Blaser

Golf V -1.9 TDI-105Cp-BLS - Bluemotion - Discutii, probleme specifice

282 postări în acest subiect de discuţie

Publicat (modificat)

Salut. Detin  golf 5 BLS BlueMotion si pana sa ii schimb distributia consum de 0,4 relanti aveam pe MFD,  iar dupa 0,5 -0,6  . Care sa fie problema ?

Modificat de foliimar
0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

posibil putin desincronizate axele intrele ele,sa pus cu cale specifice distributia?

verifica avansul,tre sa fie pe la -2

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Axa poate :)

 

Daca nu e de la avans, o fi de la compresorul de AC, care asta iarna nu functiona.

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

de la avans nereglat dupa inlocuire distributie. trebuie pus la -2.5

 

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles. O sa merg la service sa se uite la avans si va anunt. Multumesc. 

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Salut,de ieri sunt proaspat detinator al unei Jetta din 2007 cod motor BLS.
As avea nevoie de o lamurire,la plecarea de pe loc,cu a 1-a turbina intra destul de tarziu 2800-3000 rpm,in rest la toate celelalte viteze intra de la 2000-2100 si este forte sprintena.Care ar fi problema?

Multumesc anticipat!

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Diagnoza ,constatare,LOG in mers ,.....

0

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!


Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.


Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.