Jump to content

VW Golf Mk2 1.6 schimbare carburator 2e2


Zgherlos
 Share

Postare recomandată

Va salut ! Am achizitionat de curand un golf mk2 1.6 benzina din 1989 ... carburatie cu un carburator 2e ... care se pare ca doreste sa imi faca viata mai grea si scumpa . Cum as putea scoate un consum decent din acest motor ? Momentan imi consuma 14% la mers normal , are fluctuatii de cca 100 de ture la relanti (cred ca este normal) , nu porneste din prima dimineata sau daca porneste , moare dar doar pana se incalzeste ... Am citit ca pot pune carburator weber 32/34 ....  doar ca nu am gasit . Nu stiu cu ce se mananca masinile pe carburatie , nu am avut pana acum , chiar nu stiu sa-mi bag nasul prin ele . Vreau doar un motor care sa mearga rotund si un consum decent , pana in 10 % :) Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie despre cum pot realiza acest lucru ?

Modificat de Zgherlos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa ii faci un carbotest, cauta pe net ceva mai apropiat de tine, am auzit ca se pot face minuni.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am facut ... cica amestecul este perfect , chiar si bujiile sunt putin maronii ... unde sa mai scriu ca defapt eu merg cu un amestec sarac , mai mult aer decat benzina .... Deja ma enervez :)) schimb la 2100 de ture si tot fac 15 km cu 20 de lei ......nu curge nici un furtun , dar nici motorul nu merge rotund .....chiar nu stiu ce se intampla ....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deci nu are nimeni vreo solutie, nu? La injectie monopunct nu vreau sa trec...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am o problema , astazi dupa ce am turato mult (vreo 6000 rpm )   a inceput sa imi mearga in suturi rau in sarcina ... trebuie sa o turez la vreo 3000 de ture sa plec de pe loc dar la relati este ok . Ce s-ar fi putut intampla ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Aceleasi probleme am avut si eu...Se rezolva cu alt carburator.EU am acelasi motor si carb si am consum 10% mers cum vrei.mai scade daca il ponderez.....la fel AFR e mic.Nu prea trage insa nici nu sta pe loc. da-mi un nr de tel poate ne vedem seara.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!