Jump to content

Octavia Blue Rage


Jukka

Postare recomandată

Va salut si ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate! Pe scurt noua mea masina de care sunt incantat vine cu urmatoarele caracteristici: Motor 1.8 TSI cu DSG 7, jante 17" Denom, faruri xenon, pachet sport, navigatie Amundsen,driving mode selection, trapa, maxi dot,sistem audio Canton, geamuri fumurii si cam atat ca optionale. Ar fi avut si pachetul de crom sub geamuri insa a fost greseala mea cand am dat comanda, dar am ajuns sa imi placa mai mult fara, cel putin in configuratia de culori a masinii mele. Asadar aceasta este masina mea si sunt foarte increzator ca am facut o alegere inspirata! Sper sa izbutesc sa atasez si cateva poze. post-149109-0-35298600-1424177407_thumb.post-149109-0-89831100-1424177442_thumb.post-149109-0-57358900-1424177467_thumb.post-149109-0-65713800-1424177503_thumb.post-149109-0-27073200-1424177590_thumb.

Link către comentariu

Bine ai venit ! Frumoasa masinuta, sa te poarte multi km fara probleme ! S-a nimerit bine ca nu ai comandat pachetul crom.

Link către comentariu

Uite asta e a 2a varianta de octavia, dupa rs, pe care mi-as cumparao. Felicitari si sa ne tii la curent cu modul de comportare a ansamblului motor+cutie de viteze. Sunt tare curios cum se va comporta in timp.  :icon_thumleft:

 

Ps: un pret?

Link către comentariu

Ai pus toate briz-brizurile pe masina dar comenzi pe volan nu puteai?  Cum adica ai pus maxidot? Nu e echiparea Elegance?

 

Ca optionale ai si scaune incalzite si proiectoare fumurii.

 

In rest, drumuri bune si sa te bucuri de ea!

Modificat de warlock
Link către comentariu

Multumesc pentru urari! Momentan dupa doar 2 saptamani m-a cucerit total ansamblul motor-cutie desi pana nu demult eram convins doritor de manuala. Cat despre comenzile pe volan, le-am dorit insa cu in momentul comenzii am fost informat ca la data aceea nu se pot pune comenzi pe volanul pachetului sport. Iar despre maxi dot, desi este elegance,a fost optiune separata(in jur de 80 euro parca).Si da am si scaunele incalzite. Iar pretul total a fost cu putin sub 28000..

Link către comentariu

Multumesc frumos! Scaunele sunt minunate! Combinatia perfecta intre pozitia anatomica corecta si suport lateral. Este foarte placut la drum lung sa stai rezemat cu tot spatele gatul si capul.Le recomand cu toata increderea dar trebuie sa va informez ca fata de scaunele normale acestea nu beneficiaza de spatii de depozitare sub ele.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, arata bine, imi place culoarea, totusi eu as fi mers pe un VRS, mai ales ca ti-ai luat benzina, daca tot consuma, macar sa stii de ce.

Link către comentariu

Multumesc Horia! A fost subiect indelungat de gandire. Oricum m-am intins un pic mai mult decat mi-e plapuma chiar si asa. Am considerat ca la distantele pe care le parcurg zilnic (100 km doar pentru servici+ plimbari personale) e mai potrivit 1.8-ul. Si mi-am dorit benzina desi in situatia mea imi era mai util diesel-uL, asa ca e compromisul potrivit mie. Si in plus am vrut sa ma feresc de jante de 18 19 si de o garda mai mica la sol si pe langa toate astea am mai putut sa pun cateva dotari pe care nu mi le-as mai fi permis pe VRS(model care mi se pare la superlativ doar ca nu cea mai potrivita situatiei mele)

Link către comentariu

Salut.

In primul rand te felicit pentru masina dar poate nu am citit eu bine..pe tine te-a ajuns masina in configuratia actuala 28k ?

Multumesc

Link către comentariu

Eu zic ca poti sa fii foarte multumit si cu 180cp. :) Eu sunt un pic "suparat" ca nu mai e Race Blue doar pentru VRS, dar ce sa-i faci. Sa te poarte sanatos si fara probleme!

Link către comentariu

Ca actual fost posesor de Octavia 3, iti recomand ca atunci cand o speli sa o faci cu oglinzile pliate. In caz contrar o sa stai sa o stergi toata ziua pentru ca acele carcase de la oglinzi strang apa o gramada. Indiferent de cat de mult o sufli dupa ce o speli, de cat o stergi, tot va curge. Iar tinand cont ca ai aceeasi culoare cum am avut si eu, o sa vezi masina toata albastra cu niste dungi albe prelinse pe portiere :)) 

Link către comentariu

Va multumesc! O sa ma uit cand ajung acasa pretul exact referitor numai la masina si dotari, stiu cu siguranta ca pe 3 ani cu Casco si dobanzile aferente suma totala este 31k. Si da Tudor sunt mai mult decat multumit cu 180 de cai de pe acum,tinand cont ca mai are nevoie de cateva zeci de mii de km sa isi atinga potentialul maxim. Multumesc Andrei pentru sfat, chiar am observat,dar nu m-am gandit sa rabatez oglinzile. Data viitoare :)

Modificat de Jukka
Link către comentariu

Salutare tuturor,

 

In primul rand felicitari pentru alegere, este o masina intr-adevar speciala. La cat mai multi km fara evenimente!

 

Ca viitor posesor de Octavia RS (inca nu am dat comanda, sper in martie), stau si ma gandesc daca sa pun trapa sau nu.

 

Se poate te rog sa-mi spui cum ti se pare trapa, este destul de mare? Daca se poate sa pui si ceva poze, ar fi perfect.

 

Ideea este ca-n banii de trapa mai pot pune ceva dotari interesante pe ea.

 

Multumesc,

Link către comentariu

Felicitari si tie pentru alegere! :) Cat despre trapa o recomand 100%! Fata de vechiul model de trapa, acesta se deschide putin mai mult (totusi nu la fel de mult precum ai avea impresia uitandu-te de afara), cel putin in scaunele din fata nu este pic de curent si cand o inchizi e preferabil sa o faci la viteze de sub 80km/h ca altfel iti cam bubuie urechile. Ca efect vizual dupa parerea mea arata incredibil de bine. In cateva ore pun si niste poze interior exterior in toate pozitiile ei. Iti recomand sa ii pui si senzori ca eu nu am vrut si acum ii gasesc foarte utili.

Link către comentariu

Dar sistemul navigatie Amundsen nu te obliga la volan multifunctional? Sau probabil o fi o combinatie care te lasa fara sa mai alegi si acest lucru

Modificat de Serban F
Link către comentariu

Nu cred ca exista vreo functie pe care sa nu o pot accesa si fara comenzi pe volan (comenzi pe care mi le-am dorit dar nu s-a putut pune la momentul respectiv)

Link către comentariu

Multumesc de raspuns.

Si eu voiam sa ma "zgarcesc" la senzorii de parcare pe spate, insa m-am hotarat sa-i comand... N-oi "saraci" pentru inca 300 de euro in plus, doar o data o iau, nu? :)

Astept pozele!

O seara buna,

Link către comentariu

Chiar merita senzorii! Mai ales ca desi are oglinzi mult mai stilizate decat la Octavia 2 sunt de 2 ori mai mici, daca ai si geamurile fumurii pe intuneric nu ai ce sa vezi iar pozitia de condus este joasa asa ca sunt foarte utili si in bara fata. In legatura cu trapa, s-a facut intuneric pana am ajuns dar cred ca sunt suficient de concludente pozele.post-149109-0-72107000-1424709425_thumb.post-149109-0-80875800-1424709448_thumb.post-149109-0-84852600-1424709481_thumb.post-149109-0-15217800-1424709504_thumb.post-149109-0-12867100-1424709548_thumb. Ca si operare dispune de 9 nivele de deschidere.Deschiderea din poze este cea maxima. (Mai mult nu ar avea unde sa se duca ). Ca si intretinere cred ca ar trebui curatate santurile ocazional si daca nu ma insel la un anunit numar de km i se face si trapei o operatiune de "revizie". Sper ca ti-am fost de ajutor! Numai bine!

Link către comentariu

Multumesc frumos! Super poze si super masina.

 

Intr-adevar arata intr-un "mare fel" cu trapa.

 

O seara buna!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!