Jump to content

Dezlipire cip cheie golf/bora tip briceag


ird.alex
 Share

Postare recomandată

Am nevoie de sfatul cuiva care se pricepe bine la aceste modele de chei. Am primit de curand o cheie de la un prieten care e intr'o stare mult mai buna ca a mea asa ca am hotarat sa o fac sa mearga la masina mea. Am schimbat placa cu butoanele de la inchiderea centralizata (am auzit ca se programeaza usor, am cautat niste tutoriale pe net insa nu mi'a iesit asa ca am schimbat circuitul, dintr'o cheie in alta, pur si simplu.). Lama stiu cum se schimba si pare usor. Dar apare marea problema cand ncerc sa schimb cipul imobilizator, e lipit la cald langa lamela. Cat de usor le pot schimba intre ele, de la o carcasa la alta ? Cat de sensibile sunt acele cipuri ? Ma poate ajuta cineva din Bucuresti sau din Ploiesti sa fac treaba asta ? Am atasat o imagine cu beleaua in cauza. Multumesc anticipat !post-106934-0-53556600-1368187755_thumb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu aer cald, eu asa am scos cipuri de acest tip.Am folosit un pistol cu aer cald, si usurel cu o surubelnita de ceasornicar misti cipul dupa ce l-ai incalzit cu simt ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

catalinmiti

cu acetona ai incercat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cu acetona a mers - Multumesc enorm pt ajutor.  Pistol cu aer cald nu am asa ca am zis ca incerc intai cu acetona. Dupa 3-5 minute de frecat a iesit usurel. 

 

Acum inca o intrebare. Stie cineva daca pot programa telecomanda sa functioneze la inchiderea mea ? tinand cont ca ea acum e programata pt un golf plus

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

NU merge de la generatia 5 la 4.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Publicat (modificat)

Multumesc frumos de ajutor !

 

Edit: Rog un moderator sa inchida acest topic. Am aflat tot ce imi era necesar.

Modificat de ird.alex
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sandilidavid

Daca tot nu s-a inchis acest topic as vrea sa intreb si eu cum pot sa fac o telecomanda noua a unei chei briceag sa functioneze la masina mea. Detaliat, vechea mea cheie briceag cu care inchideam/deschideam masina s-a rupt, asa ca am luat metalul cheii si l-am lipit pe o cheie briceag noua. I-am pus si cipul, deci pot porni motorul, pot inchide/deschide usile. Dar acum nu mai pot folosi telecomanda de la cheia briceag. Telecomanda este noua numai metalul si cipul sunt cele vechi. Exista vrea modalitate sa fac noua telecomanda sa functioneze la masina ? multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

DA, invatarea ei pe masina se face cu VCDS.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Daca tot nu s-a inchis acest topic as vrea sa intreb si eu cum pot sa fac o telecomanda noua a unei chei briceag sa functioneze la masina mea.

 

. Dar acum nu mai pot folosi telecomanda de la cheia briceag. Telecomanda este noua numai metalul si cipul sunt cele vechi. Exista vrea modalitate sa fac noua telecomanda sa functioneze la masina ? multumesc

 

In primul rand, telecomanda trebuie sa functioneze in aceeasi frecventa cu a ta. Acest lucru se poate vedea, separand telecomanda de capatul cheii - e scris pe interior.

 

Dupa aceea, cu ajutorul VCDS-ului pe 46 sau 35 (in functie de ce ai tu pe masina) - la 10-Adaptation - inregistrezi noua telecomanda.

 

... sau manual, daca accepta.

 

Foloseste functia search - am descris de multe ori cum se procedeaza

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Daca tot am prins si eu discutia , as avea o problema si eu . Sunt la primul Golf abia am lasat batrana Dacie deci nu radeti daca spun o idiotenie , va rog ! Asadar am luat masina cu o cheie si acum as vrea sa imi fac doua chei tip briceag la ea pentru orce eventualitate de a pierde una . Cum pot proceda ? Cineva m-a sfatuit sa cumpar 2 chei brute dupa care sa merg sa le copiez dupa cheia originala spre a putea porni cu ele . Ma intreb insa cum sta treaba cu cipul asta ? Poate fi si el clonat pe cele 2 chei ? Am si inchidere centralizata din telecomanda montata de cel ce mi-a vandut masina , as putea transfera si inchiderea centralizata tot pe aceasi cheie briceag ? Asta ca sa nu port dupa mine si cheia de contact si telecomanda . Eventual poate cunoasteti in zona mea ( Neamt ) unde pot face asta .Va multumesc pentru intelegere !

Modificat de Ioan
uituc
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu cipul e mai greu iti trebuie pinul de la imobilizator care trebuie scos din ceasul de bord si apoi adaptat cu cipurile noi,iar telecomanda nu cred ca o poti muta in cea briceag practic ele difera ca si constructie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu merge mutata placa de la telecomanda aftermarket, in carcasa OEM

in rest, se poate muta cipul, se poate face si altul/altele

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Salutare. A-si dori si eu un ajutor de la colegii mai priceputi in domeniu. Doresc sa-mi instalez un kit de deschidere porbagaj din telecomanda(si buton interior)  pe un Bora berlina din 2000. Kitul l-am comandat ar fi totul ok.singura problema ar fi ca cheia masinii are telecomanda cu 2 butoane (inchidere centralizata OEM)..se poate schimba cheia originala cu 2 butoane pe una cu 3 butoane (sa existe obtiunea de deachidere portbagaj din buton?). Ma gandesc la ceva OEM si nu module aftermarket. Stiu ca trebuie programate adaptate cu VAG..intrebarea e se poate? Va multumesc ptr atentie! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate schimba cheia cu cea oem cu 3 butoane, se programează, etc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!