Jump to content

Faruri G7


codz
 Share

Postare recomandată

Cornering se poate, pe proiectoare, daca are.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu ai camera de High Beam Assist montata in spatele oglinzii retrovizoare (adica ceea ce se poate vedea in poza de mai jos ca exemplu), nu o sa ai faza lunga automata. Si nici acel A nu se aprinde in bord. 

Se poate face retrofit la acea camera si implicit se poate ulterior activa. 

Si nu conteaza ce faruri ai. Eu de exemplu am faruri cu halogen si am acel modul de camera pentru asistenta la faza lunga automata. 

 

Screenshot_20231029_200915_Chrome.jpg.a1c5b49d7060894d20d4073b592089cc.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Am verificat si din pacate oglinda nu are acea camera. 
Poti sa mi zici daca schimb oglinda poate afecta si alte funcții gen Cruiser control, etc?

ms

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu afecteaza absolut nimic, niciun sistem, acea camera de asistenta la faza lunga. Acea camera nu are extra functii, de genul ACC, Sign Recognition sau orice alte sisteme din astea de asistenta/siguranta. 

Acea camera asista/ajuta strict la cuplarea/decuplarea fazei lungi, in mod automat. 

 

Insa din punctul meu de vedere este extrem de limitata ca si functie. Daca circuli mult pe autostrada noaptea sau hai si pe nationale cu trafic redus, te poate ajuta, ca nu mai dai din maneta. Dar cat timp sunt surse externe de lumina noaptea, gen iluminat public sau orice alte surse de lumina, nu o sa iti comute pe automat.

 

In 3 ani de cand am actuala masina, cred ca o singura data am pus faza lunga pe automat, sa vad cum "clipoceste". Nimic spectaculos, nimic de ajutor pt mine cel putin. Din contra, ma gandeam sa dezactivez functia, pt ca ma dispera sa dau de 2 ori, de fiecare data cand am eu nevoie de faza lunga, cand consider eu. Ca exemplu, intru pe o strada iluminata mai mult sau mai putin noaptea, si poate vreau sa pornesc faza lunga sa vad pe o distanta mai mare. Pai am de dat de 2 ori din maneta. Deci din punctul meu de vedere, este o functie pointless. 

 

La fel si noaptea sa zicem, pe autostrada. Iti cupleaza faza lunga, toate bune. Te apropii de o masina si o ajungi din urma, ca sa nu il deranjezi, tot manual decuplezi faza lunga. Pt ca e un sistem rudimentar, care nu iti detecteaza participantii la trafic. Si dai la maneta aia de semnalizare, sa activezi si sa dezactivezi si iara sa activezi chestia asta cu faza lunga, de ti se acreste.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asa cum a spus colegul Lufy acea camera e limitata pentru ca este un model vechi de camera. Daca poti cumva monta la masina ta camera de lane assist (cea in forma de con - gasesti pe net modelul) atunci vei avea faza lunga automata mult mai ok. Eu am pe masina mea si folosesc non stop faza lunga automata. La un drum de 300km da maxim un rateu, si atunci din cauza ca vine unul din sens opus cu lumanari in loc de faruri si nu il vede camera, dar in momentul cand respectivul imi da flash ca il orbesc atunci il vede masina si da faza scurta. Mai da rateuri iarasi in momentul in care intalnesc un berbec care si-o pus folie neagra pe stopuri si is foarte intunecate si efectiv nu il vede camera. Dar per total pentru mine aceasta optiune e un must have pe masina. 

 

Cand vine vorba de luminile de pe stalpi in localitate, iti pot spune sigur ca in momentul in care camera detecteaza 2 stalpi consecutivi iti da scurta pentru ca asa e setata din soft - asa e cerinta de la client (lucrez pe camere de lane assist si radare - stiu detalii din soft despre cum functioneaza)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!