Jump to content

Golf V -1.9 TDI-105Cp-BLS - Bluemotion - Discutii, probleme specifice


Blaser
 Share

Postare recomandată

@redyftw ,2 din cele 3 fire de la senzor erau intrerupte,am refacut legaturile si totul ok!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Cu respect vă salut prieteni, sunt posesor de passat b6 bls de ceva vreme (35000km), nu m am lovit de nici o problema serioasă dar prin orice service mă duc pt diferite reparații (reglaj direcție,  revizii etc), toți îmi spun că am cel mai nereușit motor de la vw și că nu mă vă tine f mult. Același lucru am pățit și acum 6 ani când am achiziționat un touareg r5 la care nu am avut nici o problemă până în prezent. Ce mă sfătuiți,  mulțumesc 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut,as vrea si eu sa ma antrenez cu voi in discutiile despre acest model,am si eu un golf 5 breack bluemotion care de ceva vreme mi-a mancat sufletul si zilele,de ceva ani numai probleme am cu el,de tinut in minte este ca masina e din 2009 a fost cumparata in 2013 de tatal meu si acum cateva zile a ajuns pe mana mea,si as vrea sa l aduc la o stare cat mai buna si daca vreti si voi sa stiti ce belele am tras cu el va astept cu interes reactiile.

masina cum am spus a fost cumparata in 2013 de la un samsar din parcarea de la cora lujerului,masina arata foarte bine,era joasa avea niste jante misto 120.000 km dar ii huruia ambreajul de l l au dracii dar si usa stanga spate nu se deschidea si nici nu s a deschis de atunci,drumul cu masina a fost facut pe centrura intr o viteza de 180 la ora,ca de asa se vede daca masina e buna si a fost achizitionata cu vreo 6000 de euro daca tin bine minte,toate bune si frumoase,peste o luna a picat timoneria,nu mai voia sa intre in viteze nici de a naibi,s a rezolvat,dupa masina a primit o distributie noua niste ulei din cand in cand dupa posibilitati si dupa vorbaia ai hai ca mai merge un drum si asa,dupa niste ani buni de zile si kilometri putini incepe sa se auda o bataie la motor,eu ziceam ca se aude de jos tata ca se aude de sus,zice el,s a apucat si a schimbat ax cu came si tacheti,batea si mai tare,mecanicu zicea ca stai domne sa se amorseze mergi asa,s au amorsat pe dreacu sa ii i a ca era bun arborele cotit de aruncat la gunoi,cuzinetii rotiti si dati peste cap,schimbale,mecanicul a schimbat cu tot tacamul cu planat de bloc chiulasa schimaba mama garniturilor si de sus si de jos toate semeringurile posibile de am acum si eu un set de semeringuri de supape noi in punga ramase in plus,in fine dupa ce s au pus toate la loc soc si groza nu mai trage suiera bea motorina cum bea vaca apa ce masa are,mecanicu face pai da e buna asa,dupa ca nu mai sunt bune injectoarele ca turbina e muci ca e prost nu stiu ce senzor,pe o parte si pe alta ala a facut masina si mai prost decat era inainte si astea se sparg in capul meu pt ca imi doresc si eu o masina in mintile ei cu care sa merg in siguranta pe strada. 

Astept orice intrebari sfaturi ideii acuzatii de minciuna la ceea ce am zis mai sus si poate o sa cunosc mai multe despre modelul asta si o sa pot sa il aduc pe o linie de plutire ca imi tare drag de ea si asa spurcata cum e ea acum

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare! Am si eu un golf 5 bls din 2007 ..am avut apa in motorina si s-au stricat injectoarele mi  se oprea in mers.. pornea greu.. le am schimbat impreuna cu pompa tandem.. acum problema este ca masina numai trage nu mai intra turbina..urca greu in viteza si in ture.. si am consumul foarte foarte mare undeva la 15 20 .. de la ce ar putea fi? nu am erori pe vcds nici martori in bord..ma gandesc la filtru de particule sau la avans .. dar nu trebuiau sa imi apara erori? Va rog ajutati-ma daca stiti.. deja am cheltuit o gramada de bani

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salut! Doresc sa schimb cutia manuala 5 trepte GQQ (de pe Golf V hatchback 1.9 BKC) cu cea de pe Golf V hatchback 1.9 BLS BlueMotion. Ma puteti ajuta va rog cu codul cutiei manuale de pe 1.9 BLS BlueMotion? Doresc sa fac aceasta schimbare deoarece merg destul de mult pe autostrada si la 3000 RPM/treapta 5 am numai 150km/h. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut! Am montat turbina fara tabla aceea de protectie termica (03g 129 969 c)  

e grav daca merg fara ea?

https://prnt.sc/SKXkBhXKGChk

Modificat de Midn1ght
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Salutare am nevoie despre o părere la un golf V 1.9 TDI 105hp, cod motor BLS, săptămâna aceasta am achizițonat-o din Germania cu prețul de 4500€, masina este foarte întreținută, as putea spune bibelou, 160.000 km, dar din păcate are o problema cu kit-ul ambreiaj și vreau sa il schimb, aveți vreo idee cât m-ar costa? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai, e cu masa dubla.... 

Cred ca undeva pe la 2500-3000 de lei... 

Asta dacă vrei sa schimbi și volant.. 

Modificat de marius976
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salutare! A avut cineva probleme cu consumul de ulei la acest model? Am completat cu 1L la aproximativ 1000km, nu e normal. Scurgeri nu pare sa aibă, fum nu scoate deloc, pornește bine, trage bine, nu știu care ar putea sa fie cauza. La recomandarea celor de la service am băgat ulei mobil1 5w30 când am făcut schimbul și totodată când au început problemele. Acuma am fost la cineva și mi a recomandat alt ulei 5w40, mâine urmând sa încerc și varianta asta. Întrebarea mea este, nu o sa afecteze cu nimic acest tip de ulei având în vedere ca nu corespunde cu normele date de producător? A mai întâmpinat cineva probleme cu consumul exagerat de ulei la acest model? 

Modificat de Qwerty13
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut. Eu am un touran 1.9 BLS cu Dpf si am al patru-lea an cu 5w40 PD .(nu are din pacate specificatia vw 507.000). Deci sa pui cu specificatia pd,si sa te uiti sa fie compatibil cu Dpf,Egr..etc.

Anul acesta vreau sa trec iarasi la ulei 5w30 cu specificatia vw 507.000,sa vad daca papa ceva ulei.

Precizez ca masina este echipata cu Dsg si Dpf si km reali( cred)..320.000 . Nu adaug decat 100 de grame de ulei intre schimburi. 

Tu ce ai mai facut intre timp cu aceasta problemă?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!