Jump to content

Portbagaj suplimentar Sharan


Emy D
 Share

Postare recomandată

Daca T4 fara geamuri intra la LKW dece plateste autostrada in ungaria de PKW?(adica 14 e)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ Rune, inteleg ce spui si e absolut normal sa fie asa, insa, diferenta asta de greutate pe portbagaj nu o sa fie mai mare de 50 kg, adica, daca unul normal ar avea 50 KG capacitate, ....se poate pune unul de cel mult 100 kg. Ei bine, cine isi pune o asemenea cutie este pentru spatiul din masina, adica omul vrea sa mearga cu cat mai multe bagaje in masina. 

 

Daca sharanul meu are 1800 kg gol, si MTMA este de 2500 kg (e doar un exemplu), atunci cu 1800 + 7 persoane de cate 80kg = 1800 + 560 = 2360.

 

Daca mai pun inca 70 kg pe un portbagaj suplimentar, este foarte ok. NU e normal sa depasesti MTMA (si o consider chiar o iresponsabilitate) insa, ideea este ca portbagajul ala nu face "foarte" MARE diferenta! Nu poti sa tragi si o remorca, sa fie si masina plina si sa mai ai si portbagaj suplimentar, toate astea facandu-te sa depastesti MTMA! Esti inconstient in cazul asta... 

 

Sper ca intelegeti ce vreau sa zic :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deja o luam prin leustean.Ce treaba are remorca cu masa maxima autorizata a sharanului?Poti sa ai platforma de maxim 2000kg,cutia si 7 oameni(maxim 2470kg),unde este inconstienta cand sant in limita legala ca nu inteleg?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sunt anumite tolerante fii fara grija, inconstienta incepe acolo cand ai deja 500 kg in plus si conduci ca si cum ai fi cu masina goala, eu sunt sigur ca un sofer ce face lunar de cateva ori Europa  nu ajunge atat de departe.

 

 AdrinF daca asi  intelege maghiara sa mor daca nu asi intrebat si acum stiam sa ti raspund.

 

Iti da jos cutia si o cantareste  ei sunt pe strada pentru asa ceva, si au cantarul mobil in portbagaj.....au soft pe videocamera care iti masoara balonul cauciucului si iti aproximeza greutatea, au soft care iti aproximeaza distanta intre vehicule...asa ca nu-ti doresc sa intri pe mana lor deoarece au solutii ptr orice!

Modificat de Rune
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Eu unul ca si portbagaj folosesc Jetbag Liberty 700. Si suport de biciclete am luat unul Thule de 3 cu sistem de miscare pt. deschidere portbagaj dar nu am facut inca niciun drum cu el.

Modificat de vdragos
Limba romana
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!