Jump to content

Posesor Passat B4


kovacs
 Share

Postare recomandată

In urma unor probleme financiare si sociale,parasesc aria celor care se ocupa direct de masini(service,mecanica,electrica etc.)

Eu m-am ocupat mai mult de 10ani de electrica auto si sit posesor de Passat B4.

Am acumulat destula experienta,cred,daca aveti nevoie de informatii,aveti nelamuriri,sunati cu incredere.

Desi lucrezi in alt domeniu(momentan),totusi urmaresc zilnic acest forum si raman fidel marcii.

Cu stima,Kovacs.

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna ziua ! Am un passat b4 1996 1.9tdi 55kw motor AAZ . Am o problema cu dezaburirea adica oricat as invarti de butonu ala da aer numai prin fata , la picioare nu da aer nici la parbriz problema e ca nici nu-l pot invarti pana sus unde indica semnu' ala de dezaburire , pot sa-l dau doar pana la jumate adica intre picioare parca era acolo si dezaburire iar butonu de cald-rece oriunde l-as invarti da numai cald  . la fel si la luneta , nu se aprinde nici un bec la butonu' de pe luneta nici cand il apas nici cand nul apasat si nu dezabureste nici luneta . Mai am o problema la oglinzi ( electrice ) au mers , dupaia a mers doar stanga mai greu si acum nu merge nici una oricat apas pe butonu' ala .. incalzire in oglinzi nu stiu daca am ... nu stiu nici siguranta de la oglinzi ca nu scrie nici un " mirror " pe capacu ala de la sigurante . Sper sa fi inteles ceva din ce am scris aici . Masina mea a stationat cam 2 ani de zile nici zapada de pe ea nu prea o dadeam , eu neavand permis iar tata avea masina de serviciu . Dupa 2 ani de zile s-a hotarat sa o repare , a reparat-o cat sa mearga , merge dar mai are si unele bube si acum am luat si eu permisu de ceva timp si vreau sa o pun si eu la punct cat de cat ca sa ma pot folosi de ea ca nu am bani de alta . Multa lume imi spune ca nu merita sa bag bani in ea ca vroiam sa-i fac si o segmentare . Oricum sper sa ma ajuti daca se poate ca , cu bani de service e mai greu si de asta cer ajutor pe aici poate nu o fi asa de greu . Imi cer scuze pentru ortografii si greseli gramaticale dar nu stau acum sa scriu ca la carte . Multumesc inca odata pentru timpul pierdut citind aceasta " istorie " . Stima

Modificat de Cosmix
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Buna Ziua: Am un Passat din 94 cu motor 1,8 cu 8 valve.

Am probleme cu intreruperea motorului in mers, exemple: sintome de oprire, merge intrerupt. in suturi, apare si rateurile, miros de benzina.

Am schimbat Bujii si Fise noi.  Sintomele sint aceleasi.

Ma puteti ajuta ???

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

buna seara, cine ma poate ajuta cu un motoras stergator parbriz b4 ...e break si e de pe spate.sau unde as putea gasi.va multumesc!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!