Jump to content

Scirocco 3 vs Fiesta Eco Boost


majikboy2000
 Share

Postare recomandată

La momentul de fata, Scirocco (2010) 1.4 160CP  si Fiesta (2013) 1.0 100CP sunt in jur de 10.000 euro amandoua. Avand in vedere ca am 22 ani , student, merg 90% in oras, care ar fi mai potrivita ? inteleg ca cele doua nu sunt in aceeasi clasa, dar au pretul asemanator. Momentam an un clasic Golf 5 (2006) 1.9 105CP. Orice parere este binevenita. Mai ales parerile posesorilor celor 2 masini in cauza

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu as ramane la golf, mai ales daca esti multumit de masina si nu ai probleme cu el. Parerea mea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scirocco, dar nu 1.4 160. Motorul acela pe scirocco nu s-a dovedit tocmai fiabil si te poate pune la o cheltuiala serioasa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Depinde ce iti doresti...comparatia nu isi are rostul...scirocco arata intr-un mare fel si e net superior unei masini daily drive de clasa mica..daca spuneai polo vs ibiza vs fabia vs corsa D vs 207 vs fiesta era altceva :)) depinde si ce isi permit ai tai sa intretina ; si eu tot 22 ani am si as alege in orice moment scirocco..nu numai pt impresie ci si pt sportivitatea si calitatea pe care o ofera masina..dar vei simti diferenta de consum intre tdi si tsi. La consumurile declarate mai pui ~2% in plus pt un mers decent. fiesta ai sanse sa o gasesti in stare noua, cu garantie si sa nu necesite nicio investitie. De asta conteaza mult ceea ce iti permiti sa intretii..nu ceea ce iti permiti sa achizitionezi pt ca vezi tu, multi isi pot lua fie noul logan / sandero fie un seria 7 sh de banii aia si majoritatea aleg gresit..daca nu vrei batai de cap ia in calcul si un sandero stepway 1.5 dci nou.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

OFFTOPIC: BGD_B92, oare de ce trebuie sa isi permita parintii sa intretina masina "copilului" de 22-23 ani? Oare copii nu isi pot permite? La 19 ani ani munceam deja de 1 an de zile,facultatea era la zi,si imi luam primul golf 4 din banii mei(credit binenteles) care a costat 8500 euro.  

 

ONTOPIC: daca nu vrei batai de cap,si eu am aceeasi parere cu colegul de mai sus,ramai la golful 5 1.9tdi. In primul rand datorita consumului care este la jumatate fata de 1.4tsi 160 cai,in al doilea rand datorita fiabilitatii. Daca te-ai plictisit de golf TDI,pe plan financiar este posibil sa te usture rau trecerea la motorizari pe benzina care nu sunt chiar fiabile

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Golfix, si eu muncesc de la 19 ani si am reusit cu putin ajutor sa imi strang bani pt o masina si ma descurc sa o intretin. El a spus ca este student. In fine nu asta este subiectul..pt 90% mers urban l-ar coafa mai bine o benzinara turbo gen ecooboost care promite un consum destul de mic de combustibil si taxe mai mici, etc

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va multumesc tuturor pentru pareri. Se pare ca dupa design si cai putere totul consta in costul de intretinere... Nu stiam ca 1.4 tfsi 160cp e asa cu probleme. Care motor de pe scirocco e mai fiabil ? Ar merita mai mult un scirocco 2.0 tdi ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ti-au fost pomenite probleme la vw...tot asta vrei! Depinde ce 2.0, la ftzaiala prin oras o sa plangi.

La 22 ani vrei imagine, gagici, fumuri: sciroco!

Alegerea tot tu o faci, daca nu filtrezi informatia primita, o sa scrii articole anti vw...

Au ti-as sugera benzina, motor mic/turbo. La varsta ta dai 4 galeti de bani pe rca, cu un motor mare.

Tu alegi, cu inima, majoritatea alegerilor asa se fac....

Modificat de warlock
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles. O s-o mai tin pe asta momentan ca nu am probleme si consuma putin. Mai vad peste cateva luni cum mai sta treaba :) Multumesc. Se poate inchide.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!