbane in proportie de 75%. Ca si extreme consumul minim reusit de mai multe ori pe distanta de 100 de km in drumul spre si de la munca a fost de 5.3( fara modul economic; si sunt convins ca in cazuri extreme poti obtine si mai putin in conditii optime) iar consumul maxim obtinut pe drumuri mai lungi de 200 de km ca pe distante mici nu este relevant nu mi-a depasit niciodata 10.5%( nici la traversat orasul nu mi-a depasit niciodata valoarea asta la mers normal in aglomeratie infernala). Acum astept sa ii fac prima revizie ( inca nu sunt hotarat la cati km sa o duc dar cu siguranta cu minim kteva mii inainte de 30 000 cum este dat de producator). Tehnic se comporta excelent masina, nu a consumat niciun pic de ulei in km acestia, cutia nu a avut niciun comportament nepotrivit. Asadar nu ma voi plictisi prea curand de ea atat timp cat totul va merge bine.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!