Jump to content

Si senzorul si joja, in acelasi timp?


pupu
 Share

Postare recomandată

Salut,

 

Povestea incepe cam asa: tiiiiiiiiiiiiiii.... martor nivel ulei minim... mai merg putin (de la Piata Victoriei pana la Piata Charles de Gaulle) opresc si pun ulei, nu mult, cca 200 g si plec unde aveam treaba.

 

Dupa cca 1 h ma intorc, acum nu mai eram pe fuga, zic sa verific si cu ochiu'  nivelul la ulei si scot joja, moment in care se desface in bucatele tot plasticul ala portocaliu de raman doar cu "fieru" in mana pana la urma . 

 

Martorul in continuare aprins (pe galben, nu pe rosu), zic nu-i problema mai aveam ulei in portbagaj si pun cca 500 g, zic gata, dau sa plec, martorul tot aprins.... mai sa fie, baia nu e sparta, dara de ulei nu las unde dracu' se duce uleiul.

 

intrebare : intre senzorul de ulei si joja este vreo legatura? la modul la care (ma gandesc eu) joja se infige in senzor si asa se face contact in senzor? 

 

Acum functionez la modul umator: stiu sigur ca am ulei destul, martorul esta aprins, iar joja este doar o limba de tabla infipta in motor, asta pana luni seara cand ma duc la VOLKSPARTS (multumesc Marius) sa-mi iau joja.

 

bun si dupa aia, daca tot raman cu martorul aprins inseamana ca s-au bulit amandoua in acelasi timp, dar cat de norocs pot sa fiu??!!! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu au legatura una cu alta.Faptul ca teaca jojei a ajuns bucati o poti trece la intamplari normale si nu este nimic iesit din comun. :lol: 

Sunt mai multe raspunsuri:senzor nivel unei stricat,intrerupator broasca capota stricat (la anumite modele in momentul cand deschizi capota intrerupatorul respectiv anuleaza martorul galben din bord de ulei scazut  pentru ca considera ca ai completat ulei si daca nu completezi sau completezi cu o cantitate mica martorul galben apare iar peste circa 100km).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stai un pic, ca nu e vorba de teaca, e vorba chiar de plasticul din capatul metalic al jojei. oricum diseara verific daca e de vina joja. am luat alta joja si cand plec vedem daca dispare mesajul de eroare, daca nu dispare presupun ca este senzorul de nivel. maine aveti raspunsul 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Finalul.... am schimbat joja, s-a stins semnalul senzorului (nu mai da mesaj de nivel minim), ergo este o legatura intre senzor si joja.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!