Conţinut nou

Afişează tot conţinutul posted in the last 365 days.

Acest flux se actualizează automat   

 1. Ultima oră
 2. e cu modul sub scaun 310-le. Cruțat e de la autocorrect? Vrei sa zici conectat?
 3. @SelesanD: intra pe rombat si ai acolo configurator. Bagi datele masinii si-ti da rezultatul. N-are sens sa alergi dupa cai verzi si scumpi, gen Bosch sau Varta, nici alea nu mai sunt demult Made in Germany. Ai service la tot pasul, garantie de 3 ani, pret mai mic, o sumedenie de argumente.
 4. Sshh ca te faci de rusine Ebi stie.
 5. Daca se instalează Mib2-g 6.5 inch ce codari se fac ca sa mearga comenzile pe volan? E vb de B8 bineînțeles.
 6. Daca ai 310 cu modul sub scaun ai microfon si trebuie doar cruțat firul de la microfon la mufa rns 315 in spate
 7. De reparat nu cred, dar cred ca se poate schimba, cel mai probabil cu tot cu broasca. Dar nu stiu sa.ti spun exact. Desfa fata de la o use si vezi cum e mecanismul.
 8. Mersi , se poate repara mecanismul acela in cazul in care l-am blocat ?
 9. Salut, o mica intrebare va rog se potriveste cotiera de passat din 2002 pe passatul din 1999? Ma gandeam sa ii iau plasticul care face conexiunea cu frna de mana si schimbator toata plansa dar nu am gasit pe nimeni care sa fi incercat.Va multumesc!
 10. daca nu are BT, pot sa-l refolosesc pe asta de la RNS 310, nu? si atunci nu-i mai trebuie nici o modificare. daca are trebuie sa-i mai cumpar microfon?
 11. Revin cu un feedback. Am schimbat switch-ul de la pedala frana si nu mai smuceste acuma cand merg pe tempomat si franez. Se pare ca switch-ul vechi nu mai functiona bine in sensul ca trebuia sa apesi pedala mai mult pana facea contactul. Drive safe.
 12. Daca iti faci modificarea asta pe masina asa cum ai mentionat intr.un post anterior sa te astepti in orice moment sa.ti ia foc masina. Mai spui ca lucrezi si in car audio si ca ai avea ceva habar de electronica. Sper sa nu te superi ca am fost asa dur in exprimare, dar vreau sa intelegi ca nu.i un lucru bun. Ceea ce ai spus u ca pui + la + si - la - ar fi un montaj de doua generatoare puse in paralel. Ceea ce.ti dubleaza ampetajul in circuit. Daca, chiar vrei sa faci modificarea ar trebui sa le legi in serie. Dar si recomandarea mea e sa.ti pui una singura ceva mai mare si cand doresti sa asculti muzica la subwoofer mai porneste motorul cate 5 min odata la 15 min ca sa.i mentii cat de cat durata de viata a bateriei.
 13. Astăzi
 14. doar cu interventie pe placa butoanelor.
 15. Daca era releul nu se aprindea deloc martorul de bujii.
 16. Verifica cablaj de la senzor la pompa abs si mufele
 17. Cred ca esti constient ca bateriile cu Pb trebuie sa fie permanent incarcate la maxim ca sa aibe o viata lunga. 2baterii se vor incarca mai greu, chiar este posibil sa intre in descarcare cronica si sa tina mai putin decat daca era una singura. Masinile de salvare, pompieri, poate politie au 2 baterii, dar in nici un caz muzica, luminile suplimentare, frigiderul, troliul sau ce vrei sa mai pui pe ea nu consuma din bateria motorului. Au un montaj care la pornirea motorului incarca cu prioritate bateria principala apoi cea din portbagaj, iar anexele (girofar, lumini, megafon) sunt alimentate doar de la bateria suplimentara ca sa nu risti sa te faci de rusine si sa nu mai ai baterie ca sa poti porni motorul. http://prowatt.ro/argodiode-802sc-2-batteries-80a-p-271?zenid=0c5b0aefe635bc7f693547c3a9b5d91b Crezi ca recomandarea unui membru de pe acest forum este mai valoroasa decat recomandarea inginerilor de la VW?
 18. daca esti asa sigur ca se rezova de ce nu o faci tu ?
 19. se gasesc harti pe card SD nu toate au modul BT incorporat, doqar cele la acre apare adresa NAC pe unitate DA, trebuie dus microfonul din BT in rns
 20. Bora Variant 1.6 Eroarea de mai jos. Citit forum, posibile cauze: 1. Fir intrerupt intre senzor si pompa 2. Senzor defect Pentru a verifica 1, da-ti-mi mai multe detalii. Cum fac? scot mufa din pompa si verific pin cu pin continuitatea pana la senzor sau cum ?
 21. Osram Problema a fost din balast , cel OEM Valeo , care probabil s-a "ars" de la condens. Am luat balast nou , tot Valeo si totul este ok , nu mai apare nicio eroare dar trebuie sa vad cum fac sa stea mufa fixa. Odata la 10-20 de porniri apare iar eroarea de AFS , cu diverse erori de pe la motorase , becuri etc , toate legate de farul din dreapta.
 22. Exact asta este motivul pt care sa-i dai inapoi km pt 50€ si sa-i faci un schimb de ulei de inca 150€.
 23. Ce baterie mi-ați recomanda pt Golf-ul din semnătură? Actuala este Varta de 44 Ah dar parcă ar avea nevoie de mai mult...Ce marca si amperaj îmi recomandați?
 24. am reusit sa indoi tabla putin, o sa incerc cu un pistol cu aer cald
 25. Temperatura o arata si pe clima Si pe bord
 26. Nu merge mult timp .
 1. Afişează mai mult