Jump to content

masina mea merge in suturi


donny92
 Share

Postare recomandată

Salut,am un golf 3 ,1.6 101 cp..in general merge bine..dar când ploua afara ,când încerc sa o pornesc dimineata nu porneste...alternatorul invarte dar fără niciun rezultat..porneste doar împinsă,trasa..acum câteva zile am încercat sa o împing si mi s.a spart o chestie de plastic in care intra 2 furtume de la motorasul de relanti..o sa atasez si o poza sa vedeti despre ce este vorba..dupa ce a pocnit acea chestie din plastic masina nu mai statea la relanti..am infasurat.o cu scoci apoi când am pornit o mergea..acum am observat ca in vitezele 1 2 3 la turatii de 1200 1500...masina merge in suturi..dupa 1500 de turatii începe sa meargă bine..care este problema?ar putea fi de la chestia aia din plastic? De ce nu porneste când ploua decât împinsă..cum se numeste acea piesa sa stiu ce cumpar.va multumesc!îmi cer scuze dar nu prea le am cu forumurile si topic-urile...

post-91599-0-63674800-1418648119_thumb.j

post-91599-0-30473800-1418648130_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inainte de a posta Apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat. Inarmeaza-te cu rabdare si cauta prin topic-uri, sunt 95% sanse sa gasesti un topic deschis pe tema ce te intereseaza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!